Nemrtví
Re: Nemrtví
v čem je problém?
jen rozvedu pepovu vetu 
existuji i zly bohove
*zamysli se* takovej nemrtvej paladin
existuji i zly bohove
*zamysli se* takovej nemrtvej paladin
aha ... no je to jeden uhel pohledu, jiste ... myslim to ze existuji i zlí bohove.
ja se na to dival pohledem paladina ze je zranovan bozskym zranenim (ktere taky propujcuje jeho buh jeho zbranim aby tak lepe potlacel zlo) a k memu prekvapeni na mne stejnou "moci" utoci uhlavni nepratele meho boha a tedy i me postavy. prislo mi to divne. u temnych bohu sem spis cekal negativni energii nebo neco jineho. Odvozuju taky z toho ze kdyby se jednalo o zbrane na blizko tak bych se divil treba upirovi s mecem kteri sviti bozskou zari (a zpusobuje bozske zraneni).
A kdyz uz se jedna o to ze je to proste bozska zbran od boha (zleho ci dobreho) tak by mozna stalo za zminku rozlisovat zle a dobre bohy...
Zle bytosti se vam nezdaji divne s bozskym zranenim ktere pouzivaji zejmena paladinove tak bych byl zvedav na vas nazor kdyby paladin behal s rudou cepeli (negat zraneni)
ja se na to dival pohledem paladina ze je zranovan bozskym zranenim (ktere taky propujcuje jeho buh jeho zbranim aby tak lepe potlacel zlo) a k memu prekvapeni na mne stejnou "moci" utoci uhlavni nepratele meho boha a tedy i me postavy. prislo mi to divne. u temnych bohu sem spis cekal negativni energii nebo neco jineho. Odvozuju taky z toho ze kdyby se jednalo o zbrane na blizko tak bych se divil treba upirovi s mecem kteri sviti bozskou zari (a zpusobuje bozske zraneni).
A kdyz uz se jedna o to ze je to proste bozska zbran od boha (zleho ci dobreho) tak by mozna stalo za zminku rozlisovat zle a dobre bohy...
Zle bytosti se vam nezdaji divne s bozskym zranenim ktere pouzivaji zejmena paladinove tak bych byl zvedav na vas nazor kdyby paladin behal s rudou cepeli (negat zraneni)
Podporte nový projekt
existuje božské zranění, pozitivní zranění a negativní zranění pokud se nepletu... tim pádem kdyby zraňoval pozitivní energií, připadalo by mi to divný, ale myslim že na tý božský neni nic divnýho a mohl by s ní zraňovat prakticky každej
V Karatě koupíš i pasti s božským zraněním 
A ano, opakem negativního zranění je pozitivní.
A ano, opakem negativního zranění je pozitivní.
Vrogdishnak "Kositel nepřátel" – Velmi ambiciózní ork.
pí ez: Neflejmuju. Z toho jsem vyrostl.
pí ez: Neflejmuju. Z toho jsem vyrostl.
božské zranění nemá jako takové s přesvědčením nic společného, mohou ho používat jak dobří tak zlí. je to v postatě zranění způsobené "vyšší silou", lhostejno zda dobrou či zlou.
hyperpasivní myšohryz
pokud mi píšete na ICQ, napište co chcete
jsem jenom autor. číst ty reálie musíte sami...
pokud mi píšete na ICQ, napište co chcete
jsem jenom autor. číst ty reálie musíte sami...