CO VAM NA THALII CHYBI?

Napadá Vás něco?

Moderators: DM, WB

Pajule
Bůh

Re: CO VAM NA THALII CHYBI?

Post by Pajule »

Rejty wrote:
monstera wrote:
Daanri wrote:No mozes tam sediet i teraz pekne na vonkajsej terase, nic sa natom nezmenilo.
akorát že tam není pořádně vidět kvůli střeše...
Mně to ohniště přišlo takový romantičtější.

a hlavně to bylo o něčem jinym při tom ohni , takoví víc o tom , že se tam sedlo a každej se se sebou bavil...
Nieninquë - legenda
Lilien - magie, magie, magie

Keep talking I'm analyzing you.

,,Halapartna is the way of život!" Lusignandnes, 12.8.2020, 23:53, Discord

Thalijský gremlin, creeper první třídy, neRP hráč, bílá vrána
Miky
Měšťan

Post by Miky »

Žorž wrote:Vždyť se tady jedná i o naprosto jednoduchou úvahu podle pravidel volnýho trhu.
Nejedná, proto kolabuje :wink:

Ohýnek byl lepší, protože tam byli všichni pospolu. Mohlo by se to trochu poupravit, místo krbu dál doprostřed ohniště, okolo lavičky, stříška a nějaká místa k sezení by mohli být kousek bokem. Taky by tam mohla občas přijít servírka ať nemá pan Krkovička na pozemku darmožrouty.
Marvin
Mistr

Post by Marvin »

Tiez mi chyba stare, dobre .. ohniste :)
Cesta spravedlivého ze všech stran lemována jest nespravedlností,sobectvím a tyranií lidské zloby.Požehnán buď ten,kdo ve jménu lásky a dobré vůle vyvede slabé z údolí temnoty,neb ten jest skutečným pastýřem a spasitelem zbloudilých dětí.A já srazím k zemi mocným trestem a divokým hněvem všechny,kdo se pokusí otrávit a zničit mé bratry.A když uvalím svou mstu na tebe,seznáš,že jméno mé je DM!
Skipp
Rytíř

Post by Skipp »

Aj mne sa paci viacej hospudka,mam rad hospudky,najradsej by som v nich presedel cele dni,len keby sa tam nieco dialo.
A sinta moc nad pivom neslinta cize,tak :?

EDIT: Ohnicek by bodol u niekoho na terazse(teda ked uz to ma byt v meste ci v dedine) Keby mal niekto dom s ohniskoom na dvore a pozyval by nas na opekacky :D
Prometheus
Šlechtic

Post by Prometheus »

Bratrstvo lesni moudrosti moze obcas zorganizovat opekacku a bohapustu ozranparty v Shardone :lol:
ACC Brik - Amywiel Luelven
ACC Brik - Pandora

A nakoniec: Meňavec by sa mal obnoviť.
Skipp
Rytíř

Post by Skipp »

Prometheus wrote:Bratrstvo lesni moudrosti moze obcas zorganizovat opekacku a bohapustu ozranparty v Shardone :lol:

Bleeeeh, nesuhlasim...pozeram sa na tento napad asi takisto ako keby mal niekto navrhnut hromadnu party plnu ozranov u mna doma v cistom, upratanom byte :)
ale ja viem ze si len zartoval
Krata
Bůh

Post by Krata »

pravda že ohníček skoro nutil ke konverzaci, všichni seděli pospolu.. takhle je více stolů a každej si sedne jinam
jsem uctívač démonů
jsem otec tvé smrti
já vyvolávám dávné zlo
já kontroluji každý jeho nádech
já podněcuji vaše neštěstí
zrozením i zabíjením
já vyvolám armageddon
krmen tisícem duší.
Neithan1
Mistr

Post by Neithan1 »

tiez mi chyba stare dobre.. pockajte si nato.. ohniste !
Riviera Neithan : zvany tez divoky prst ci neklidna klavesnice. Vyzbrojen xenofobnim humorem nejtezsiho kalibru.

http://wiki.mibbit.com/index.php/Icons
(>_(>_<)_<)

Když něco chcete, vynucujte si to od okolí. Neptejte se, co vy sami pro to můžete udělat.
Marvin
Mistr

Post by Marvin »

Krata wrote:pravda že ohníček skoro nutil ke konverzaci, všichni seděli pospolu.. takhle je více stolů a každej si sedne jinam
bol tam i viac taky nadych fantasy atmosfery :)
Cesta spravedlivého ze všech stran lemována jest nespravedlností,sobectvím a tyranií lidské zloby.Požehnán buď ten,kdo ve jménu lásky a dobré vůle vyvede slabé z údolí temnoty,neb ten jest skutečným pastýřem a spasitelem zbloudilých dětí.A já srazím k zemi mocným trestem a divokým hněvem všechny,kdo se pokusí otrávit a zničit mé bratry.A když uvalím svou mstu na tebe,seznáš,že jméno mé je DM!
Pajule
Bůh

Post by Pajule »

zrušila bych terasu hospody , třebas , že tam přišel nějakej pomatenej cvok , co to zničil a chudák krkovička nemá penízky na novou , tak udělá jenom ohniště a kolem nějaký lavičky...a nebo udělat ohen úplně jinde , ale to by nebyl ten efekt...

a na vííc ono kdo by furt dřepěl ve městě to si radějc zajdu do vesnice Doubkov , nebo do krásného Gruberíku...škoda , že tam moc lidí nechodí , páč je taky dost hezkej , ale ohniště tam taky neni :?
Nieninquë - legenda

Skipp
Rytíř

Post by Skipp »

Pajule wrote:zrušila bych terasu hospody , třebas , že tam přišel nějakej pomatenej cvok , co to zničil a chudák krkovička nemá penízky na novou , tak udělá jenom ohniště a kolem nějaký lavičky...a nebo udělat ohen úplně jinde , ale to by nebyl ten efekt...

a na vííc ono kdo by furt dřepěl ve městě to si radějc zajdu do vesnice Doubkov , nebo do krásného Gruberíku...škoda , že tam moc lidí nechodí , páč je taky dost hezkej , ale ohniště tam taky neni :?

Ano a v tom doubkove keby hra trocha veselsia hudba tak by sme sa tam aj vsetci spolocne radovali a tesili :mrgreen:
Miky
Měšťan

Post by Miky »

Na každém serveru je nějaké místečko kde se koncentrujou avataři (nejvíc se mi líbil ohníček u hraničářů na Alhambrii :wink: ). Tady je to jednoznačně Ivory, takže pokud se to tam trochu upraví, učitě se tam bude častěji vysedávat a kafrat.
Pajule
Bůh

Post by Pajule »

to ej tim , že kdysi malinkatá ves ivory je městooo :twisted: a stejně o tom všichni mluví jako o vsi...teda aspon mylsim , že ej to městečko né? :twisted:
Nieninquë - legenda

innfra
Urozený

Post by innfra »

No největší koncentraci avatarů zajišťujou poslední dobu Karathský dílny, někdy je tam tolik lidí, že nevim jestli projdu dveřma ven :mrgreen: :mrgreen:
Tariel Reynolt - "Kde mám dárečka?"
Tomas Tane - "Tady si jeden neodpočine."
Finnean Násir Taran - "Za kodex a za sestru!"
Alexandr Rázný - "Už mě to tu nebaví! Puste mě ven!"
Tomáš Alrik Tane - "Já vim, moc mluvim."
Tagar Kovadlina - "Háááá Hřbitůváčka!" - Smazán

Elitní Kazišuk!
Jonny
Měšťan

Post by Jonny »

Spíš než o ohništi je to o vůli hráčů. Proč se nezeptat těch co seděj u stolů co je v okolí novýho, nebo si přisednout? Já když procházím kolem, tak si vždycky na pivo a na nějaký to jídlo sednu, ale vídám většinou akorát ty běžce, a ty budou probíhat vokolo ať tam bude ohniště nebo hospoda...A když už se tu řešilo co bylo dřív, tak dřív se dalo dát dohromady nějakou bandu nebo pitku jednoduše i v samotný hospodě, která teď slouží jenom jako koridor do pokojů a ven...
Post Reply