Záměr je zhruba takový, že kouzlo vyvolej bytost určitého kruhu má být zhruba o 1 kruh slabší než klasický summon bioware (tedy summony z druhého kruhu zde, zhruba jako lítý jezevec z prvního kruhu klasického kouzla). Vyvoláváním pomocí knihy o jeden kruh výš by se teoreticky mělo tohle oslabení zrušit a vyvoláním o dva kruhy výš dokonce vyděláte. Dále jsou odstraňováni všichni nemrtví a většina outsiderů (planárních bytostí typu démoni, ďáblové a celestiálové...). V každém případě jsem se snažil, aby summony byly zajímavé a použitelné a pokud možno vyvážené.
Takže teď prosím, aby jste tyhle upravené kruhy co nejdůkladněji otestovali a napsali mi buď na ICQ 462 199 571 nebo sem či soukromou zprávou veškeré postřehy týkající se nových summonů. Upozorňuji, že mnoho summonů není primárně určeno jako tank pro sólo castera - některé jsou do družiny větší, další by možná šly použít do CvC - zkuste najít nějaké rozumné využití pro každý summon. Stejně tak mně zajímají vaše hodnocení summonů ve vyšších kruzích - co je přesílené, co naopak slabé a co zlobí třeba kvůli špatné AI. Celá ta úprava je dost pracná a náročná, takže mějte prosím trpělivost - když mi pomůžete to odladit, bude se nám lépe hrát.
Topic NEMÁ sloužit k diskuzi o systému obecně, o cenách knih, nevyváženosti povolání či o jiných věcech - držte se prosím čistě tématu.
Předem děkuji.