Jonny wrote:To si takhle jdu přes větrný vršky k Ivory, přemejšlim, co si dám k obědu až se odlognu, když kolem mě najednou proběhne Ailen, za nim se přiřítí Lamželezo a hned mi ji natáhne kritikem za 60, takže než stačim cokoliv napsat, tak hrdinně prchám taky...Tomu se řiká náhodný setkání
no tak stym hracom som mal taku kratku skusenost a dokazem to pochopit
Luthien Thiudien - bardka tulajuca sa po Thalii Lilienn Wood - trochu netradicna knazna boha Lothiana Lazhar z mrtveho lesa - prestrihany druid milujuci zvieratka, ked su tak trochu mrtve
acc in game: black_smith
nomis_b wrote:Co me vcera nejvice dostalo:
XXXX Zabil Xarx mocny (ten velkej hnusnej drak, co sme ho pizlali snad pul hodky) Ziskano XX zkusenosti
Nenapisu presne kolik, ale je to 2ciferne cislo, a vice xpu mam i za objeveni lokace tesne pred drakem, ve ktere nic nebylo
tak to si na tom o jedno X lepsie ako ja....
Luthien Thiudien - bardka tulajuca sa po Thalii Lilienn Wood - trochu netradicna knazna boha Lothiana Lazhar z mrtveho lesa - prestrihany druid milujuci zvieratka, ked su tak trochu mrtve
acc in game: black_smith
*Druid Sinta vstupuje do Dornoveho utociste - basty hranicaru, posledni zastavky na ceste do smrticich mocalu Murgundu.. s nemym uzasem prochazi taborem sledujic ranene vojaky a porouchane struktury spalenych stanu a pribytku, musela to byt prinejmensim mala armada co tohle mohla spusobit*
*jeho cesta vede primo za dornem*
sinta : Namaarie Taurohtar Dorn *oslovi ho*
Dorn : *privetive odpovi taky v elfstine*
Sinta : Vietor to bol co ma sem priviedol, ale vidim ze niesom jedina navsteva
Dorn : v skutku, potkalo nas velke nestesti.
Sinta : *zamysli sa* kolko ich asi bolo ?
Dorn : byli ctyri
Riviera Neithan : zvany tez divoky prst ci neklidna klavesnice. Vyzbrojen xenofobnim humorem nejtezsiho kalibru.
jsem uctívač démonů jsem otec tvé smrti já vyvolávám dávné zlo já kontroluji každý jeho nádech já podněcuji vaše neštěstí zrozením i zabíjením já vyvolám armageddon krmen tisícem duší.
Nono i mistr tesař se někdy utne ... pravda v jeho případě by spíše sedlo setne, ale trestem si nepomůžete, pěkně za ruku vzít, pochodit, popovídat ukázat atd.
Theogil Mistrovské ostří - strážce králova pokladu, kovář v Ivory Boindil - trpasličí zvěd, velký čtenář a lenochod Wahibah Zafirah al Talibah - dědic dračího odkazu, strážce legend