TŘETÍ VELKÝ LETNÍ SRAZ THALIE - 31. ČERVENCE AŽ 2. SRPNA
Re: TŘETÍ VELKÝ LETNÍ SRAZ THALIE - 31. ČERVENCE AŽ 2. SRPNA
Nevadí když ti to s Durduin zaplatíme na místě? Do banky to mam několik mil a na kouzelnou skříňku jsem zapomněl heslo. Pokud ty peníze nedostaneš, můžeš si vzít na nás zbraň dle vlastního výběru 
TaoKan Nur,Orconur,Tanur Arged,Balran Nebojsa,Lord Aren Aylom,Jacob Achalym,Victorius Melenol,Glarik syn Argedův,Vastim Lágro,Grudur "Kamenná tvář,Drizdor Zau'ndar....hrob se naplňuje
- bigbull666
- Poutník
Ahoj s litosti oznamuju, ze prijet letos nemuzu. cca pred 14-ti dny se se mnou rozesla mlada po 8-mi letech a je ted kolem toho velkej humbuk, tak mam hafo veci co este udelat a obavam se ze to nestihnu a to nemluvim o rozpoctu...
Tak snad priste no. Kazdopadne si to poradne uzijte
Jirka
Tak snad priste no. Kazdopadne si to poradne uzijte
Jirka
Vadí. Pošli to na účet. Já ani Jaara vás neznáme. Jak to potom máme od vás vymáhat?tao kan wrote:Nevadí když ti to s Durduin zaplatíme na místě? Do banky to mam několik mil a na kouzelnou skříňku jsem zapomněl heslo. Pokud ty peníze nedostaneš, můžeš si vzít na nás zbraň dle vlastního výběru
Vedoucí týmu Thalie
Ono by to nevadilo, pokud by se to s Krkounem nemuselo domlouvat předem. Bohužel, když by pak někdo kdo řek že přijede třeba nedorazil a nezaplatil, tak to někdo musí zaplatit za něj..
Spolu s Rejtym zakladatel serveru Thalie. Momentálně se věnuju práci na atmosférické adventuře Two Realms: Whispers from the Rift.
Cus, chcem zaplatit dnes ale nechapem tomuto:
Příspěvky posílejte na účet číslo 0-1837911003/0800
s variabilním symbolem uvedeným v údajích po přihlášení a konstantním symbolem 554.
-co je ten variabilny symbol? Resp. kde ho najdem? Nechapem tym udajom po prihlaseni.
Příspěvky posílejte na účet číslo 0-1837911003/0800
s variabilním symbolem uvedeným v údajích po přihlášení a konstantním symbolem 554.
-co je ten variabilny symbol? Resp. kde ho najdem? Nechapem tym udajom po prihlaseni.
Cesta spravedlivého ze všech stran lemována jest nespravedlností,sobectvím a tyranií lidské zloby.Požehnán buď ten,kdo ve jménu lásky a dobré vůle vyvede slabé z údolí temnoty,neb ten jest skutečným pastýřem a spasitelem zbloudilých dětí.A já srazím k zemi mocným trestem a divokým hněvem všechny,kdo se pokusí otrávit a zničit mé bratry.A když uvalím svou mstu na tebe,seznáš,že jméno mé je DM!
Neaktivní a nezasahující do vývoje. Pouze nouzový support pro WB/DM.
Les jambes en l'air, comme une femme lubrique,
Brûlante et suant les poisons,
Ouvrait d'une façon nonchalante et cynique
Son ventre plein d'exhalaisons.
Ahaaa, to som robil ale nevsimol som si toho cisla za menom a prehliedal som len udaje pod tym kde je IP a tak, tak som bol zmateny
.
Dik.
Dik.
Cesta spravedlivého ze všech stran lemována jest nespravedlností,sobectvím a tyranií lidské zloby.Požehnán buď ten,kdo ve jménu lásky a dobré vůle vyvede slabé z údolí temnoty,neb ten jest skutečným pastýřem a spasitelem zbloudilých dětí.A já srazím k zemi mocným trestem a divokým hněvem všechny,kdo se pokusí otrávit a zničit mé bratry.A když uvalím svou mstu na tebe,seznáš,že jméno mé je DM!
Prachy odeslány za mě i Kráťu, tak snad dojdou 
Taktiez za mna a Neithana 
Ode mě prachy taky odešly.
Neaktivní a nezasahující do vývoje. Pouze nouzový support pro WB/DM.
Už to odchází na účet za mě a Durduin, snad to menší zpoždění nevadí 
TaoKan Nur,Orconur,Tanur Arged,Balran Nebojsa,Lord Aren Aylom,Jacob Achalym,Victorius Melenol,Glarik syn Argedův,Vastim Lágro,Grudur "Kamenná tvář,Drizdor Zau'ndar....hrob se naplňuje
Tak sem se zas na chvilku probral a odeslal ořišky v nominální hodnotě 150 Kč 
Už se na všechny zůčastněné těším.
Už se na všechny zůčastněné těším.
ty jo ted mi davaj auto do kupySorrow wrote:Letos jde pesky, loni prej pichnul.
Inak ako s tými korunami - s tou večerou - dajú sa ešte poslať koruny? ;D a ako sa vlastne majú poslať do čiech?
madam Kora Meynolds - bývalá manželka Fallionova, matka Kelrany a dvojčiat Dermonta a Artoriusa pomenovaných podľa tých, ktorí asistovali pri ich pôrode, sestra imperiálnej krásky Divy
Bývalá podporučíčka VI. roty karathskej armády, nech naveky žije sláva vrchného inkvizítora Lacaranta a bôžika spamu Kráťatka
Bývalá podporučíčka VI. roty karathskej armády, nech naveky žije sláva vrchného inkvizítora Lacaranta a bôžika spamu Kráťatka
Pošli 150 eurojachyra wrote:Inak ako s tými korunami - s tou večerou - dajú sa ešte poslať koruny? ;D a ako sa vlastne majú poslať do čiech?
Hant Sendt - Ztracen neznámo kde.
Jorg syn Jargena - Trpoš-člen klanu Nordových kladiv, velitel Černého pluku a bývalý kaprál VI. roty Karathské armády.
Jorg syn Jargena - Trpoš-člen klanu Nordových kladiv, velitel Černého pluku a bývalý kaprál VI. roty Karathské armády.