Jezdci!

Neaktuální příspěvky jsou shromažďovány zde.

Moderators: DM, WB

Rejty
Vedoucí týmu Thalie

Re: Jezdci!

Post by Rejty »

Není na to bohužel model...
Vedoucí týmu Thalie
sendys
Rytíř

Post by sendys »

Danseur wrote:Ahoj, chci se zeptat na následující věc. Kůň i poník se mi zdají pro půlčíka přiliš velká zvířata. Bylo by možné třeba jezdecké prase ? Trpaslíci by na něm mohli jezdit taky.. :)
K tomuto mam pocit že se připravuje větši škala jezditek nežjen prase :) ale nejsem si jisty
Život je svině, a teď vypadni mám práci.
Sobik
Rytíř

Post by Sobik »

A co oslík? :oops:
Říkejte mi Sob
Gorok Kovadlina - Trpasličí bojovník z rodu Kovadlinů, stavbař a truhlář. Manžel Agrily.
kucik
Temnota

Post by kucik »

V nwn jsem zatim nevidel model na jine zvire, nez s konskou kostrou.
Neaktivní a nezasahující do vývoje. Pouze nouzový support pro WB/DM.
Les jambes en l'air, comme une femme lubrique,
Brûlante et suant les poisons,
Ouvrait d'une façon nonchalante et cynique
Son ventre plein d'exhalaisons.
Pajule
Bůh

Post by Pajule »

Sobik wrote:A co oslík? :oops:

Ami má oslíka ;) :D koupeného od Gromba , model je sice strakatý poník , ale tak ;) stačí si pohrát :)
Nieninquë - legenda
Lilien - magie, magie, magie

Keep talking I'm analyzing you.

,,Halapartna is the way of život!" Lusignandnes, 12.8.2020, 23:53, Discord

Thalijský gremlin, creeper první třídy, neRP hráč, bílá vrána
Danseur
Nováček

Post by Danseur »

Pajule wrote:

Ami má oslíka ;) :D koupeného od Gromba , model je sice strakatý poník , ale tak ;) stačí si pohrát :)
hmm toho oslíka bych možná snesl, ale jezdecké prase by bylo stylovější. Škoda, že to zatím nejde. Btw. skřeti jezdí na Vrrrcích, to je asi udělané jako kompletní model skřeto-vrrrka, že ?
Fuko - Na první pohled dobrácký, však lehce velkohubý půlčík, dobrý obchodník a mistr práce na koze. Svou skutečnou identitu však poodhaluje v temných uličkách Karathy a za chladných nocí v dorenském lese..
monstera
Mistr

Post by monstera »

Danseur wrote:
Pajule wrote:

hmm toho oslíka bych možná snesl, ale jezdecké prase by bylo stylovější. Škoda, že to zatím nejde. Btw. skřeti jezdí na Vrrrcích, to je asi udělané jako kompletní model skřeto-vrrrka, že ?
Ať mu tesař udělá koloběžku, když chce mít něco extra ? :D
Co neumím, se naučím ( a nebo taky ne )
+ Lucia Exos, kněžka a řemeslnice, Hřbitov v Ivory, první řada vpravo, osmý hrob
+ Ranuncula Acera, řemeslnice a zaklínačka s halapartnou, Hřbitov v Karathe třetí řada vpravo
Sandra Ztruhly, nalezenec, Aasimar, kněžka a řemeslnice
Ga Muru, nešťastný plod náhodného setkání lidského ožraly a orčí děvky
Elena Spod, dívka která ztratila paměť
Esuliams
Šlechtic

Post by Esuliams »

Takže dnes situace ve hře:
Dva hráči na koních v lokaci Vojenská akademie Brana Rozvážného. Jezdili tam tryskem, oba dva. Několikrát jsem je viděla i jinde ve městě.
Mému spoluhráči padá hra, když ve městě potká hráče na koni, takže nemohl lognout, zvlášť když tam stál jeden v afk asi půl hodiny.
Pro některé hráče je asi těžko pochopitelné, že přes město s koněm jen v nejnutnějším případě a ještě krokem!
Takže děkuju těm dvěma, že zabránili mě a hlavně mému spoluhráči půl hodiny hrát, protože kvůli nim nemohl lognout.
A prosím nějaké DM aby mě kontaktoval ve hře, bylo to zahráno i IC(na tell, že nám brání ve hře, nereagovali) a Agrila si stěžovala u strážného, že tam ohrožujou koňmi ostatní (bohužel DM nebyli přítomni)
Locked