"zelí"

Neaktuální příspěvky jsou shromažďovány zde.

Moderators: DM, WB

černý vlk
Šlechtic

"zelí"

Post by černý vlk »

Před chvílí mi psala Kora. Prý soustavně vybíjím rakši a bandity v prahvozdě a ostatní se tudíž o to už ani nepokoušejí. Je pravda, že v průměru 5 dní v týdnu tam jsem. Už ale ani nechodím na gorilu, když vím, že na ni chodí vícero lidí, ale rakširáky a bandity..nemyslel jsem si, že to někomu vadí, tak proto to sem píšu....lezu vám do zelí? ;) Jestli ano, klidně budu chodit na ty dva bosse až v závěru dne, tedy kdy budou mít potencionální zájemci více času na sebrání party. nechci se tu teď bavit o tom ,jestli to je RP či není, protože "RP vysvětlení toho či onoho" je nesmysl. Já můžu říct, že má Nulieth je osamocenou bojovnicí s démony, kteří hýzdí tvář panenské krásy, jiní řeknou že ta zhyzděná tvář je Nulieth ;).

Zkuste mi prosím napsat tady a teď či jinde a jindy, zda vám "vyfoukává" Nul bosse před nosem. Díky za diskuzi

TO Tao Kan: :D hele helee, beze srandy jo? to je vážná věc :D ještě to bude vypadat že to myslíš vážně ;)
Last edited by černý vlk on 15:40 05. Aug 2009, edited 2 times in total.
Spammaster zakázaného kanálu (9.10.2011 potrestán)
tao kan
Mistr

Re: "zelí"

Post by tao kan »

Zrovinka včera večer si ten boss vybral Viktoriusovi před nosem! Jen tak tak jeho kladivo krynských hromů nezbloudilo na tvou hlavu!
TaoKan Nur,Orconur,Tanur Arged,Balran Nebojsa,Lord Aren Aylom,Jacob Achalym,Victorius Melenol,Glarik syn Argedův,Vastim Lágro,Grudur "Kamenná tvář,Drizdor Zau'ndar....hrob se naplňuje
jachyra
Velmistr

Post by jachyra »

aj keď si ma spomenul, i tak ešte raz dodám: ja som skúšala viac krát viac dní po sebe, že či náhodou nenájdem bossov ... raz sa mi podarilo nájsť bossa rakše (tuším s Helmom), ale banditi jak po vymretí ;)
madam Kora Meynolds - bývalá manželka Fallionova, matka Kelrany a dvojčiat Dermonta a Artoriusa pomenovaných podľa tých, ktorí asistovali pri ich pôrode, sestra imperiálnej krásky Divy
Bývalá podporučíčka VI. roty karathskej armády, nech naveky žije sláva vrchného inkvizítora Lacaranta a bôžika spamu Kráťatka
černý vlk
Šlechtic

Post by černý vlk »

jachyra wrote:aj keď si ma spomenul, i tak ešte raz dodám: ja som skúšala viac krát viac dní po sebe, že či náhodou nenájdem bossov ... raz sa mi podarilo nájsť bossa rakše (tuším s Helmom), ale banditi jak po vymretí ;)
což je zvláštní, protože já je chodím naráz ;) a stejně, buď ráda, taková DM boostlý rakširák není nic příjemného ;)
Krata
Bůh

Post by Krata »

Jen bych připoměl tu otázku

Kdo je královna Prahvozdu?
b) Nulieth

:)
jsem uctívač démonů
jsem otec tvé smrti
já vyvolávám dávné zlo
já kontroluji každý jeho nádech
já podněcuji vaše neštěstí
zrozením i zabíjením
já vyvolám armageddon
krmen tisícem duší.
jachyra
Velmistr

Post by jachyra »

Krata, mýliš sa ...

a) Nullieth

:mrgreen: b) bolo tuším elfia kráľovná a to bolo nesprávne :mrgreen:
madam Kora Meynolds - bývalá manželka Fallionova, matka Kelrany a dvojčiat Dermonta a Artoriusa pomenovaných podľa tých, ktorí asistovali pri ich pôrode, sestra imperiálnej krásky Divy
Bývalá podporučíčka VI. roty karathskej armády, nech naveky žije sláva vrchného inkvizítora Lacaranta a bôžika spamu Kráťatka
Krata
Bůh

Post by Krata »

to je jen detail :)
jsem uctívač démonů
jsem otec tvé smrti
já vyvolávám dávné zlo
zrozením i zabíjením
já vyvolám armageddon
krmen tisícem duší.
černý vlk
Šlechtic

Post by černý vlk »

Krata wrote:Jen bych připoměl tu otázku

Kdo je královna Prahvozdu?
b) Nulieth

:)
to byl nějaký vtipálek todleto ale, ne? ;) kdo ty otázky pro bůh tvořil? Královny jsou hnusné a staré, princezny jsou krásné a mladé...takže když, tak princezna...ale taková Kora....ta je mnohem starší než Nul ne? *popichuje*
Rejty
Vedoucí týmu Thalie

Post by Rejty »

Žádná královna v otázce nebyla. Bylo tam kdo vládne prahvozdu...
Vedoucí týmu Thalie
Krata
Bůh

Post by Krata »

detailisti... nevzpomínám si na přesné změní otázky ale význam je téměř stejný :)
jsem uctívač démonů
jsem otec tvé smrti
já vyvolávám dávné zlo
zrozením i zabíjením
já vyvolám armageddon
krmen tisícem duší.
jachyra
Velmistr

Post by jachyra »

Null, ti dám .. Kora má podľa IC času 24 + 3 roky počas hry .... takže asik 27 rokov ;D tak nevrav, že je stará ... ona je len vyzretá (nie prezretá!!!) :mrgreen:
černý vlk
Šlechtic

Post by černý vlk »

jachyra wrote:Null, ti dám .. Kora má podľa IC času 24 + 3 roky počas hry .... takže asik 27 rokov ;D tak nevrav, že je stará ... ona je len vyzretá (nie prezretá!!!) :mrgreen:
huh..Kora má 27...na ten lvl trochu málo...nejde mi dokupy nadepický stav Kory s tím, že pouhé 3 roky ji k tomu stačily..(a to ještě většinou "RPením" :D ). S tím časem se asi nic moc dělat nedá, takže to beru, jen mi to přijde opravdu divné.
jachyra
Velmistr

Post by jachyra »

hmhm že sa práve ty ozývaš :mrgreen: myslím, že viac sa k tomu vyjadrovať nemusím
A po ďalšie, nehovor nič o Kore, pokiaľ nevieš ani fň o jej živote ;) ona nežila len odkedy som sa nahlásila na THaliu, ale i predtým
Ale toto už zachádza do trochu inej témy ... ak sa chceš pohádať, kľudne môžeme po telli alebo PM, nie to tu rozoberať na fóre ;)
Radim
Bůh

Post by Radim »

Prý soustavně vybíjím rakši a bandity v prahvozdě

Pokud jen tohle tak mi to nevadí :mrgreen: :mrgreen:
Zara´thea Zau'ndar oddaná služebnice Xi´an
Grunt
Šlechtic

Post by Grunt »

Stejně se to tady zvrhlo v úplný flame.

1) I kdyby bylo Koře 80 tak stejně bude nejspíše mladší než Nulieth (elf)

2) Vybíjení prahvozdu se už řeší v Bratrstvu lesní moudrosti. Vypadá to že po úspěšném zvládnutí situace v Dorenském hvozdu a přilehlém okolí, rozšíří své zájmy až za moře, kde zatočí s pytláky a jimi podobnými. :D
Zathirel Černokněžna

Ancalagon Černý - The Dark Lord Morgoth bred Ancalagon, called the Black, during the First Age to be the greatest and mightiest of all dragons, and the first of the winged 'fire-drakes'.
Mrtev

Val'Doren - Ochránce lesa V exilu
Locked