Váš portret

Cokoliv co vás napadne.

Moderators: DM, WB

Post Reply
Krata
Bůh

Re: Váš portret

Post by Krata »

taky bych osoby na klavíru vyměnil za opačné pohlaví s méně ošacením :mrgreen:
jsem uctívač démonů
jsem otec tvé smrti
já vyvolávám dávné zlo
já kontroluji každý jeho nádech
já podněcuji vaše neštěstí
zrozením i zabíjením
já vyvolám armageddon
krmen tisícem duší.
jachyra
Velmistr

Post by jachyra »

Hmmm .... rodičia majú piáno .... mám sa sporo odená odfotiť, jak na ňom ležím? Pre potešenie vašich očí? :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
madam Kora Meynolds - bývalá manželka Fallionova, matka Kelrany a dvojčiat Dermonta a Artoriusa pomenovaných podľa tých, ktorí asistovali pri ich pôrode, sestra imperiálnej krásky Divy
Bývalá podporučíčka VI. roty karathskej armády, nech naveky žije sláva vrchného inkvizítora Lacaranta a bôžika spamu Kráťatka
Marvin
Mistr

Post by Marvin »

jachyra wrote: A nakoľko by podľa mňa mali byť odmeňovaní i DM za takéto náročné úlohy, tak ak sa raz stretneme real, tak vás určite pozývam na pivo ;D
-toto si vravela v podakovani strana 56 za nas/tvoj porod. Tak miesto piva sem mozes hodit tu fotku :D
Cesta spravedlivého ze všech stran lemována jest nespravedlností,sobectvím a tyranií lidské zloby.Požehnán buď ten,kdo ve jménu lásky a dobré vůle vyvede slabé z údolí temnoty,neb ten jest skutečným pastýřem a spasitelem zbloudilých dětí.A já srazím k zemi mocným trestem a divokým hněvem všechny,kdo se pokusí otrávit a zničit mé bratry.A když uvalím svou mstu na tebe,seznáš,že jméno mé je DM!
Hassan
Šlechtic

Post by Hassan »

jachyra wrote:Hmmm .... rodičia majú piáno .... mám sa sporo odená odfotiť, jak na ňom ležím? Pre potešenie vašich očí? :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Ja jen zadam pokud tu nekdo bude umistovat fotky intimnejsiho charakteru tak jedine a vyhradne zeny :lol: Protoze ja uz mam v klavesnici nalitou stavu a nehodlam si ji jeste pozvracet :lol:
jachyra
Velmistr

Post by jachyra »

:mrgreen: verejne to dať nemôžem, žiaľ ;D to by som bola ako nejaké zvieratko, ktoré sa na trhovisku vystavuje na predaj ;D kto bude na thalijovici na Slovensku v septembri (ak sa uskutoční), ten ma uvidí ;D
madam Kora Meynolds - bývalá manželka Fallionova, matka Kelrany a dvojčiat Dermonta a Artoriusa pomenovaných podľa tých, ktorí asistovali pri ich pôrode, sestra imperiálnej krásky Divy
Bývalá podporučíčka VI. roty karathskej armády, nech naveky žije sláva vrchného inkvizítora Lacaranta a bôžika spamu Kráťatka
Hassan
Šlechtic

Post by Hassan »

Huh na Slovensku je to drahy tam se plati eurem a my mame ted dlbej kurz :)
Daanri
Čestný člen týmu Thalie

Post by Daanri »

No ja si myslim, ze hlavne tym opacnym pohlavim natom kridle bolo myslene to, ze predsa zeny su lahsej vahy ako dvaja tipci, cize z toho dovodu to kridlo trpi menej, ale zas to tu nikto nepochopil. :P
jachyra wrote::mrgreen: verejne to dať nemôžem, žiaľ ;D to by som bola ako nejaké zvieratko, ktoré sa na trhovisku vystavuje na predaj ;D kto bude na thalijovici na Slovensku v septembri (ak sa uskutoční), ten ma uvidí ;D
off topic ale uskutocni...uz vyberam chaty, ktore by prichadzali v uvahu, len ich musim obehnut a pofotit a pak dam na vyber ;)
When you make a deal with devil, there will be hell to pay.

„Povinnost je těžší než hora, smrt je lehčí než peříčko.“

Večné hľadanie cudzích chýb je jednou z najväčších chýb vlastných.
(E.Hubbard)

Yeasterday, we sought each other.
Today, we face.
For one of us, tomorrow will never be.
Marvin
Mistr

Post by Marvin »

Ked to bude mozne, tak nech sa tie chaty vyfotia sporo odene na klaviri :)
Cesta spravedlivého ze všech stran lemována jest nespravedlností,sobectvím a tyranií lidské zloby.Požehnán buď ten,kdo ve jménu lásky a dobré vůle vyvede slabé z údolí temnoty,neb ten jest skutečným pastýřem a spasitelem zbloudilých dětí.A já srazím k zemi mocným trestem a divokým hněvem všechny,kdo se pokusí otrávit a zničit mé bratry.A když uvalím svou mstu na tebe,seznáš,že jméno mé je DM!
jachyra
Velmistr

Post by jachyra »

;DDD to pochybujem, že je možné ... i keď nikto nikdy nevie .... hee ale k tým foto, ak ma raz manžel fest naštve, tak tu tú foto možno aj hodím ;D
Pajule
Bůh

Post by Pajule »

jedna fotka a všecho se zas otočí úplně jinam :D
Nieninquë - legenda
Lilien - magie, magie, magie

Keep talking I'm analyzing you.

,,Halapartna is the way of život!" Lusignandnes, 12.8.2020, 23:53, Discord

Thalijský gremlin, creeper první třídy, neRP hráč, bílá vrána
Hassan
Šlechtic

Post by Hassan »

Tak kdyz tak posilejte fotky sem ICQ 215562950 :lol: Ale jen ty co stojej za to kluci nic neposilejte ale na pivo zajit muzem :twisted:Ovsem nezletile divky take ne (Pajule) pochopitelne a stare baby tez ne (Marii)... :twisted: Takze mi to tady asi vlastne nikdo neposle :roll:
Marvin
Mistr

Post by Marvin »

Hassan wrote:Ovsem nezletile divky take ne (Pajule) pochopitelne a stare baby tez ne (Marii)... :twisted: Takze mi to tady asi vlastne nikdo neposle :roll:
Ked dostanes v hre nahodou DM kill, tak ver, ze to nebol omyl :evil:
Pajule
Bůh

Post by Pajule »

Hassan wrote: stare baby tez ne (Marii)... :twisted: Takze mi to tady asi vlastne nikdo neposle :roll:

to je hnusný :evil: :evil:
Nieninquë - legenda
Lilien - magie, magie, magie

Keep talking I'm analyzing you.

,,Halapartna is the way of život!" Lusignandnes, 12.8.2020, 23:53, Discord

Thalijský gremlin, creeper první třídy, neRP hráč, bílá vrána
Krata
Bůh

Post by Krata »

nebylo to moc hezké..
jsem uctívač démonů
jsem otec tvé smrti
já vyvolávám dávné zlo
já kontroluji každý jeho nádech
já podněcuji vaše neštěstí
zrozením i zabíjením
já vyvolám armageddon
krmen tisícem duší.
Skipp
Rytíř

Post by Skipp »

Baby teraz mate moznost uhasit toho hassana 8)
Post Reply