Příslušnost k Mlžným ostrovům

Neaktuální příspěvky jsou shromažďovány zde.

Moderators: DM, WB

Theo
Měšťan

Post by Theo »

Sylmael wrote:Muhehe to bude take PvP ze sa z toho vsetci poseru. Bo v takej situacii je akekolvek vyjednavanie zbytocne. Ale co si davame nadeje. ZLO vzdy vyhra , pretoze Vrog dosiahne vsade a ma znamosti aj u Astarotha.
Vrog je celkem fajn, jedine oco si ziada je len byt v kurze, v strede zaujmu :wink: Existuje len jedna zbran co ho zabije a tou je Nicota pohlcujuca svet fantazie, ale tu predsa nikto znas nechce.

Takze popocitali sme si, ale bolo by dobre uz flame ukoncit, aby to nepreslo do osobnej roviny ;)
Ora et Labora
melvik
Čestný člen týmu Thalie

Post by melvik »

uz s te se pomilovaly a pomnozily jak sem psal na predchozi strane ?
Sylmael
Šlechtic

Post by Sylmael »

Koho zaujima nejake IC ci OOC i tak kazdy o vsetkom a vsetkych viete bo si o tom radi pokecate ci uz na ICQ ci cez TeamSpeak alebo u piva. A boh vas chran kto povie ze ne!
Kazdy hrdina ma svoj osud urceny.
Kazda jeho volba nesie nasledky.
No raz, to vsetko aj tak skonci...
Krata
Bůh

Post by Krata »

K tomu co psal Daanri že se nebude připojovat do domobrany zloděj, jak někdo může poznat že je dotyčej zloděj a že je v zlodějský gildě, krade loupí a vraždí za peníze a ted zrovna jde na špionáž... nevim já takovýhle věci na první pohled nepoznám vy jo? :lol:
jsem uctívač démonů
jsem otec tvé smrti
já vyvolávám dávné zlo
já kontroluji každý jeho nádech
já podněcuji vaše neštěstí
zrozením i zabíjením
já vyvolám armageddon
krmen tisícem duší.
Kiri
Velmistr

Post by Kiri »

No zrovna ty a Frem ste to krasne jednou zahrali (lolek), ale prezili sme to :lol:
stiznosti sem -> 291472609
jsem to co (ne)jsem. Zhrzena laska ***
ministerstvo zabavy varuje:
creeping zabiiji!!!

Pisu sam za sebe
Daanri
Čestný člen týmu Thalie

Post by Daanri »

Neviem ci dobre citas Krata ale pisal som ze sa budu konkretne pripady riesit ked k nim dojde. Takze asi tolko k teme. Holt uvazujte logicky a to uplne staci.

Myslim, ze toto vlakno uz k nicomu novemu nevedie. Navrhujem ho uzavriet.
When you make a deal with devil, there will be hell to pay.

„Povinnost je těžší než hora, smrt je lehčí než peříčko.“

Večné hľadanie cudzích chýb je jednou z najväčších chýb vlastných.
(E.Hubbard)

Yeasterday, we sought each other.
Today, we face.
For one of us, tomorrow will never be.
melvik
Čestný člen týmu Thalie

Post by melvik »

no stejne je to o nicem clovek se snazi prispet do diskuze a nic, asi metamorfuju zas do veverky
Žorž
Čestný člen týmu Thalie

Post by Žorž »

*zatleská* Tak, děkuji všem účinkujícím za názornou ukázku ve scénce "Život postav a hráčů se skutečně prolíná!" Souhlasím s Kirim, Daanrim a dalšími, že pokud už nikdo nemá žádnou repliku, toto téma bych uzavřel.

Možná jen opět raději zopakuji původní zápletku: Hrát víc postav za různé strany není příznivé, neboť lze i nevědomky využívat tímto nabyté informace a kazit si společný/společenský zážitek. Děkuji za pozornost.
Slovotepec Žorž = Písmák Matlafousek

Částečně mimo thalijský provoz, ovšem v psaní neustávající: http://kibucim.blogspot.cz/
Žorž
Čestný člen týmu Thalie

Post by Žorž »

melvik wrote:no stejne je to o nicem clovek se snazi prispet do diskuze a nic, asi metamorfuju zas do veverky
Málem bych zapomněl.... dosud netušil jsem, že další evoluční stupeň pozemní veverky je Bůh. :D :lol: :D

Částečně mimo thalijský provoz, ovšem v psaní neustávající: http://kibucim.blogspot.cz/
melvik
Čestný člen týmu Thalie

Post by melvik »

naopak musim oponovat a rici, ze obe strany jsou STEJNE DULEZITE a ze je treba chodit na obe. Protoze pokud zacnete jednu stranu vynechavat projevi se to na znecisteni obleceni a zvysene frekvence prani pradla. To nemluvim o esteticke strance veci.
melvik
Čestný člen týmu Thalie

Post by melvik »

takze shrnuti "Kazda postava by mela chodit na obě strany, jak na velkou tak na malou"

Nekde vyhrabu veverku, protoze stejne vidim ze mi nikdo nerozumi :)
Žorž
Čestný člen týmu Thalie

Post by Žorž »

melvik wrote:naopak musim oponovat a rici, ze obe strany jsou STEJNE DULEZITE a ze je treba chodit na obe. Protoze pokud zacnete jednu stranu vynechavat projevi se to na znecisteni obleceni a zvysene frekvence prani pradla. To nemluvim o esteticke strance veci.
Ale opatrně! Každá strana má dvě stránky věci, dva úhly pohledu! Pokud si pamatuji, využil jsem výrazu "kopat" za/na obě strany, což kvapně obrací stránku! Ono kopnutí do strany A může mít za určitých okolností negativnější důsledky než kopnutí do strany B, a já se tedy ptám: "JE svět rovnoprávný a spravedlivý?" A odpovím si: "Ne, není!"

melvik
Čestný člen týmu Thalie

Post by melvik »

Žorž wrote:
melvik wrote:naopak musim oponovat a rici, ze obe strany jsou STEJNE DULEZITE a ze je treba chodit na obe. Protoze pokud zacnete jednu stranu vynechavat projevi se to na znecisteni obleceni a zvysene frekvence prani pradla. To nemluvim o esteticke strance veci.
Ale opatrně! Každá strana má dvě stránky věci, dva úhly pohledu! Pokud si pamatuji, využil jsem výrazu "kopat" za/na obě strany, což kvapně obrací stránku! Ono kopnutí do strany A může mít za určitých okolností negativnější důsledky než kopnutí do strany B, a já se tedy ptám: "JE svět rovnoprávný a spravedlivý?" A odpovím si: "Ne, není!"
Ja bych do tech stran moc nekopal, protoze nikdo nemuze rict o zadne ze stran dulezitejsi a spravnejsi nez ta druha stran. Obe jsou potrebne. Snad je statni strany ty jsou na ***** *chvilku mu trvalo nez spravne spocital pocet hvezdicek, prerikavajic si v duchu slovo "nic"*
Žorž
Čestný člen týmu Thalie

Post by Žorž »

melvik wrote:
Žorž wrote:
Ja bych do tech stran moc nekopal, protoze nikdo nemuze rict o zadne ze stran dulezitejsi a spravnejsi nez ta druha stran. Obe jsou potrebne. Snad je statni strany ty jsou na ***** *chvilku mu trvalo nez spravne spocital pocet hvezdicek, prerikavajic si v duchu slovo "nic"*
S tím by se dalo souhlasit, ale pokud obrátíme stránku na politické strany, ono kopnutí vych nevylučoval (eh, už jsme tam zase ;) ). Zde může mít u některých vesměs kladné efekty, například v případě stran komunistických a extrémistických... i když je pravda, že kopnutí je jen pro naše uspokojení, neboť se tyto strany nikdy nepoučí, oklepou se a vrátí vám to na obě strany....a to i když nastavíte druhou, zdůrazňuji.

melvik
Čestný člen týmu Thalie

Post by melvik »

Žorž wrote:
melvik wrote:
Žorž wrote: Ale opatrně! Každá strana má dvě stránky věci, dva úhly pohledu! Pokud si pamatuji, využil jsem výrazu "kopat" za/na obě strany, což kvapně obrací stránku! Ono kopnutí do strany A může mít za určitých okolností negativnější důsledky než kopnutí do strany B, a já se tedy ptám: "JE svět rovnoprávný a spravedlivý?" A odpovím si: "Ne, není!"
S tím by se dalo souhlasit, ale pokud obrátíme stránku na politické strany, ono kopnutí vych nevylučoval (eh, už jsme tam zase ;) ). Zde může mít u některých vesměs kladné efekty, například v případě stran komunistických a extrémistických... i když je pravda, že kopnutí je jen pro naše uspokojení, neboť se tyto strany nikdy nepoučí, oklepou se a vrátí vám to na obě strany....a to i když nastavíte druhou, zdůrazňuji.
Ano v nekterych bodech se schodneme. Hlavne ocenuji to ze sme tento topic osvetlily siroke verejnosti a vnesli do veci jasno. To bloudeni ve tme vsech prispivajichich jsem nemohl nechat jen tak.

Ted prejdeme k tomu co sem psal jiz drive

"milujme se a mnozme se"
Locked