Váš portret
Re: Váš portret
taky bych osoby na klavíru vyměnil za opačné pohlaví s méně ošacením 
jsem uctívač démonů
jsem otec tvé smrti
já vyvolávám dávné zlo
já kontroluji každý jeho nádech
já podněcuji vaše neštěstí
zrozením i zabíjením
já vyvolám armageddon
krmen tisícem duší.
jsem otec tvé smrti
já vyvolávám dávné zlo
já kontroluji každý jeho nádech
já podněcuji vaše neštěstí
zrozením i zabíjením
já vyvolám armageddon
krmen tisícem duší.
Hmmm .... rodičia majú piáno .... mám sa sporo odená odfotiť, jak na ňom ležím? Pre potešenie vašich očí?

madam Kora Meynolds - bývalá manželka Fallionova, matka Kelrany a dvojčiat Dermonta a Artoriusa pomenovaných podľa tých, ktorí asistovali pri ich pôrode, sestra imperiálnej krásky Divy
Bývalá podporučíčka VI. roty karathskej armády, nech naveky žije sláva vrchného inkvizítora Lacaranta a bôžika spamu Kráťatka
Bývalá podporučíčka VI. roty karathskej armády, nech naveky žije sláva vrchného inkvizítora Lacaranta a bôžika spamu Kráťatka
-toto si vravela v podakovani strana 56 za nas/tvoj porod. Tak miesto piva sem mozes hodit tu fotkujachyra wrote: A nakoľko by podľa mňa mali byť odmeňovaní i DM za takéto náročné úlohy, tak ak sa raz stretneme real, tak vás určite pozývam na pivo ;D
Cesta spravedlivého ze všech stran lemována jest nespravedlností,sobectvím a tyranií lidské zloby.Požehnán buď ten,kdo ve jménu lásky a dobré vůle vyvede slabé z údolí temnoty,neb ten jest skutečným pastýřem a spasitelem zbloudilých dětí.A já srazím k zemi mocným trestem a divokým hněvem všechny,kdo se pokusí otrávit a zničit mé bratry.A když uvalím svou mstu na tebe,seznáš,že jméno mé je DM!
Ja jen zadam pokud tu nekdo bude umistovat fotky intimnejsiho charakteru tak jedine a vyhradne zenyjachyra wrote:Hmmm .... rodičia majú piáno .... mám sa sporo odená odfotiť, jak na ňom ležím? Pre potešenie vašich očí?![]()
![]()
madam Kora Meynolds - bývalá manželka Fallionova, matka Kelrany a dvojčiat Dermonta a Artoriusa pomenovaných podľa tých, ktorí asistovali pri ich pôrode, sestra imperiálnej krásky Divy
Huh na Slovensku je to drahy tam se plati eurem a my mame ted dlbej kurz 
No ja si myslim, ze hlavne tym opacnym pohlavim natom kridle bolo myslene to, ze predsa zeny su lahsej vahy ako dvaja tipci, cize z toho dovodu to kridlo trpi menej, ale zas to tu nikto nepochopil.

off topic ale uskutocni...uz vyberam chaty, ktore by prichadzali v uvahu, len ich musim obehnut a pofotit a pak dam na vyberjachyra wrote:verejne to dať nemôžem, žiaľ ;D to by som bola ako nejaké zvieratko, ktoré sa na trhovisku vystavuje na predaj ;D kto bude na thalijovici na Slovensku v septembri (ak sa uskutoční), ten ma uvidí ;D
When you make a deal with devil, there will be hell to pay.
„Povinnost je těžší než hora, smrt je lehčí než peříčko.“
Večné hľadanie cudzích chýb je jednou z najväčších chýb vlastných.
(E.Hubbard)
Yeasterday, we sought each other.
Today, we face.
For one of us, tomorrow will never be.
„Povinnost je těžší než hora, smrt je lehčí než peříčko.“
Večné hľadanie cudzích chýb je jednou z najväčších chýb vlastných.
(E.Hubbard)
Yeasterday, we sought each other.
Today, we face.
For one of us, tomorrow will never be.
Ked to bude mozne, tak nech sa tie chaty vyfotia sporo odene na klaviri 
Cesta spravedlivého ze všech stran lemována jest nespravedlností,sobectvím a tyranií lidské zloby.Požehnán buď ten,kdo ve jménu lásky a dobré vůle vyvede slabé z údolí temnoty,neb ten jest skutečným pastýřem a spasitelem zbloudilých dětí.A já srazím k zemi mocným trestem a divokým hněvem všechny,kdo se pokusí otrávit a zničit mé bratry.A když uvalím svou mstu na tebe,seznáš,že jméno mé je DM!
;DDD to pochybujem, že je možné ... i keď nikto nikdy nevie .... hee ale k tým foto, ak ma raz manžel fest naštve, tak tu tú foto možno aj hodím ;D
jedna fotka a všecho se zas otočí úplně jinam 
Nieninquë - legenda
Lilien - magie, magie, magie
Keep talking I'm analyzing you.
,,Halapartna is the way of život!" Lusignandnes, 12.8.2020, 23:53, Discord
Thalijský gremlin, creeper první třídy, neRP hráč, bílá vrána
Tak kdyz tak posilejte fotky sem ICQ 215562950
Ale jen ty co stojej za to kluci nic neposilejte ale na pivo zajit muzem :twisted:Ovsem nezletile divky take ne (Pajule) pochopitelne a stare baby tez ne (Marii)...
Takze mi to tady asi vlastne nikdo neposle 
Ked dostanes v hre nahodou DM kill, tak ver, ze to nebol omylHassan wrote:Ovsem nezletile divky take ne (Pajule) pochopitelne a stare baby tez ne (Marii)...Takze mi to tady asi vlastne nikdo neposle
Hassan wrote: stare baby tez ne (Marii)...Takze mi to tady asi vlastne nikdo neposle
to je hnusný
Nieninquë - legenda
nebylo to moc hezké..