Tak to zas nééé *červená se* myslím , že těch co včera předvedli parádní hru na trhu byla celá lokace . Ale děkuji , pochvala motivuje k dalším nápadům...
Extra poděkování je odemne pro servírky , holky moje díky , až mi Vás bylo chvilku ( ale opravdu malinkatou ) líto jak jste museli neustále zásobovat trpaslíky pivem
Včerejší trh byl doopravdy moc povedenej *zatleská Vendelínovi*. Takovéhle akce vrací chuť do hry! Nemusíme přeci jenom pořád běhat na zabijácké výpravy... Trpaslíci byli úplně skvělí, jen do teď nechápu jak se do jejich břich vešlo tolik jídla a pití, málem jsme si s Miawill nohy uběhaly . Děkuju všem dobrodruhům za pěknou hru!
Tak to zas nééé *červená se* myslím , že těch co včera předvedli parádní hru na trhu byla celá lokace . Ale děkuji , pochvala motivuje k dalším nápadům...
Extra poděkování je odemne pro servírky , holky moje díky , až mi Vás bylo chvilku ( ale opravdu malinkatou ) líto jak jste museli neustále zásobovat trpaslíky pivem
Včerejší trh byl doopravdy moc povedenej *zatleská Vendelínovi*. Takovéhle akce vrací chuť do hry! Nemusíme přeci jenom pořád běhat na zabijácké výpravy... Trpaslíci byli úplně skvělí, jen do teď nechápu jak se do jejich břich vešlo tolik jídla a pití, málem jsme si s Miawill nohy uběhaly . Děkuju všem dobrodruhům za pěknou hru!
Johohó a to tam Nordužel ještě nebyl trpasličí dorost ve vývinu ... to by pro vás musel nějaký gnómí vědátor vymyslet kolečkové brusle.
Theogil Mistrovské ostří - strážce králova pokladu, kovář v Ivory Boindil - trpasličí zvěd, velký čtenář a lenochod Wahibah Zafirah al Talibah - dědic dračího odkazu, strážce legend
madam Kora Meynolds- bývalá manželka Fallionova, matka Kelrany a dvojčiat Dermonta a Artoriusa pomenovaných podľa tých, ktorí asistovali pri ich pôrode, sestra imperiálnej krásky Divy Bývalá podporučíčka VI. roty karathskej armády, nech naveky žije sláva vrchného inkvizítora Lacaranta a bôžika spamu Kráťatka
O pár minut si mě přeběhl..taky se přidávám. Parádně jsem si zahrál a i zasmál.
tak hlavne ze jste se zasmali.......
"Černá paní" ISabellTrpěla odsouzená božskou krásou,kurtizánou v tmavých koutech byla.Bičem omotávala pavoučí spásou,dobré i zlé pohledem oslepila.Nenáviděna i milována.Není prolité krve,které by litovala.Kdo přežil její lásku i bolest již nezapomene.To stovkám obětí její znak připomene.Lid jí nazval Černou paní, když se jitro krví zabarvilo.Přesto ticho jen po temné zbylo
tady je ale vidět že Rp u nás je stále na pěkné úrovni... minimálně každý druhý den tady někdo někomu děkuje za RP apodobně
jinak já dodatečně děkuji kratovi za jeho super Q-všechny
Hant Sendt - Ztracen neznámo kde. Jorg syn Jargena - Trpoš-člen klanu Nordových kladiv, velitel Černého pluku a bývalý kaprál VI. roty Karathské armády.
Ja dekuji tem (tomu) co zaridili ukladani expu- normalnich a craftovych. Vcera i dnes jsem si poctive ukladal expy pres denik a dusi a myslim ze jsem o nic neprisel. Diky
Já chci poděkovat Koře za naprosto bezchybnou RP hru, tak krásně jako sní sem si hoooodně dlouho nezahrál
Fallion Meynolds - Hrdý hraničář, manžel Kory Meynolds - té nejkrásnější ženy na Thalii - a otec tří krásných dětí.
Člen Virtuálního Páru
Samozvaný SpamMaster v nejlepších letech!
Our love is a bed of nails
Love hurts good on a bed of nails
I'll lay you down and when all else
Fails
I'll drive you like a hammer on a
Bed of nails
Baby when you scratch,
you know I'm gonna bite!
kaz wrote:Ja dekuji tem (tomu) co zaridili ukladani expu- normalnich a craftovych. Diky
Pod tohle se taky podepisuju! Ono je to o to vychytanější, že člověk už si ty craft exp nemusí ukládat vůbec stačí aby se po restartu připojil a když u stojí u těch mašin, tak aby do nich trochu pýchnul a *cvak* a exp jsou zpátky Nááádhera!!
Bůh s náma a dobré pryč!
Čvachtana Mlaskalová: "S tou ctí si pochopitelně dělám pr***..."
Kapibarana Bobříková
Balisstra Zau’ndar
Nenia Dea
kaz wrote:Ja dekuji tem (tomu) co zaridili ukladani expu- normalnich a craftovych. Diky
Pod tohle se taky podepisuju! Ono je to o to vychytanější, že člověk už si ty craft exp nemusí ukládat vůbec stačí aby se po restartu připojil a když u stojí u těch mašin, tak aby do nich trochu pýchnul a *cvak* a exp jsou zpátky Nááádhera!!