Viem, že sa jednalo o paralýzu z jednoduchého dôvodu - Biely Slaad zakúzlil, okolo neho sa rozprskli jak iskričky vo víre (fakt neviem ako to lepšie popísať ;D ) a HLAVNE vedľa ikonky postavy mi napísalo Paralyzovaný (alebo tak nejak, prosto keď sa nedá hýbať ani nič iné robiť, zomrela som už na také veci veľa krát ;D )
;DDD takže myslím, že sa jedná o jasnú paralýzu. Bohužiaľ v tomto sa nedá inak, len buď mi veriť alebo nie, lebo som si nerobila prtscr. Až v podsvätí, kde som si chcela v kľude pozrieť, že akú nechutnú pascu som musela prehadzovať, som prišla na to, že som vlastne na všetky pasce uspela a na vôľu si ani nehádzala.
Hlavne chcem upozorniť, že sa takéto divné veci stávajú ... tú stratu xp som už prekúsala, len bych nebola rada, keby sa mi to stalo zas ... alebo i iným
Inak ale celkovo boli včera kúzelníci nejakí šikovný, lebo len niekoľko hodín pred touto spomínanou paralýzou sme boli s Asshenom a Brunou u vlkodlakov ... a čo sa nestalo? Zabili sme v najnižšom poschodí (pred portálom) šamana, ukázalo ho, že je mŕtvy ... tak sme sa vrhli na ostatných vlkodlakov a zrazu sa šaman postavil a nezranený začal kúzliť ... a takto sa postavil dokopy tri krát a vďaka tomu aj zabil Asshena (nakoniec sme ich však dorúbali všetkých

).
Pričom,keď sme sa tam vrátili s už oživeným Asshenom, tentoraz šaman padol normálne na prvý krát.
Fakt nechápem, čo sa to včera dialo, či nemali zlí kúzelníci nejaké sviatky temnej bohyne? ;DDD