nestabilita servru
Re: nestabilita servru
Takže mne to spadlo také , dnes po 17 hodině to spadl celý server, a to dnes hraju od 13:30 a o to co jsem nahrál od 14:30 o to vše jsem přišel.
Menhiri Dierta
DM to nahradí co půjde
jsem uctívač démonů
jsem otec tvé smrti
já vyvolávám dávné zlo
já kontroluji každý jeho nádech
já podněcuji vaše neštěstí
zrozením i zabíjením
já vyvolám armageddon
krmen tisícem duší.
jsem otec tvé smrti
já vyvolávám dávné zlo
já kontroluji každý jeho nádech
já podněcuji vaše neštěstí
zrozením i zabíjením
já vyvolám armageddon
krmen tisícem duší.
hmm? a co alchymie? ...jak by probíhalo role play šití?nomis_b wrote:no to je tim, ze kazde remeslo byt na necem zavilse byt musi, a bohuzel to vyslo takhle.černý vlk wrote:až na pár hoodně ujetých nápadů typu "krejčovina závislá na moudrosti" (
moudorst proste byla plonkovni...
*postava se zamyslela nad látkou, vzpomíínala jak tenkrát rozmlouvala a běhu světa s hlavním druidem...po chvilce přehla látku, mistrně vyšila magické stehy, vsadila kameny a práce byla hotova...po práci zakopla o práh, omylem zlomila klíč od dílny...nu což, obratnost 6 je oratnost 6...*
1) nebyl jsem tu v době hlasování
2) to, že tady poukazuju na hroznou blbost neznamená, že bych si stěžoval na tvou práci jako WB
3) na role play servru upřednostnujete "aby každá vlastnost dělala něco" před základní logikou? (mluvím k těm, co hlasovali takto)
4) abych jen nekritizoval:
inteligence: podíl na každém řemeslu
obratnost: krejčovina, klenotnoctví
síla: truhlářství (obratný hobit se silou 6 asi těžko s hoblíkem něco předvede)
moudrost: alchymie
odolnost: koželuh (máčet kůže v roztocích, výpary ohrožující zdraví atd)
charisma (očarovávání)
vlastnosti nemůžete vztáhnout na řemeslo, ale řemeslo na vlastnosti!!
(to tu bylo za komunizmu "jsi sice inteligentní, ale stejně musíš na zemědělku")
Spammaster zakázaného kanálu (9.10.2011 potrestán)
nez to dneska padlo tak byly desne dlouhy prodlevy u bankere asi na 10x sem se snazil ukladat penize banker nekdy odesel ale tam zustal nebo ani nedal pokracovani rozhovoru
muze to nejak souviset ?
muze to nejak souviset ?
zajdi do dilny v karate a uvidis jakmoc musis byt odolny abys mohl varit lekvose kdyz to nevetraji a jeste ti za prdeli porad triska ocarovavac zemetresenimčerný vlk wrote:odolnost: koželuh (máčet kůže v roztocích, výpary ohrožující zdraví atd)
charisma (očarovávání)
proc ocarovavani na charismu? to se lip porouci diamantum? :o)
ano, odolnost bych dal i na alchymii, ale tam je prostě primární moudrost..co se týče očarovávání, tak alespoň já to mám spojeno s otiskem schopnosti do kamene a právě na tento otisk musí být silný charizmatický skillpaja13 wrote:zajdi do dilny v karate a uvidis jakmoc musis byt odolny abys mohl varit lekvose kdyz to nevetraji a jeste ti za prdeli porad triska ocarovavac zemetresenimčerný vlk wrote:odolnost: koželuh (máčet kůže v roztocích, výpary ohrožující zdraví atd)
charisma (očarovávání)
proc ocarovavani na charismu? to se lip porouci diamantum?)
Spammaster zakázaného kanálu (9.10.2011 potrestán)
- nomis_b
- Čestný člen týmu Thalie
- Location: po 8me za 5 let se zase stehuju.. uz si to proste nepamatuju
hm, dobre to si rozmystil par remesel, ale zkus rozmistit vsechny?? nevyjde ti z toho, ze nahodou nejaka vlastnost tam bude vzdycky?
btw jak by k otmu prisel kovar, platner a btw hlavne slevac a osekavac dreva, ze by potrebovali byt chytri ?
btw jak by k otmu prisel kovar, platner a btw hlavne slevac a osekavac dreva, ze by potrebovali byt chytri ?
A zase se craftí...
Souhlas s Nomisem
5 základních a 6 pokročilých řemesel, vyváženě jsou tak, aby bojovnici mohli delat kovy, drevo a trochu keramiku a nebojovnici kaminky a kuže....
Navíc to že je to pro dotyčné výhodnější neznamená, že bojovník nutně musí být kovář, nebo lukář....
Si vemte třeba nejlepšího ševce Thalie....A to má Roko moudrost i charismu v mínusu.....
Systém mi přijde vyrovnaný, chybí mi jen možnost itemem zlepšit craftovou dovednost (kovářské trpasličí kladivo věků +5 k síle jen při craftu apod....)
5 základních a 6 pokročilých řemesel, vyváženě jsou tak, aby bojovnici mohli delat kovy, drevo a trochu keramiku a nebojovnici kaminky a kuže....
Navíc to že je to pro dotyčné výhodnější neznamená, že bojovník nutně musí být kovář, nebo lukář....
Si vemte třeba nejlepšího ševce Thalie....A to má Roko moudrost i charismu v mínusu.....
Systém mi přijde vyrovnaný, chybí mi jen možnost itemem zlepšit craftovou dovednost (kovářské trpasličí kladivo věků +5 k síle jen při craftu apod....)
KDVP
Kucik:153, Bahnak:175, Drake: 48, Fryn:163, Klobouk:19, Derken:8, Vejk:8, Nomis -16, Terka:1
Kucik:153, Bahnak:175, Drake: 48, Fryn:163, Klobouk:19, Derken:8, Vejk:8, Nomis -16, Terka:1
- nomis_b
- Čestný člen týmu Thalie
- Location: po 8me za 5 let se zase stehuju.. uz si to proste nepamatuju
by vedlo k tomu, ze jen pocaks, az budes mit XXXX penez na ucte, nakoupis ty item y ve velkem a craft nebude problem. toho bych se vyvaroval.. a kdyz by to melo byt jenom pd Dm, tak to uz radsi jinou DM vec, treba helmu, boty, rukavice.. treba i xpy do crfatu, ale urcite ne neco takoveho.Bahnak wrote: Systém mi přijde vyrovnaný, chybí mi jen možnost itemem zlepšit craftovou dovednost (kovářské trpasličí kladivo věků +5 k síle jen při craftu apod....)
BTW: az budou vsechny naplanovane veci dodelane, planuju dodelat do vsech remesel nejaky system artefaktu, kteri si par lidi pamatuje z cnr craftu , arkhalie atd... tedy ze v lootu bude sance najit nejakej papir s popisem co potrebujes a bude sance se pokusit ten item udelat.. ale to je jen az se budu v lete nudit
A zase se craftí...
dnes bude fajn... 13:00 spadlo to 13:40 zase pak klaicky ve 14:00 a pak kdo vi?
Jake Buchar, Kybernautický detektiv
A když se to těm ouřadům na radnici nelíbí, můžou si strčit do tý svý zazobaný zadnice tenhle prostředníček a tak hluboko, až budou pištět jako prasata na líbánkách!
Azhael Morten Hbitý tiefling s vyššími zájmy, uctívač Helgarona a prince pekla Astarotha
Grombo Omborg Vychytralý půlkork s velikými ambicemi, PRASOBIJEC
A když se to těm ouřadům na radnici nelíbí, můžou si strčit do tý svý zazobaný zadnice tenhle prostředníček a tak hluboko, až budou pištět jako prasata na líbánkách!
Azhael Morten Hbitý tiefling s vyššími zájmy, uctívač Helgarona a prince pekla Astarotha
TomAtom wrote:TomAtom (13:42):
zdravim
vzdycky kdyz vlezu do jeskyne skřetvědu tak se mi načítání lokace zasekne a spadne server
Vedoucí týmu Thalie
Myslim, ze uz vime, kde to muze drhnout, takze uz jsem privezlo z plazne zpatky kompa, takze jakmile ho rozbehnu, budu predelavat haky.
Neaktivní a nezasahující do vývoje. Pouze nouzový support pro WB/DM.
Les jambes en l'air, comme une femme lubrique,
Brûlante et suant les poisons,
Ouvrait d'une façon nonchalante et cynique
Son ventre plein d'exhalaisons.
Jestli to jsou ty skretvedi u Hag Graru tak tam mi to nikdy neblbnuloRejty wrote:TomAtom wrote:TomAtom (13:42):
zdravim
vzdycky kdyz vlezu do jeskyne skřetvědu tak se mi načítání lokace zasekne a spadne server
Jake Buchar, Kybernautický detektiv
To se mi stalo presne taky ale uz mi to nedela nevim proc....zachy wrote:Jestli to jsou ty skretvedi u Hag Graru tak tam mi to nikdy neblbnuloRejty wrote:TomAtom wrote:TomAtom (13:42):
zdravim
A to te fakt nenapadlo nikdy nahlasit na forum? 
Neaktivní a nezasahující do vývoje. Pouze nouzový support pro WB/DM.