TŘETÍ VELKÝ LETNÍ SRAZ THALIE - 31. ČERVENCE AŽ 2. SRPNA

Neaktuální příspěvky jsou shromažďovány zde.

Moderators: DM, WB

Locked

Na Třetí velký letní sraz Thalie , konající se 31.7. - 2.8. 2009...

Jedu.
17
41%
Nejedu.
24
59%

Total votes: 41

tao kan
Mistr

Re: TŘETÍ VELKÝ LETNÍ SRAZ THALIE - 31. ČERVENCE AŽ 2. SRPNA

Post by tao kan »

Nevadí když ti to s Durduin zaplatíme na místě? Do banky to mam několik mil a na kouzelnou skříňku jsem zapomněl heslo. Pokud ty peníze nedostaneš, můžeš si vzít na nás zbraň dle vlastního výběru :twisted:
TaoKan Nur,Orconur,Tanur Arged,Balran Nebojsa,Lord Aren Aylom,Jacob Achalym,Victorius Melenol,Glarik syn Argedův,Vastim Lágro,Grudur "Kamenná tvář,Drizdor Zau'ndar....hrob se naplňuje
bigbull666
Poutník

Post by bigbull666 »

Ahoj s litosti oznamuju, ze prijet letos nemuzu. cca pred 14-ti dny se se mnou rozesla mlada po 8-mi letech a je ted kolem toho velkej humbuk, tak mam hafo veci co este udelat a obavam se ze to nestihnu a to nemluvim o rozpoctu...
Tak snad priste no. Kazdopadne si to poradne uzijte :)

Jirka
Rejty
Vedoucí týmu Thalie

Post by Rejty »

tao kan wrote:Nevadí když ti to s Durduin zaplatíme na místě? Do banky to mam několik mil a na kouzelnou skříňku jsem zapomněl heslo. Pokud ty peníze nedostaneš, můžeš si vzít na nás zbraň dle vlastního výběru :twisted:
Vadí. Pošli to na účet. Já ani Jaara vás neznáme. Jak to potom máme od vás vymáhat? :shock:
Vedoucí týmu Thalie
jaara
Čestný člen týmu Thalie

Post by jaara »

Ono by to nevadilo, pokud by se to s Krkounem nemuselo domlouvat předem. Bohužel, když by pak někdo kdo řek že přijede třeba nedorazil a nezaplatil, tak to někdo musí zaplatit za něj..
Spolu s Rejtym zakladatel serveru Thalie. Momentálně se věnuju práci na atmosférické adventuře Two Realms: Whispers from the Rift.
Marvin
Mistr

Post by Marvin »

Cus, chcem zaplatit dnes ale nechapem tomuto:

Příspěvky posílejte na účet číslo 0-1837911003/0800
s variabilním symbolem uvedeným v údajích po přihlášení a konstantním symbolem 554.

-co je ten variabilny symbol? Resp. kde ho najdem? Nechapem tym udajom po prihlaseni.
Cesta spravedlivého ze všech stran lemována jest nespravedlností,sobectvím a tyranií lidské zloby.Požehnán buď ten,kdo ve jménu lásky a dobré vůle vyvede slabé z údolí temnoty,neb ten jest skutečným pastýřem a spasitelem zbloudilých dětí.A já srazím k zemi mocným trestem a divokým hněvem všechny,kdo se pokusí otrávit a zničit mé bratry.A když uvalím svou mstu na tebe,seznáš,že jméno mé je DM!
kucik
Temnota

Post by kucik »

Neaktivní a nezasahující do vývoje. Pouze nouzový support pro WB/DM.
Les jambes en l'air, comme une femme lubrique,
Brûlante et suant les poisons,
Ouvrait d'une façon nonchalante et cynique
Son ventre plein d'exhalaisons.
Marvin
Mistr

Post by Marvin »

Ahaaa, to som robil ale nevsimol som si toho cisla za menom a prehliedal som len udaje pod tym kde je IP a tak, tak som bol zmateny :).
Dik.
Cesta spravedlivého ze všech stran lemována jest nespravedlností,sobectvím a tyranií lidské zloby.Požehnán buď ten,kdo ve jménu lásky a dobré vůle vyvede slabé z údolí temnoty,neb ten jest skutečným pastýřem a spasitelem zbloudilých dětí.A já srazím k zemi mocným trestem a divokým hněvem všechny,kdo se pokusí otrávit a zničit mé bratry.A když uvalím svou mstu na tebe,seznáš,že jméno mé je DM!
Jonny
Měšťan

Post by Jonny »

Prachy odeslány za mě i Kráťu, tak snad dojdou :wink:
Marvin
Mistr

Post by Marvin »

Taktiez za mna a Neithana :)
kucik
Temnota

Post by kucik »

Ode mě prachy taky odešly.
Neaktivní a nezasahující do vývoje. Pouze nouzový support pro WB/DM.
Les jambes en l'air, comme une femme lubrique,
Brûlante et suant les poisons,
Ouvrait d'une façon nonchalante et cynique
Son ventre plein d'exhalaisons.
tao kan
Mistr

Post by tao kan »

Už to odchází na účet za mě a Durduin, snad to menší zpoždění nevadí :|
TaoKan Nur,Orconur,Tanur Arged,Balran Nebojsa,Lord Aren Aylom,Jacob Achalym,Victorius Melenol,Glarik syn Argedův,Vastim Lágro,Grudur "Kamenná tvář,Drizdor Zau'ndar....hrob se naplňuje
melvik
Čestný člen týmu Thalie

Post by melvik »

Tak sem se zas na chvilku probral a odeslal ořišky v nominální hodnotě 150 Kč :)

Už se na všechny zůčastněné těším.
melvik
Čestný člen týmu Thalie

Post by melvik »

Sorrow wrote:Letos jde pesky, loni prej pichnul.
ty jo ted mi davaj auto do kupy :), pravdepodobne to bude posledni spanila jizda stare dobré felicie se zaseknutym elektrickym stahovanim oken. Pojedu od Brna kdyby chtel nekdo stahnout a zazit dobrodruzstvi nevidane :D. Loni sem diky zbrklemu odbocovani jel na ono misto dvakrat dele nez sem musel a na zaver cesty tesne pred mistem "M" pichnul.
jachyra
Velmistr

Post by jachyra »

Inak ako s tými korunami - s tou večerou - dajú sa ešte poslať koruny? ;D a ako sa vlastne majú poslať do čiech?
madam Kora Meynolds - bývalá manželka Fallionova, matka Kelrany a dvojčiat Dermonta a Artoriusa pomenovaných podľa tých, ktorí asistovali pri ich pôrode, sestra imperiálnej krásky Divy
Bývalá podporučíčka VI. roty karathskej armády, nech naveky žije sláva vrchného inkvizítora Lacaranta a bôžika spamu Kráťatka
Tretas
Velmistr

Post by Tretas »

jachyra wrote:Inak ako s tými korunami - s tou večerou - dajú sa ešte poslať koruny? ;D a ako sa vlastne majú poslať do čiech?
Pošli 150 euro :lol: :lol: :lol:
Hant Sendt - Ztracen neznámo kde.
Jorg syn Jargena - Trpoš-člen klanu Nordových kladiv, velitel Černého pluku a bývalý kaprál VI. roty Karathské armády.
Locked