Realie vs sila buildu

Neaktuální příspěvky jsou shromažďovány zde.

Moderators: DM, WB

Locked
nomis_b
Čestný člen týmu Thalie
Location: po 8me za 5 let se zase stehuju.. uz si to proste nepamatuju

Re: Realie vs sila buildu

Post by nomis_b »

GetFirstPC wrote: Njn ja mam ve zvyku všemu udělovat PVP ono prakticky to je to same co CVC jen u CVC máš rp duvod. A je tam pár pravidel.
ja bych to tak v podstate taky videl, tedy hlavne k temu, s cim se zacalo drive a to, ze imka na paralyzu mi prijde rpo duergara celkem slusne +.

vono kolik velcniku uz na tuhle paralyzu dojelo, to bych na prstech 2ruk nenapocital.. kazdej valecnik apson 5x a v boji PC vs PC je podle me HOLD person opravdu zdrcujici.. naspeedovany mag dovede kazde 3sekundy paralyzovat 1 postavu... sam sem to pri utoku na Ivory zazil, ze nez se vubec dostalo 5PC k dalsim 5 PC tak pulka zustala napul cesty v paralyze a to pomer sil ponekud naklonilo.

ale podle me je to dobre, ze podtemno ma neco navic. Treba tam zacne dike temu hrat vice lidi. At si kdo chce co chce rika, v podtemnu to nejni ruzovej zivot, jak ho tady licil nekdo. Nejni to o milionovych castkach a imutiach... je to Xkrat drsnejsi zivot. Ale kdo nevyzkousi, nepozna.
A zase se craftí...
Arsen
Měšťan

Post by Arsen »

Theogil : Rozdíl mezi PvP a CvC je čistě formální a pokud budu uvažovat stejně jako ty, tak nechápu proč je tady omezení na 2 povolání,míchání palacha a mnicha ? Dyť tady se přece žádné PvP hrát nesmí a každý a pokaždý a kdykoliv a kdekoliv hraje jenom čisté RP,žejo.

NOMIS !!! : Tohle už záleží od situace, imunita na paralýzu tě ochrání proti drž osobu a podobným, ale to je kouzlo tuším, že 2-3 okruhu, takže stejně bude mít menší TO, než například prst smrti proti, kterýmu nic nezmůže a ještě k tomu ten ho rovnou zabije. Ještě ke všemu, když je tady dostupná ta imunita. Jinak bych neřekl, že je podtemno o tolik těžší, spíš jde o to, že na povrchu líp najdeš partu, než v podtemnu. A ta výhoda se netýká jen podtemna ( Hiran ) a povrch ( Hakavarn ).

Nie norris (nejt)
"Pak by te mohlo neco zabit a nemuselo by mit ani nahozene stinove zabiti..."
"Tady nešlo o zabijeni někoho v AFK - jak jinak chceš napsat že ho chceš omráčit, vezmeš ho zbraní po hlave (zabiješ) "
nomis_b
Čestný člen týmu Thalie

Post by nomis_b »

Arsen wrote: NOMIS !!! : Tohle už záleží od situace, imunita na paralýzu tě ochrání proti drž osobu a podobným, ale to je kouzlo tuším, že 2-3 okruhu, takže stejně bude mít menší TO, než například prst smrti proti, kterýmu nic nezmůže a ještě k tomu ten ho rovnou zabije. Ještě ke všemu, když je tady dostupná ta imunita. Jinak bych neřekl, že je podtemno o tolik těžší, spíš jde o to, že na povrchu líp najdeš partu, než v podtemnu. A ta výhoda se netýká jen podtemna ( Hiran ) a povrch ( Hakavarn ).

Nie norris (nejt)
carvene me desi, bach a na ni :wink:

ale jinak, vono tohel kouzlo 2urovne na 90% staci proti valecnikum vseho tipu... a ne kazdej musi mit hned prst smrti. to se nemuzou potkat postavy na rekneme 15 lvlu proti sobe :mrgreen:
To DC je podle me slusne, Bers by mohl vypravet...

a kdyz ses paralyzovanej, tak se to skoro rovna smrti... jeslit ta paralyza trva cca 3minuty, tak uz je jedno, zda te mag zabije najednou, nebo se ti vysmeje do oci a necha te pokouskach uklovat treba pritelickem... efekt to ma stejny = smrt.

a kdyz sme se bavili prave o CvC tak je podle me efektivnejsi nekoho paralyzovat a Rp ho umucit, kdyz se nebrani. Je to hezci, nez ho zabit prstem smrti a pak bez hracova vedomi si nad nim hvezdickovat...

PS. ja sem pro zachovani. jen mi nejde na mysl, jak nekdo tohle dobre kouzlo muze rict, ze je na nic..
A zase se craftí...
Arsen
Měšťan

Post by Arsen »

Za zaměnění písmenka v jméně se omlouvám ,)

Já netvrdím, že to kouzlo je na nic, jen tvrdím, že jsou lepší kouzla a , že imka na paralýzu není lepší jako to co má hiran/hakavarn. Si vemte, že to musí být půl-ork takže k základnímu max. str 18 má +2 str takže 20, k tomu ještě dostává +4 str subrasovej bonus, takže 24 str na 1lvl, to bojovník člověk může mít takovouhle sílu až na 24lvl ( pokud neveme great str ) a pak taky taková síla znamená vyšší výcvik ( prakticky nesrazitelná postava ještě s bonusem +4 ), víc unese,větší dmg, větší AB,větší TO devastu,dříve devast.
"Tady nešlo o zabijeni někoho v AFK - jak jinak chceš napsat že ho chceš omráčit, vezmeš ho zbraní po hlave (zabiješ) "
Miky
Měšťan

Post by Miky »

Arsen wrote:imunita na paralýzu tě ochrání proti drž osobu a podobným, ale to je kouzlo tuším, že 2-3 okruhu, takže stejně bude mít menší TO, než například prst smrti proti, kterýmu nic nezmůže a ještě k tomu ten ho rovnou zabije
TO být menší nemusí, záleží jak máš sorc./wiz. stavěného. TO prstu i držení je podobné, rozdíl je v záchanném hodu, držení ověřuje vůli, takže ho lehce zkombinuješ s duševní mlhou. Podle mě je v drtivé vetšině případů PvP/CvC výhodnější jak prst smrti.
nomis_b
Čestný člen týmu Thalie

Post by nomis_b »

no vono sice mas + ale mas i -

vono kdzy potaks kouzelnika a nemas sejvy, tak si v riti.

a tim, ze mas naboostenou silu ti moc nepomuze... proste neco za neco.
A zase se craftí...
Theogil I
Urozený

Post by Theogil I »

Arsen wrote:Theogil : Rozdíl mezi PvP a CvC je čistě formální a pokud budu uvažovat stejně jako ty, tak nechápu proč je tady omezení na 2 povolání,míchání palacha a mnicha ? Dyť tady se přece žádné PvP hrát nesmí a každý a pokaždý a kdykoliv a kdekoliv hraje jenom čisté RP,žejo.

NOMIS !!! : Tohle už záleží od situace, imunita na paralýzu tě ochrání proti drž osobu a podobným, ale to je kouzlo tuším, že 2-3 okruhu, takže stejně bude mít menší TO, než například prst smrti proti, kterýmu nic nezmůže a ještě k tomu ten ho rovnou zabije. Ještě ke všemu, když je tady dostupná ta imunita. Jinak bych neřekl, že je podtemno o tolik těžší, spíš jde o to, že na povrchu líp najdeš partu, než v podtemnu. A ta výhoda se netýká jen podtemna ( Hiran ) a povrch ( Hakavarn ).

Nie norris (nejt)
Třeba proto, že jsou nějak koncipované dungeony a NPC v nich ... jak tu uvidím první 20/5/5 tak jdu odtud. :wink:
Moc dobře víš co se s paladinem a mnichem dá udělat za prasácké buildy, která by tu lootili dungy sólo jak nic a kam by to vedlo, k úpravám NPC a čisté klassy by zase byli v pejru ... tento krok tady schvaluji a budu se zasazovat o to aby se v nejbližší době nikterak nezměnil.
Theogil Mistrovské ostří - strážce králova pokladu, kovář v Ivory
Boindil - trpasličí zvěd, velký čtenář a lenochod
Wahibah Zafirah al Talibah - dědic dračího odkazu, strážce legend
Pidizvik
Nováček

Post by Pidizvik »

nomis_b wrote:...., ze imka na paralyzu mi prijde rpo duergara celkem slusne +.

ale podle me je to dobre, ze podtemno ma neco navic. Treba tam zacne dike temu hrat vice lidi.
Imka na paralyzu a jed u jediné subrasy je ultimátní výhoda , která si myslím že je hodně přehvízdnutá. Nejenom že , to znamená imunitu proti řadě kouzel bez investování do lektvarů nebo nutnost mít v partě někoho kdo to umí nakouzlit , ale navíc to znamená imunitu proti celému prestižnímu povolání !! A teď mi řekněte jaký je odpovídající mínus na imunitu proti celému povolání ? Že by automatické ochrnutí při potkání jiného povolání ?

A když už jsem u toho "ať má podtemno něco navíc" kdy prosím konečně skončí ta propagačně / agitačně / náborová / med okolo pusinek akce pro podtemno ? Myslím , že nejsem sám kdo si začíná myslet , že pro rozjetí podtemna už DM začínají maličko ulítávat na výhodách...
" Čas pustit se do běhu nastává zhruba v okamžiku , kdy zazní ..e.. ve větě: " Hej, ty ! "
Mrakoplaš
Miky
Měšťan

Post by Miky »

Kolik duergarů už tu ultimátní výhodu proti celému jednomu prestižnímu povolání využilo?
Xaarth
Obyvatel

Post by Xaarth »

Proč řešíte toho vraha?...tím smrtícím útokem paralyzuje jen když je postava ve flatu, zasáhneš ji a ještě musíš přehodit TO, takže celkem nereálný.
Arsen
Měšťan

Post by Arsen »

Theogil I wrote:
Arsen wrote:Theogil : Rozdíl mezi PvP a CvC je čistě formální a pokud budu uvažovat stejně jako ty, tak nechápu proč je tady omezení na 2 povolání,míchání palacha a mnicha ? Dyť tady se přece žádné PvP hrát nesmí a každý a pokaždý a kdykoliv a kdekoliv hraje jenom čisté RP,žejo.

Nie norris (nejt)
Třeba proto, že jsou nějak koncipované dungeony a NPC v nich ... jak tu uvidím první 20/5/5 tak jdu odtud. :wink:
Moc dobře víš co se s paladinem a mnichem dá udělat za prasácké buildy, která by tu lootili dungy sólo jak nic a kam by to vedlo, k úpravám NPC a čisté klassy by zase byli v pejru ... tento krok tady schvaluji a budu se zasazovat o to aby se v nejbližší době nikterak nezměnil.
20/5/5 na Démoně mi přijde to samý co tady bojovník/WM. Paladin a mnich ? To určitě, ale teď mi řekni názor na build hiran/hakavarn s bard/RDD, to ti nepřijde trošku silný ? Dyť to může mít jenom nějakejch 50 sílu, mega AC,AB,dmg,výcvik,etc... jo a , abych nezapoměl na oblíbenou a NEJVÍC A NEJLEPŠÍ IMKU NA PARALÝZU a takový vedlejší na oheň a spánek, je to prostě build silnej i na Démona poměry, což určitě sám víš ( 20bard/10RDD ), hiran/hakavarn jsou jen třešničkou s, kterou se tohle staví, ale vidím to tak, že dokuď to tady někdo nepostaví a bude to "nesmrtelný" build tak to tady lidi nepochopěj...
Xaarth
Obyvatel

Post by Xaarth »

[/quote]
20/5/5 na Démoně mi přijde to samý co tady bojovník/WM. Paladin a mnich ? To určitě, ale teď mi řekni názor na build hiran/hakavarn s bard/RDD, to ti nepřijde trošku silný ? Dyť to může mít jenom nějakejch 50 sílu, mega AC,AB,dmg,výcvik,etc... jo a , abych nezapoměl na oblíbenou a NEJVÍC A NEJLEPŠÍ IMKU NA PARALÝZU a takový vedlejší na oheň a spánek, je to prostě build silnej i na Démona poměry, což určitě sám víš ( 20bard/10RDD ), hiran/hakavarn jsou jen třešničkou s, kterou se tohle staví, ale vidím to tak, že dokuď to tady někdo nepostaví a bude to "nesmrtelný" build tak to tady lidi nepochopěj...[/quote]

Tak si to udělej a pořád o tom nežvaň. :wink:
Arsen
Měšťan

Post by Arsen »

Xaarth wrote:
20/5/5 na Démoně mi přijde to samý co tady bojovník/WM. Paladin a mnich ? To určitě, ale teď mi řekni názor na build hiran/hakavarn s bard/RDD, to ti nepřijde trošku silný ? Dyť to může mít jenom nějakejch 50 sílu, mega AC,AB,dmg,výcvik,etc... jo a , abych nezapoměl na oblíbenou a NEJVÍC A NEJLEPŠÍ IMKU NA PARALÝZU a takový vedlejší na oheň a spánek, je to prostě build silnej i na Démona poměry, což určitě sám víš ( 20bard/10RDD ), hiran/hakavarn jsou jen třešničkou s, kterou se tohle staví, ale vidím to tak, že dokuď to tady někdo nepostaví a bude to "nesmrtelný" build tak to tady lidi nepochopěj...[/quote]

Tak si to udělej a pořád o tom nežvaň. :wink:[/quote]
Abych pravdu řek tak nad tím začínám uvažovat, když teorie nestačí, tak bude muset na řadu přijít názorná ukázka :evil:
Neithan1
Mistr

Post by Neithan1 »

hiran a hakavran su subrasy nie ?
Riviera Neithan : zvany tez divoky prst ci neklidna klavesnice. Vyzbrojen xenofobnim humorem nejtezsiho kalibru.

http://wiki.mibbit.com/index.php/Icons
(>_(>_<)_<)

Když něco chcete, vynucujte si to od okolí. Neptejte se, co vy sami pro to můžete udělat.
Krata
Bůh

Post by Krata »

Řešíte hovadiny

Server neni stavěnej jenom na bojovníky, když se podivám na subrasy tak vidim výhody i pro jiný povolání. Nesrovnávejte NWN s WoW, ty povolání prostě nejsou vyvážený a vyvážit je neni jednoduchý. Zloděj jen tak prostě bojovníka v přímem souboji nedá, bojovník je nejsilnější ano, protože to je bojovník, bude mít vysokou sílu a odolnost a prostě to bude tahoun a tank. Mág by si ho však dokázal zkrotit pár kouzly, třeba kdyby jste nezdrhali při každym potkání Berse o 10 000 000 lokací pryč a jednou něco zkusili tak ho možná položíte.

Hiranovi a Hakavaranovi bude bonus +2 do síly odstraněn, bylo o tom rozhodnuto o 3 stránky dozadu a myslim že to i psal rejty. Imunita na paralýzu u duergarů se ještě probere, taky se mi to zdá trošku moc.

Mazání med okolo huby podtemnu. Řekni mi jednu věc, kterou jsme udělali pro podtemnáky aby si žily jako v bavlnce. DM se to tam snažej rozjet ale to neznamená že tam jsme deně, nebo že jim dáváme výhody a podobný věci. Pokud nic nevíš o plánech týmu tak do nich prosimtě nekecej.
jsem uctívač démonů
jsem otec tvé smrti
já vyvolávám dávné zlo
já kontroluji každý jeho nádech
já podněcuji vaše neštěstí
zrozením i zabíjením
já vyvolám armageddon
krmen tisícem duší.
Locked