Zdravím admin tým chtěl bych se zeptat jestli by bylo možné odbanovat hráče zigy99,tnn555
píšu protože už sem si uvědomil po 4 měsicích banu,že podvádět se nevyplácí a tímto se chci omluvit jestli sem urazil rejtyho a žádám o prominutí.
BAN
Re: BAN
Ne, nebylo by to možné.jouda wrote:Zdravím admin tým chtěl bych se zeptat jestli by bylo možné odbanovat hráče zigy99,tnn555
píšu protože už sem si uvědomil po 4 měsicích banu,že podvádět se nevyplácí a tímto se chci omluvit jestli sem urazil rejtyho a žádám o prominutí.
Zigy99:
Šancí už jsi dostal, BAN už si měl dostat dávno. Jsi nepoučitelný podvodník a i přes několikeré tresty a varování BANem jsi nedostal rozum.
Tnn55:
To, co jsi tu předvedl, nemá obdoby. S tvým chováním řeznického psa tu nemáš co dělat. To ani nemluvím o tom, že jsem tvému údajnému bratrovi (možná smyšlenému, třeba jsi tu hrál ty) dovolil hrát ze stejné IP i po tom výstupu.
Thalie není holubník a podvody se tu budou tvrdě trestat!
Vedoucí týmu Thalie
tak bacha, ne každej admin by vás bral zpátky.. na foru teamu se to dost dlouho probíralo, to neni jen z Rejtyho hlavy.. k čemu by pak byli tresty, kdyby někdo dostal trvalej BAN a za pár měsíců si napsal o odbanování.. udělali jste hovadiny? Váš problém, tresty jsou jasně vypsané a dostali jste i varování.. nevim co řešíš
tn555, ten dal dost najevo že mu je Thalie volná, nu.. on je Thalii taky volný
tn555, ten dal dost najevo že mu je Thalie volná, nu.. on je Thalii taky volný
jsem uctívač démonů
jsem otec tvé smrti
já vyvolávám dávné zlo
já kontroluji každý jeho nádech
já podněcuji vaše neštěstí
zrozením i zabíjením
já vyvolám armageddon
krmen tisícem duší.
jsem otec tvé smrti
já vyvolávám dávné zlo
já kontroluji každý jeho nádech
já podněcuji vaše neštěstí
zrozením i zabíjením
já vyvolám armageddon
krmen tisícem duší.
A samozrejme, ako ďalšia najlepšia možnosť, ako ukázať úctu k Thalii a teamu je hneď po zamietnutí útočiť na Rejtyho? No tak popravde, takúto úctu bych radšej nechcela.
madam Kora Meynolds - bývalá manželka Fallionova, matka Kelrany a dvojčiat Dermonta a Artoriusa pomenovaných podľa tých, ktorí asistovali pri ich pôrode, sestra imperiálnej krásky Divy
Bývalá podporučíčka VI. roty karathskej armády, nech naveky žije sláva vrchného inkvizítora Lacaranta a bôžika spamu Kráťatka
Bývalá podporučíčka VI. roty karathskej armády, nech naveky žije sláva vrchného inkvizítora Lacaranta a bôžika spamu Kráťatka
To už si ukázal, jak si Thalie vážíš a že přestaneš podvádět to je opravdu jasné z toho, že ti nestačilo několik trestů a varování a podváděl si vesele dál. Všechna čest! Hráče jako ty tu nechceme. Sbohem!jouda wrote:dobře no jen sem se snažil říct že já si thálie vážím a už bych nic takového neudělal proto sem vůbec píšu.
Zamčeno!
Vedoucí týmu Thalie