Poděkování

Vše, co se netýká hry samotné.

Moderators: DM, WB

Enceladus
Nováček

Re: Poděkování

Post by Enceladus »

Pidizvik wrote:
Sveneld wrote:vsechna cest vendelinovi :)
Tak to zas nééé *červená se* myslím , že těch co včera předvedli parádní hru na trhu byla celá lokace :D . Ale děkuji , pochvala motivuje k dalším nápadům...

Extra poděkování je odemne pro servírky , holky moje díky , až mi Vás bylo chvilku ( ale opravdu malinkatou ) líto jak jste museli neustále zásobovat trpaslíky pivem :lol:

Včerejší trh byl doopravdy moc povedenej *zatleská Vendelínovi*. Takovéhle akce vrací chuť do hry! Nemusíme přeci jenom pořád běhat na zabijácké výpravy... Trpaslíci byli úplně skvělí, jen do teď nechápu jak se do jejich břich vešlo tolik jídla a pití, málem jsme si s Miawill nohy uběhaly :-P. Děkuju všem dobrodruhům za pěknou hru!
Nimue
Theogil I
Urozený

Post by Theogil I »

Enceladus wrote:
Pidizvik wrote:
Sveneld wrote:vsechna cest vendelinovi :)
Tak to zas nééé *červená se* myslím , že těch co včera předvedli parádní hru na trhu byla celá lokace :D . Ale děkuji , pochvala motivuje k dalším nápadům...

Extra poděkování je odemne pro servírky , holky moje díky , až mi Vás bylo chvilku ( ale opravdu malinkatou ) líto jak jste museli neustále zásobovat trpaslíky pivem :lol:

Včerejší trh byl doopravdy moc povedenej *zatleská Vendelínovi*. Takovéhle akce vrací chuť do hry! Nemusíme přeci jenom pořád běhat na zabijácké výpravy... Trpaslíci byli úplně skvělí, jen do teď nechápu jak se do jejich břich vešlo tolik jídla a pití, málem jsme si s Miawill nohy uběhaly :-P. Děkuju všem dobrodruhům za pěknou hru!
Johohó a to tam Nordužel ještě nebyl trpasličí dorost ve vývinu ... to by pro vás musel nějaký gnómí vědátor vymyslet kolečkové brusle.
Theogil Mistrovské ostří - strážce králova pokladu, kovář v Ivory
Boindil - trpasličí zvěd, velký čtenář a lenochod
Wahibah Zafirah al Talibah - dědic dračího odkazu, strážce legend
Enceladus
Nováček

Post by Enceladus »

Johohó a to tam Nordužel ještě nebyl trpasličí dorost ve vývinu ... to by pro vás musel nějaký gnómí vědátor vymyslet kolečkové brusle.[/quote]

On by Vendelín určitě něco vymyslel :-D
Nimue
Loki_cz
Nováček

Post by Loki_cz »

Děkuji DM Krata za jeho ochotný přístup ve hře :twisted:
Kiri
Velmistr

Post by Kiri »

Diky ;-) :mrgreen:
stiznosti sem -> 291472609
jsem to co (ne)jsem. Zhrzena laska ***
ministerstvo zabavy varuje:
creeping zabiiji!!!

Pisu sam za sebe
Pajule
Bůh

Post by Pajule »

díky bratrovi za hezké chvilkové posezení u Krkovičky :twisted: :mrgreen: 8)
Nieninquë - legenda
Lilien - magie, magie, magie

Keep talking I'm analyzing you.

,,Halapartna is the way of život!" Lusignandnes, 12.8.2020, 23:53, Discord

Thalijský gremlin, creeper první třídy, neRP hráč, bílá vrána
Dark_Sidius
Šlechtic

Post by Dark_Sidius »

Díky všem za dnešní hru.
Gerda Rudá

Náš rod je jako řetěz - jeden slabý článek zatratí všechny.

Titulní strana Knihy Řetězů
Xaarth
Obyvatel

Post by Xaarth »

Dark_Sidius wrote:Díky všem za dnešní hru.
O pár minut si mě přeběhl..taky se přidávám. Parádně jsem si zahrál a i zasmál. :wink:
jachyra
Velmistr

Post by jachyra »

Ďakujem Fallionovi za veľmi peknú RP hru ;)
madam Kora Meynolds - bývalá manželka Fallionova, matka Kelrany a dvojčiat Dermonta a Artoriusa pomenovaných podľa tých, ktorí asistovali pri ich pôrode, sestra imperiálnej krásky Divy
Bývalá podporučíčka VI. roty karathskej armády, nech naveky žije sláva vrchného inkvizítora Lacaranta a bôžika spamu Kráťatka
G14
Rytíř

Post by G14 »

Xaarth wrote:
Dark_Sidius wrote:Díky všem za dnešní hru.
O pár minut si mě přeběhl..taky se přidávám. Parádně jsem si zahrál a i zasmál. :wink:

tak hlavne ze jste se zasmali.......
"Černá paní" ISabell Trpěla odsouzená božskou krásou,kurtizánou v tmavých koutech byla.Bičem omotávala pavoučí spásou,dobré i zlé pohledem oslepila.Nenáviděna i milována.Není prolité krve,které by litovala.Kdo přežil její lásku i bolest již nezapomene.To stovkám obětí její znak připomene.Lid jí nazval Černou paní, když se jitro krví zabarvilo.Přesto ticho jen po temné zbylo
Tretas
Velmistr

Post by Tretas »

tady je ale vidět že Rp u nás je stále na pěkné úrovni... minimálně každý druhý den tady někdo někomu děkuje za RP apodobně

jinak já dodatečně děkuji kratovi za jeho super Q-všechny
Hant Sendt - Ztracen neznámo kde.
Jorg syn Jargena - Trpoš-člen klanu Nordových kladiv, velitel Černého pluku a bývalý kaprál VI. roty Karathské armády.
kaz
Měšťan

Post by kaz »

Ja dekuji tem (tomu) co zaridili ukladani expu- normalnich a craftovych. Vcera i dnes jsem si poctive ukladal expy pres denik a dusi a myslim ze jsem o nic neprisel. Diky
Czech_Luthor
Rytíř

Post by Czech_Luthor »

Já chci poděkovat Koře za naprosto bezchybnou RP hru, tak krásně jako sní sem si hoooodně dlouho nezahrál :wink:
Fallion Meynolds - Hrdý hraničář, manžel Kory Meynolds - té nejkrásnější ženy na Thalii - a otec tří krásných dětí.

Člen Virtuálního Páru

Samozvaný SpamMaster v nejlepších letech!

Our love is a bed of nails
Love hurts good on a bed of nails
I'll lay you down and when all else
Fails
I'll drive you like a hammer on a
Bed of nails
Baby when you scratch,
you know I'm gonna bite!
Jeanes
Rytíř

Post by Jeanes »

kaz wrote:Ja dekuji tem (tomu) co zaridili ukladani expu- normalnich a craftovych. Diky
Pod tohle se taky podepisuju! Ono je to o to vychytanější, že člověk už si ty craft exp nemusí ukládat vůbec :D stačí aby se po restartu připojil a když u stojí u těch mašin, tak aby do nich trochu pýchnul a *cvak* a exp jsou zpátky :D Nááádhera!!
Bůh s náma a dobré pryč!

Čvachtana Mlaskalová: "S tou ctí si pochopitelně dělám pr***..."
Kapibarana Bobříková
Balisstra Zau’ndar
Nenia Dea
ripatko
Poutník

Post by ripatko »

Jeanes wrote:
kaz wrote:Ja dekuji tem (tomu) co zaridili ukladani expu- normalnich a craftovych. Diky
Pod tohle se taky podepisuju! Ono je to o to vychytanější, že člověk už si ty craft exp nemusí ukládat vůbec :D stačí aby se po restartu připojil a když u stojí u těch mašin, tak aby do nich trochu pýchnul a *cvak* a exp jsou zpátky :D Nááádhera!!
jj, to je parada :D
Post Reply