Rebel z dilen

Neaktuální příspěvky jsou shromažďovány zde.

Moderators: DM, WB

Locked
Magratela
Poutník

Rebel z dilen

Post by Magratela »

Jen se muzu smat opravu :lol:
Pro ty co zajima obsah Tellu STACI JEN STRUCNE SPROSTE URAZKY NA MOU OSOBU A NEHODLANI SI VYSVETLIS CO SE ODEHRALO :wink:
MAM TEZ VSECHNY SCREENY OD MEHO VLEZENI DO DILEN I PO DOKONCENEM UKLIDU VNICH.
Proto si myslim ze je i zbitecne straceni casu reasenim toho co se odehralo.
Ma postava ignorovala trpaslika kterej na mou postavu nabeh a zacal ji kazat jako zakonodarce i presto ze spravce dilen rek jasnej verdikt co mam udelat a ja stim souhlasil jednak uklizeni dilen a zaplaceni pokuty ale trpaslik si rek ze proste on je zakon a zabil me pak Sandra ozivila me telo.
Tam i presto kdyz jsem ve vsi slusnosti hral ignoraci a respektoval jsem spravce a taky svuj prestupek privedeni muli do dilel si odcinil a jeste me tam DM upozornil jak me jinej hrac okrada drevo co mam na podlaze a vytiram.
Co si pak vice otom mam myslet? :roll:
A reci o tom ze toto je RP servr a ze kdyz tu chci hrat mam hrat RP od nekoho co se tak chova a sproste nadava jako silenec do telu a ohani se tu RP k hraci co tu hraje jiz dlouha leta pres pet let je vazne zabavne :lol:
Sobik
Rytíř

Re: Rebel z dilen

Post by Sobik »

Napíšu to naposledy a doufám, že už to pochopíš:
1) V začerněných tellech nejsou vulgarismy.
2) Dokud tvá postava neřekla "sklapni", Ghorin se neškodně poškleboval.
3) Sražení mělo pouze demonstrovat uchopení a hození tvé postavy do hromady, což jsi vesele ignoroval.
4) Kdybych tě chtěl zabít, vytáhnul bych sekeru a dorazil bych tě uplně.
5) Tvoje postava nejevila zájem o uklízení nepořádku a začala si osekávat dřevo, jenom proto se Ghorin odhodlal k "mírně" netradičnímu řešení - potřeboval materiál a správce odmítnul pracovat, dokud bude dole ta mula a nepořádek.
6) K označení debil a imbecil jsi mě vyprovokoval. Nestydím se za to, že jsem je použil a klidně ponesu trest.
7) To co mě tolik naštvalo bylo mimo RP rovinu - Pokud jsi se mnou nechtěl hrát, stačilo mi napsat jeden tell, a ne mlejt si to svoje a ignorovat to, co moje postava dělala.
8) To co mě donutilo to poslat na forum je fakt, že jsi očividně stále nepochopil o co mi jde.
9) Nepovažuju za normální, když hráč ignoruje to, co hrají ostatní postavy, dál si mleje to svoje a nakonec protistraně radí diazepam na uklidnění.
10) Toto je moje poslední, a doufám, že už konečně dostatečně srozumitelná reakce na tento incident.
Říkejte mi Sob
Gorok Kovadlina - Trpasličí bojovník z rodu Kovadlinů, stavbař a truhlář. Manžel Agrily.
monstera
Mistr

Post by monstera »

[quote="Magratela"]
.....ale trpaslik si rek ze proste on je zakon a zabil me pak Sandra ozivila me telo.

Není tomu tak. Sandra konstatovala, že krví špiníš podlahu a tebe těžce raněného, ne zabitého, uzdravila, abys již podlahu více nezasvinil.
Co neumím, se naučím ( a nebo taky ne )
+ Lucia Exos, kněžka a řemeslnice, Hřbitov v Ivory, první řada vpravo, osmý hrob
+ Ranuncula Acera, řemeslnice a zaklínačka s halapartnou, Hřbitov v Karathe třetí řada vpravo
Sandra Ztruhly, nalezenec, Aasimar, kněžka a řemeslnice
Ga Muru, nešťastný plod náhodného setkání lidského ožraly a orčí děvky
Elena Spod, dívka která ztratila paměť
jachyra
Velmistr

Post by jachyra »

Vy si nedáte pokoj, že???
madam Kora Meynolds - bývalá manželka Fallionova, matka Kelrany a dvojčiat Dermonta a Artoriusa pomenovaných podľa tých, ktorí asistovali pri ich pôrode, sestra imperiálnej krásky Divy
Bývalá podporučíčka VI. roty karathskej armády, nech naveky žije sláva vrchného inkvizítora Lacaranta a bôžika spamu Kráťatka
Daanri
Čestný člen týmu Thalie

Post by Daanri »

Myslim, ze uz by stacilo. Nikto nato naozaj nie je zvedavy. Podobne veci mozete riesit cez tell abo PM.

Topic zamykam.
When you make a deal with devil, there will be hell to pay.

„Povinnost je těžší než hora, smrt je lehčí než peříčko.“

Večné hľadanie cudzích chýb je jednou z najväčších chýb vlastných.
(E.Hubbard)

Yeasterday, we sought each other.
Today, we face.
For one of us, tomorrow will never be.
Locked