innfra wrote:No já jsem viděl jednu hůl pro mága, to byla docela libovka, ale pak katanu z jinýho artefaktu, ale ta za moc nestála... jen taková lepší katanka, co mě moc nezaujala... spíš bych si pod tím představil nějakej total item...
slozeneho z artefaktu, nebo to mel nekdo normlane udelane napr z craftu a pres DM prejmenovane?
PS: co je to : aby stala za to ??
kdyz ses treba WM s EPIC lvlem (kdyz si chtel tech 5let to hledat), tak uz treba s tou svoji zbrani, rekneme savli mas tu nejlepsi z kramku..
rekneme savli +5 +1k8 zvuk ostrost.
a najdes aktanu +6 +1k10 ohnem, otravu 1K2 odolnost
bude to dost dobre ? pro nekoho artefakt, nedozirne ceny, protoze je prave zamerenej na tuhle zbran, pro nekoho jineho jen neco na divani... vezmes si vubec feat exoticke jen aby si ji mohl nosit a ukazovat ?
ja bych ty artefakty budto dal tak, ze se daji nalezt jednoduseji, nebo aby se daly dle DM trosku zmenit... napr kdzy najdes mec +10 tak treba at ti z nej udelaj mec bastard +8 i kdyz slabsi, tak aspon se ti bude hodit.. pochybuju, ze kdyz nenajdes svou zbran presne, ze s ni budes mlatit porad. to by musela byt opravdu hooodne silena vecicka...