No teraz som sa pekne zasmiala - myslím pobavene, nie urážlivo
inu ak vám, ľudia vy tam hore na nebesiach

vadí, že za pol roka mám tak vysoký lvl ... dobre ....
kľudne mi ho zhoďte .. ale poviem jednu vec .. nevídavam moc hráčov, ktorí by pol roka bývali na Thalii denne možno aj 10 a viac hodín
Možno ak si pozriete hráčov iných, čo sú na vysokých lvl a pozriete na celkový čas ich hrania, tak zistíte, že sú v hre podobný čas za rok, ako ja za toho pol roka.
To Rejty: * Dělej něco pro svět, zapoj se do dění a DM tě jistě odmění.
- snažím sa zapájať, koľko sa len dá, neignorujem ho ...
* Stejně má většina postav dost velkou část časových xp nasbíraných v craftu
- Neviem reku ako ostatní, ale mne sa pri crafte vždy zastavili časové XP a aj za 10 hod craftenia som získala možno len okolo 200 xp, aj to len za to, ak som prestala craftiť a kecala s postavami (napr Rokovci v minulosti, v poslednom čase so Sandrou a pod) .. popravde do asi 22 lvlu, čo som najviac craftila, som nemala z tých XP ani fň získaných na čase, ale hlavne na prebiehaní Thalie na povrchu i v podtemne .. a ani nehovorím o koľko XP som prišla pri smrtiach, jak som riskovala, len aby som sa dostala do nových, ešte nepreskúmaných lokácií
* čím se vaše postava podepsala na Thalii. Tím, že zabila nejvíc monster nebo craftí nejlepší věci?
- Už dávno som trpko oľutovala, že som sa pustila do craftu .. mali by ste si užiť toľko urážok a posmeškov, ako si to pomaly denne užívam ja, jak ma všetci podceňujú za to, že som bola crafter, lebo si myslia presne toto, že len na crafte som postúpila (čo je hlúposť) a že neviem čo, že kazím hru, lebo vyrábam drsné veci ... jak som zdvihla ceny, hneď sa spustilo: ale v obchode to majú lacnejšie .. a akonáhle som si povedala dosť a prestala vyrábať, div že ma nezožerú, že čo som sa to opovážila, lebo iný crafter v oboroch, ako som ja (okrem Sandry)
tu myslím nie je. A zaujímavé tiež je, že so svojou postavou hrám to, že som na vyššom lvl ... nechodím psychopaticky obiehať dungeony kvôli korunám, trofejám alebo artefaktom .. ale idem zriedka a kvôli adrenalínu a vždy z toho spravíme s Fallionom aj RP dobrodružstvo, alebo preteky, alebo inú zábavu
a inak ešte, pripadá mi logickejšie, že postava sa učí rozhovormi a skúsenosťami zo života, ako zabíjaním
A k tomu lvlu - až keď som prestala craftiť, prestala zabíjať príšery kvôli XP, ale začala sa denne aj okolo 5-6 hod čistého času venovať vyslovene RP hraniu, aj sa snažila dať dokopy partu, ktorá by sa vyrovnala podtemnákom a bola by to pre obe frakcie fakt zábava, aby sa mohli zrúbať ako rovnocenné strany (využijúc povedzme prekvapenia, ako to naposledy spravili podtemnáci) .. tak až vtedy som začala postupovať na leveloch nejak výraznejšie. Ale pochybujem, že by reku tu bolo príliš hráčov, ktorých by RP tak bavilo, že by fakt dlhé hodiny denne strávili LEN RPním .. samozrejme pocta tým, ktorých to baví a robia to tak
To Sorrow: Jestli si myslis, ze team pro tvou potechu toho dela malo, tak se muzes ukazat
- a odkiaľže ty vieš, že Fallion nič nerobí pre team? Naopak ja osobne viem, že aj hodiny denne sedí nad lokáciami, ktoré robí pre Thaliu ...
a to isté sa týka i mňa - urobila som napr nejaké lokácie a reku doteraz nevidím, že by sa vôbec niečo s tým urobilo - to sa ale netrápim, bo viem, že team má kopec práce + sú prázdniny, takže to ešte chvíľku potrvá .... a rovnako som sa začala venovať aj scriptovaniu, bo verím, že každý, kto si prešiel Thaliu tak podrobne ako ja, by urobil to isté, ale reku po týchto posledných poznámkach neviem, či to vôbec má zmysel (pozor, toto nie je výhražka, len vyjadrenie znechutenia

).
to, že niekto na fóre nemá nad accountom napísané WB Thalie, to neznamená, že niečo pre Thaliu nerobí ...
ešte To Rejty: nebolo by potom ale na zváženie obmedziť aj XP z potvor? Lebo ľahko sa dá vykašľať na RP aj hocičo iné a venovať sa len psychopatickému obiehaniu Alwarielu a postúpiť za nie pol roka, ale pár týždňov na 25-27 lvl .... a veru, je pravda .. postava sa zapíše do dejím vysokým lvl z masového vyvražďovania, bez pomaly akejkoľvek komunikácie s ľuďmi

čo je určite ešte väčšia hlúposť ako postúpiť na časových XP.
Toto reku nemali byť urážky, ale malo to byť vyjadrenie k tomu všetkému, hlavne možno aspoň trochu prihovorenie sa k tým, ktorí mi non-stop vyhadzujú na oči moju vraj namyslenosť na vysoký lvl, pričom len hrám povahu mojej postavy + prejavovanie sa problémov, ktoré vyplynuli z autoQ .. to samozrejme nikoho nenapadne.
TO VY TAM HORE: pokiaľ ste ale neurobili takéto rapídne obmedzenia hlavne kvôli môjmu rýchlemu postupu, tak sa veľmi ospravedlňujem

len mi to tak proste pripadalo ... ale ak je to tak a ak si želáte, aby som ďalej len málo postupovala a teda málo RPila a tak získavala síce o polovicu menšie, ale predsa časové XP .. čo tak mi to povedať? Kľudne sa s vami dohodnem a povedzme budem RPiť na Thalii len 2 hodky denne

aj keď, popravde, strašne mi to bude chýbať.