Chtěl bych si postavit hostinec. Koupim, najmu dělníky, ať už je to jak chce drahý, prostě to zrealizuju, i kdybych si měl jít koupit do Karathy pilu na dřevo a začít kácet les.
Samozřejmě, určitě by to nebylo hned, uvažoval jsem, že bych to zkusil naprogramovat v toolsetu, ale se současnými znalostmi je to běh na dlouhou vzdálenost a určitě bych to neviděl, jako barák, který se zčista jasna objeví někde uprostřed ničeho. Chtěl bych nejdřív postavit třeba objekt(nejdřív třeba jen klády na zemi a pak nějaký základy...), pak ho doplnit o vybavení do krčmy a pokojů, ze začátku hodně strohé, a záleželo by na majiteli, jak by se o to staral a dál to rozvíjel. Vlastník by měl třeba glejd někde na radnici v Karathe, že mu objekt patří a pak by měl master key, který by odemykal jeho osobní prostory.
Peníze vybrané za ubytování a obchody by šli jako plat personálu a daň karthe/nebo kde by to stálo...
Jako lokace mě napadla, opuštěná hornická budova za skalysky, u vchodu do poničeného dolu (do dolu by se přidělali vrata), ale to bych si asi vymýšlel až moc...
No náhradní lokace mě napadla na sever nad cestu u brodu, nebo někam tam, aby se vyplnila ta prázdnota mezi khardunem/hostincem, tártenem/gruberikem...
Jestli ani tam ne, tak už nevim kam... Jen né do pouště, tam zavítá člověk jednou za uherskej rok, což je taky škoda... ale možná by se o tom dalo uvažovat, kdyby nebylo místa k mání...
Mělo by to jedno veliké plus a to: Hodně velký a dlouhý RP hraní, určitě nejen pro mě, protže bych hledal nádeníky mezi hráči
Tak šup sem svoje připomínky, nadávky atd... tohle jsem musel prostě napsat.