Viditelne zbrane a stity
-
resurrection
- Nováček
Viditelne zbrane a stity
Zase ja
Tentokrat mam problem, nefunguje mi ten system viditelnych zbrani a stitu. Kdyz si nandam zbran a pak ji sundam, tak ji nemam u pasu, ale proste normalne v batohu. Vim ze mi to tu uz fungovalo, ale tedka sem nove instaloval nwn a nejde mi to. Kterej hak to ma nastarosti? Treba sem na neco zapomel, vynechal nebo nevim. Dik za pomoc.
Re: Viditelne zbrane a stity
PRes item "duse bytosti" si nastav zapnuti/vypnuti zobrazovani zbrani.resurrection wrote:Zase jaTentokrat mam problem, nefunguje mi ten system viditelnych zbrani a stitu. Kdyz si nandam zbran a pak ji sundam, tak ji nemam u pasu, ale proste normalne v batohu. Vim ze mi to tu uz fungovalo, ale tedka sem nove instaloval nwn a nejde mi to. Kterej hak to ma nastarosti? Treba sem na neco zapomel, vynechal nebo nevim. Dik za pomoc.
-
resurrection
- Nováček
-
resurrection
- Nováček
Ta duse neco vazi a proto az od druhyho lvl, uz se to resilo, od druhyho lvl uz to bude fungovat jak ma, a jak se jmenuje ta postava co ji nema? koukal sem ze mas postavu se jmenem Roland a nekdo tady postavu Roland uz ma taky a kdyz jsou stejny postavy tak to obcas dela bordel
jsem uctívač démonů
jsem otec tvé smrti
já vyvolávám dávné zlo
já kontroluji každý jeho nádech
já podněcuji vaše neštěstí
zrozením i zabíjením
já vyvolám armageddon
krmen tisícem duší.
jsem otec tvé smrti
já vyvolávám dávné zlo
já kontroluji každý jeho nádech
já podněcuji vaše neštěstí
zrozením i zabíjením
já vyvolám armageddon
krmen tisícem duší.
Nene tu je problem inde a to:
Ak hrac vytvori postavu a logne do hry dostava hned dusu bytosti lenze script OnClientEnter maze vsetky veci u postavy takze je celkom naha bez veci. A tu je ten pes zakopany. Dusa bytosti ako vec neexistuje ale je zapisana na hracovi ako premenna.
2 jaara : Jednym z riesenim by bolo v tom scripte co maze vsetky veci dat nieco ako test aby nemazalo vec s tagom sy_soulstone.
2 resurrection : po restarte sa z postav mazu vsetky lokalne premenne a script ti znova da dusu bytosti do inventara, samozrejme tu uz nestratis a nikto ju nemoze ani ukradnut
Ak hrac vytvori postavu a logne do hry dostava hned dusu bytosti lenze script OnClientEnter maze vsetky veci u postavy takze je celkom naha bez veci. A tu je ten pes zakopany. Dusa bytosti ako vec neexistuje ale je zapisana na hracovi ako premenna.
2 jaara : Jednym z riesenim by bolo v tom scripte co maze vsetky veci dat nieco ako test aby nemazalo vec s tagom sy_soulstone.
2 resurrection : po restarte sa z postav mazu vsetky lokalne premenne a script ti znova da dusu bytosti do inventara, samozrejme tu uz nestratis a nikto ju nemoze ani ukradnut
Kazdy hrdina ma svoj osud urceny.
Kazda jeho volba nesie nasledky.
No raz, to vsetko aj tak skonci...
Kazda jeho volba nesie nasledky.
No raz, to vsetko aj tak skonci...