PODZIMNI SRAZ THALIE - RIJEN
VELKE DIKY VSEM, KTERI REKLI, ZE PRIJDOU A NEPRISLI... OPRAVDU TO BYL VELMI SUPROVY POCIT, CEKAT V HOSPODE U PRAZDNYHO STOLU JAK BLBEC... TO, ZE NEKDO NENI SCHOPNY ALESPON DEN DOPREDU RICI, ZE NEPRIJEDE, NEPOVAZUJI ZA KOREKTNI JEDNANI. OPRAVDU MI BYLO TRAPNE. JESTE JEDNOU DIKY!!!
Vedoucí týmu Thalie
Joo zacatek docela des sedet v hospode skoro sam po dvou hodinach prisla ale dalsi banda a potom to dopadlo tak jak to dopadlo.Prijel i jeden houmles a ten nam vsem udelal radost a hlavne sobe
dik vsem zucasnenejm moc peknej srazek nakonec*Jo a Fidorko to co si ted napsala je opravdu dost ubohe vic ktomu nemam co dodat *poklepe si na celo*
Zdary vsem.
Taky dekuju za setkani s tema co jsem potkal a za suprove odreagovani.Sice jsem si to divadilko pripravoval pro tech 21 lidicek ale nakonec se sesla prima parta.Priste chodte na cas, uz jsem myslel ze se tam v te masce opiju a spadnu pd stul jeste pred odhalenim
A za ty hlasky ,,co sem furt cumi ten bezdomac?,, fakt dik, malem jsem si ukous spicku jazyka
PS: Tak jaky bylo originalni Hobgoblini pivko Rejtaku?
Sorrow
Taky dekuju za setkani s tema co jsem potkal a za suprove odreagovani.Sice jsem si to divadilko pripravoval pro tech 21 lidicek ale nakonec se sesla prima parta.Priste chodte na cas, uz jsem myslel ze se tam v te masce opiju a spadnu pd stul jeste pred odhalenim
PS: Tak jaky bylo originalni Hobgoblini pivko Rejtaku?
Sorrow
-
steel_martin
- Měšťan
S malým opožděním dodávam slibované fotky ze srazu:
FOTKY ZDE
FOTKY ZDE
Kdo si to se mnou rozdá muž proti muži? Kdo si troufá?
Kazuko "drakobijec a bijec drakobijců" - drsňák, jehož pěsti budí posvátnou úctu.
Kazuko "drakobijec a bijec drakobijců" - drsňák, jehož pěsti budí posvátnou úctu.