bug s pokladkem

Neaktuální příspěvky jsou shromažďovány zde.

Moderators: DM, WB

černý vlk
Šlechtic

Re: bug s pokladkem

Post by černý vlk »

no jo...já byc chtěl jednou složit artefakt :oops:

a takhle to bude trvat věčnost (odhad: no chance?) když je tolik artefaktů a na každý několik dílů :( ale co, jsou i jiné krásy thalijské :D
Spammaster zakázaného kanálu (9.10.2011 potrestán)
Marvin
Mistr

Post by Marvin »

1M cisto z lootu? klobuk dolu
Cesta spravedlivého ze všech stran lemována jest nespravedlností,sobectvím a tyranií lidské zloby.Požehnán buď ten,kdo ve jménu lásky a dobré vůle vyvede slabé z údolí temnoty,neb ten jest skutečným pastýřem a spasitelem zbloudilých dětí.A já srazím k zemi mocným trestem a divokým hněvem všechny,kdo se pokusí otrávit a zničit mé bratry.A když uvalím svou mstu na tebe,seznáš,že jméno mé je DM!
černý vlk
Šlechtic

Post by černý vlk »

Marvin wrote:1M cisto z lootu? klobuk dolu
je to jen nadsazený odhad..kolik je z bosse ve zlatě? 15k +/-? kdyby 2 bosse na den, to je 30k denně...a měsíc určitě bosse nejezdím...
Marvin
Mistr

Post by Marvin »

Odmenu za hlavu nepocitam. Myslel som cisty loot v truhlach. To sa riesi ako problem nie?
Cesta spravedlivého ze všech stran lemována jest nespravedlností,sobectvím a tyranií lidské zloby.Požehnán buď ten,kdo ve jménu lásky a dobré vůle vyvede slabé z údolí temnoty,neb ten jest skutečným pastýřem a spasitelem zbloudilých dětí.A já srazím k zemi mocným trestem a divokým hněvem všechny,kdo se pokusí otrávit a zničit mé bratry.A když uvalím svou mstu na tebe,seznáš,že jméno mé je DM!
černý vlk
Šlechtic

Post by černý vlk »

Marvin wrote:Odmenu za hlavu nepocitam. Myslel som cisty loot v truhlach. To sa riesi ako problem nie?
ano...čistý loot...ve zlatých....limit mi až tak nevadí, prostě když ho na ten čas dosáhnu, počkám si nebo chodím v partě..jen chci abych měl jistotu že ten limit tam je a je takový a makový a ž to není bug
Pajule
Bůh

Post by Pajule »

ne nesmíto tu akhle být :wink: už je na čase , aby se tento topic posunul jiným směrem...

tak třebas nešlo by zavést , aby se v pokladu objevila třeba nějaký kost?to je sice nápady rady připomínky , ale mi to tak napadlo , to by bylo něco
Nieninquë - legenda
Lilien - magie, magie, magie

Keep talking I'm analyzing you.

,,Halapartna is the way of život!" Lusignandnes, 12.8.2020, 23:53, Discord

Thalijský gremlin, creeper první třídy, neRP hráč, bílá vrána
Tretas
Velmistr

Post by Tretas »

Takové hovadiny co se tu vymýšlejí poslední dobou, to snad ani není možné. :-D
Hant Sendt - Ztracen neznámo kde.
Jorg syn Jargena - Trpoš-člen klanu Nordových kladiv, velitel Černého pluku a bývalý kaprál VI. roty Karathské armády.
Grunt
Šlechtic

Post by Grunt »

Pravě že ten limit by měl být tajný... Když se to zveřejní tak se zase objeví dušičky co budou říkat "Já nikam nejdu, sem před konecem limitu" :D
Zathirel Černokněžna

Ancalagon Černý - The Dark Lord Morgoth bred Ancalagon, called the Black, during the First Age to be the greatest and mightiest of all dragons, and the first of the winged 'fire-drakes'.
Mrtev

Val'Doren - Ochránce lesa V exilu
innfra
Urozený

Post by innfra »

Já nikam nejdu, pokud na mě po limitu nevyskočí hezká baba :lol:
Tariel Reynolt - "Kde mám dárečka?"
Tomas Tane - "Tady si jeden neodpočine."
Finnean Násir Taran - "Za kodex a za sestru!"
Alexandr Rázný - "Už mě to tu nebaví! Puste mě ven!"
Tomáš Alrik Tane - "Já vim, moc mluvim."
Tagar Kovadlina - "Háááá Hřbitůváčka!" - Smazán

Elitní Kazišuk!
Lynx23
Poutník

Post by Lynx23 »

po pár výletech s vlkem jsem na tom stejně, jak se zdá. přitom mi nepřišlo že bysme řádili nějak moc :)

a jak je to vlastně s tím artefaktem? už nenajdem žádný kus? možná by nebylo špatné dávat po limitu do pokladu 1zl. jednak by člověk věděl na čem je a druhak by neztratil šanci najít artefakt.
paladin Daladan
Locked