a to když do mě někdo vrazí a nenápíše to hvězdičkama ta to jako umýslné neberu, protože mě už se tolikrát stalo že jsem do někoho vrazil i když tonebylo schválně (protože ve hře je ten pohyb trochu těšší než v realu)
K zamyšlení
Re: K zamyšlení
přesně tohle je asi ten nejduežitější důvod proč zabrzdím. například ten člověk mi řekne že o kousek dál je nebezpečný medvěd, nebo to bude zloduch tak mě bude chtít okrást...
a to když do mě někdo vrazí a nenápíše to hvězdičkama ta to jako umýslné neberu, protože mě už se tolikrát stalo že jsem do někoho vrazil i když tonebylo schválně (protože ve hře je ten pohyb trochu těšší než v realu)
Hant Sendt - Ztracen neznámo kde.
Jorg syn Jargena - Trpoš-člen klanu Nordových kladiv, velitel Černého pluku a bývalý kaprál VI. roty Karathské armády.
Jorg syn Jargena - Trpoš-člen klanu Nordových kladiv, velitel Černého pluku a bývalý kaprál VI. roty Karathské armády.
*opre se o Karathskou hradbu a odnekud z igelitove tasky vytahne plechovku coca-coly*Tretas wrote:ale je lepší do něj vrazit v chůzi, ať ten dotyčný se stihne vzpamatovat a napsat třeba: co děláš ty nemotorná plechovko![]()
Riviera Neithan : zvany tez divoky prst ci neklidna klavesnice. Vyzbrojen xenofobnim humorem nejtezsiho kalibru.
http://wiki.mibbit.com/index.php/Icons
(>_(>_<)_<)
Když něco chcete, vynucujte si to od okolí. Neptejte se, co vy sami pro to můžete udělat.
http://wiki.mibbit.com/index.php/Icons
(>_(>_<)_<)
Když něco chcete, vynucujte si to od okolí. Neptejte se, co vy sami pro to můžete udělat.
(obsah tohoto příspěvku byl mnohem delší, ale byl zákeřně zcenzurován)
Neaktivní a nezasahující do vývoje. Pouze nouzový support pro WB/DM.
Les jambes en l'air, comme une femme lubrique,
Brûlante et suant les poisons,
Ouvrait d'une façon nonchalante et cynique
Son ventre plein d'exhalaisons.
Les jambes en l'air, comme une femme lubrique,
Brûlante et suant les poisons,
Ouvrait d'une façon nonchalante et cynique
Son ventre plein d'exhalaisons.
Hant Sendt - Ztracen neznámo kde.
- nomis_b
- Čestný člen týmu Thalie
- Location: po 8me za 5 let se zase stehuju.. uz si to proste nepamatuju
Nejak tak.
Kazdej hraje jak se mu zrovna chce. mam par kamaradu, kteri sou novacci a proste je nebavi vykecavat pres klavesnici, protoze je to zdlouhave. Nepisou stohove texty, nebavi se z cizinci ale to samozrejme neznamena, ze neumi hrat.. jen se proste bavi jen s lidmi ktere znaji a to velice strohym zpusobem. Hraji presne svuj charakter nemluvnych osob. Proc jim to vytykat?
Kdyby je treba nekdo prepadl a oni se pritom odlogli, tak bych to resil, ale resit proc te nekdo hned nepozdravil to je naprosta pakarna..
Kazdej hraje jak se mu zrovna chce. mam par kamaradu, kteri sou novacci a proste je nebavi vykecavat pres klavesnici, protoze je to zdlouhave. Nepisou stohove texty, nebavi se z cizinci ale to samozrejme neznamena, ze neumi hrat.. jen se proste bavi jen s lidmi ktere znaji a to velice strohym zpusobem. Hraji presne svuj charakter nemluvnych osob. Proc jim to vytykat?
Kdyby je treba nekdo prepadl a oni se pritom odlogli, tak bych to resil, ale resit proc te nekdo hned nepozdravil to je naprosta pakarna..
A zase se craftí...