Jezdci!
Re: Jezdci!
K tomuto mam pocit že se připravuje větši škala jezditek nežjen praseDanseur wrote:Ahoj, chci se zeptat na následující věc. Kůň i poník se mi zdají pro půlčíka přiliš velká zvířata. Bylo by možné třeba jezdecké prase ? Trpaslíci by na něm mohli jezdit taky..
Život je svině, a teď vypadni mám práci.
A co oslík? 
Říkejte mi Sob
Gorok Kovadlina - Trpasličí bojovník z rodu Kovadlinů, stavbař a truhlář. Manžel Agrily.
Gorok Kovadlina - Trpasličí bojovník z rodu Kovadlinů, stavbař a truhlář. Manžel Agrily.
V nwn jsem zatim nevidel model na jine zvire, nez s konskou kostrou.
Neaktivní a nezasahující do vývoje. Pouze nouzový support pro WB/DM.
Les jambes en l'air, comme une femme lubrique,
Brûlante et suant les poisons,
Ouvrait d'une façon nonchalante et cynique
Son ventre plein d'exhalaisons.
Les jambes en l'air, comme une femme lubrique,
Brûlante et suant les poisons,
Ouvrait d'une façon nonchalante et cynique
Son ventre plein d'exhalaisons.
Sobik wrote:A co oslík?
Ami má oslíka
Nieninquë - legenda
Lilien - magie, magie, magie
Keep talking I'm analyzing you.
,,Halapartna is the way of život!" Lusignandnes, 12.8.2020, 23:53, Discord
Thalijský gremlin, creeper první třídy, neRP hráč, bílá vrána
Lilien - magie, magie, magie
Keep talking I'm analyzing you.
,,Halapartna is the way of život!" Lusignandnes, 12.8.2020, 23:53, Discord
Thalijský gremlin, creeper první třídy, neRP hráč, bílá vrána
hmm toho oslíka bych možná snesl, ale jezdecké prase by bylo stylovější. Škoda, že to zatím nejde. Btw. skřeti jezdí na Vrrrcích, to je asi udělané jako kompletní model skřeto-vrrrka, že ?Pajule wrote:Sobik wrote:A co oslík?
Ami má oslíka![]()
koupeného od Gromba , model je sice strakatý poník , ale tak
stačí si pohrát
Fuko - Na první pohled dobrácký, však lehce velkohubý půlčík, dobrý obchodník a mistr práce na koze. Svou skutečnou identitu však poodhaluje v temných uličkách Karathy a za chladných nocí v dorenském lese..
Ať mu tesař udělá koloběžku, když chce mít něco extra ?Danseur wrote:hmm toho oslíka bych možná snesl, ale jezdecké prase by bylo stylovější. Škoda, že to zatím nejde. Btw. skřeti jezdí na Vrrrcích, to je asi udělané jako kompletní model skřeto-vrrrka, že ?Pajule wrote:Sobik wrote:A co oslík?
Ami má oslíka![]()
koupeného od Gromba , model je sice strakatý poník , ale tak
stačí si pohrát
Co neumím, se naučím ( a nebo taky ne )
+ Lucia Exos, kněžka a řemeslnice, Hřbitov v Ivory, první řada vpravo, osmý hrob
+ Ranuncula Acera, řemeslnice a zaklínačka s halapartnou, Hřbitov v Karathe třetí řada vpravo
Sandra Ztruhly, nalezenec, Aasimar, kněžka a řemeslnice
Ga Muru, nešťastný plod náhodného setkání lidského ožraly a orčí děvky
Elena Spod, dívka která ztratila paměť
+ Lucia Exos, kněžka a řemeslnice, Hřbitov v Ivory, první řada vpravo, osmý hrob
+ Ranuncula Acera, řemeslnice a zaklínačka s halapartnou, Hřbitov v Karathe třetí řada vpravo
Sandra Ztruhly, nalezenec, Aasimar, kněžka a řemeslnice
Ga Muru, nešťastný plod náhodného setkání lidského ožraly a orčí děvky
Elena Spod, dívka která ztratila paměť
Takže dnes situace ve hře:
Dva hráči na koních v lokaci Vojenská akademie Brana Rozvážného. Jezdili tam tryskem, oba dva. Několikrát jsem je viděla i jinde ve městě.
Mému spoluhráči padá hra, když ve městě potká hráče na koni, takže nemohl lognout, zvlášť když tam stál jeden v afk asi půl hodiny.
Pro některé hráče je asi těžko pochopitelné, že přes město s koněm jen v nejnutnějším případě a ještě krokem!
Takže děkuju těm dvěma, že zabránili mě a hlavně mému spoluhráči půl hodiny hrát, protože kvůli nim nemohl lognout.
A prosím nějaké DM aby mě kontaktoval ve hře, bylo to zahráno i IC(na tell, že nám brání ve hře, nereagovali) a Agrila si stěžovala u strážného, že tam ohrožujou koňmi ostatní (bohužel DM nebyli přítomni)
Dva hráči na koních v lokaci Vojenská akademie Brana Rozvážného. Jezdili tam tryskem, oba dva. Několikrát jsem je viděla i jinde ve městě.
Mému spoluhráči padá hra, když ve městě potká hráče na koni, takže nemohl lognout, zvlášť když tam stál jeden v afk asi půl hodiny.
Pro některé hráče je asi těžko pochopitelné, že přes město s koněm jen v nejnutnějším případě a ještě krokem!
Takže děkuju těm dvěma, že zabránili mě a hlavně mému spoluhráči půl hodiny hrát, protože kvůli nim nemohl lognout.
A prosím nějaké DM aby mě kontaktoval ve hře, bylo to zahráno i IC(na tell, že nám brání ve hře, nereagovali) a Agrila si stěžovala u strážného, že tam ohrožujou koňmi ostatní (bohužel DM nebyli přítomni)