windows 7

Neaktuální příspěvky jsou shromažďovány zde.

Moderators: DM, WB

Locked
Salyr
Obyvatel

windows 7

Post by Salyr »

ahoj prosimvas velice rad bych si zase zahral na thalii ale nemuzu se pripojit protoze musim do systemu windows napsat tuhle hlasku 127.0.0.1 nwmaster.bioware.com jenze hacek je v tom ze mi to system nedovoli a hlasi ze nemam prava admina ikdyz je v uctu mam nastaveny.poradi nekdo co by se s tim dalo delat?

diky
Tagar z rodu Bílých Tygrů-půlork,který se dlouhá léta učil bojovat jako správný bojovník a ne jako barbar.Je to ten který ti nakope prdel,když ho nasereš.

http://www.powerplaymanager.com/r213127
Tretas
Velmistr

Re: windows 7

Post by Tretas »

Já to na vistě řešil tak, že ten soubor jsem přetáhl na plochu, přepsal a vrátil zpět. :mrgreen:
Nevím jestli win 7 bude stejně blbý, ale skus.
Hant Sendt - Ztracen neznámo kde.
Jorg syn Jargena - Trpoš-člen klanu Nordových kladiv, velitel Černého pluku a bývalý kaprál VI. roty Karathské armády.
Salyr
Obyvatel

Post by Salyr »

tak diky za pomoc funguje to.
Tagar z rodu Bílých Tygrů-půlork,který se dlouhá léta učil bojovat jako správný bojovník a ne jako barbar.Je to ten který ti nakope prdel,když ho nasereš.

nomis_b
Čestný člen týmu Thalie
Location: po 8me za 5 let se zase stehuju.. uz si to proste nepamatuju

Post by nomis_b »

kdyz sme u win7. Je to skvely system, ael NWN mi v nem "pada" asi tak 1/hodina. proste se vzdy zasekne pri prechodech do lokace (zhruba v 99%nacitani). Jen sem to kopiroval z XP, takez mozan tam je problem. nema nekdo stejenj problem s win7 ?
A zase se craftí...
Salyr
Obyvatel

Post by Salyr »

no jeste sem nehral tak pak pisnu jestli se mi to stava.

photter
Čestný člen týmu Thalie

Post by photter »

s kopírováním by neměl bejt problém, naopak, je to lepší jak přeinstalace, akorát si v nwn.ini přepiš firstrun=0 na firstrun=1 (sekce [Config]), vono si to při příštím spuštění nwn vohrabe drajvry a zapíše se do registry
pokud nepomůže, chce to nějaký experimenty s drajvrama, nVidia teď chodí i s nejnovějšíma bez problémů (řada 200 a 9x) ostatní nevim
ty sedmy máš kupovaný nebo jiný ? pokud jiný, dohodim ti drobnej fix, kterým se ofiko lišej od těch jinejch a kterej ti ty jiný polepší, wupdate to nedělá
pokud budeš mít problémy dál, napiš pár slov o svým hw a drajvrech
Usstan rin'ov ragar z'lonzic draeval shar'tleg ussta velve wun l'harventh
Daanri
Čestný člen týmu Thalie

Post by Daanri »

No tak ja mam iny problem pod W7 a to s toolsetom.

Nainstaloval som nanovo NWN, nahadzal vsetky potrebne veci a ked spustim toolset a idem robit lokaciu tak mi nahodne zacne vyhadzovat hlasku u veci z tilesetu "Acces violation at address 6920A9F in module atioglxx.dll. Read of address 0AC18004."

Mam najnovsie ovladace na ATInu a predtym mi to v zivote takto neblblo. Neviete niekto co s tym?
When you make a deal with devil, there will be hell to pay.

„Povinnost je těžší než hora, smrt je lehčí než peříčko.“

Večné hľadanie cudzích chýb je jednou z najväčších chýb vlastných.
(E.Hubbard)

Yeasterday, we sought each other.
Today, we face.
For one of us, tomorrow will never be.
Sobik
Rytíř

Post by Sobik »

nomis_b wrote:kdyz sme u win7. Je to skvely system, ael NWN mi v nem "pada" asi tak 1/hodina. proste se vzdy zasekne pri prechodech do lokace (zhruba v 99%nacitani). Jen sem to kopiroval z XP, takez mozan tam je problem. nema nekdo stejenj problem s win7 ?
Stejnej problém mívám i na XP, ale jen jednou za pár dní. :)
Říkejte mi Sob
Gorok Kovadlina - Trpasličí bojovník z rodu Kovadlinů, stavbař a truhlář. Manžel Agrily.
Necrooo
Měšťan

Post by Necrooo »

Sobik wrote:
nomis_b wrote:kdyz sme u win7. Je to skvely system, ael NWN mi v nem "pada" asi tak 1/hodina. proste se vzdy zasekne pri prechodech do lokace (zhruba v 99%nacitani). Jen sem to kopiroval z XP, takez mozan tam je problem. nema nekdo stejenj problem s win7 ?
Stejnej problém mívám i na XP, ale jen jednou za pár dní. :)
Tento problem jsem mel s vistama. Na 99% a pak to padlo. Nekdy mi to bezelo 2hodky, nekdy půl hodky. Cas se ruznil. Pomohlo mi preinstalovat ovladace graficke karty na starsi (NVidia) a pak reinstal nwn.
innfra
Urozený

Post by innfra »

Jo asi ovladače nomisi, mám W7 RC7100 i origoš a jede mi NWN v pohodě, s toolsetem nevim na RC mi to hlásí nějakou nesmyslnou chybu.
Tariel Reynolt - "Kde mám dárečka?"
Tomas Tane - "Tady si jeden neodpočine."
Finnean Násir Taran - "Za kodex a za sestru!"
Alexandr Rázný - "Už mě to tu nebaví! Puste mě ven!"
Tomáš Alrik Tane - "Já vim, moc mluvim."
Tagar Kovadlina - "Háááá Hřbitůváčka!" - Smazán

Elitní Kazišuk!
photter
Čestný člen týmu Thalie

Post by photter »

to dělaj ovladače, přeinstalace někdy pomůže, někdy ne
chce to vyzkoušet různý nastavení
u starších nVidia ovladačů to dělala "optimalizace podprocesů"
u ATI nevím, já na grafiku používám grafický karty a ne takovýdle ptákoviny
pro nVidia karty se dá stáhnou utilitka nHancer, kde sou různý nastavení poněkud přehlednější než přímo v ovladačích a pro plno her (včetně nwn) si to nahodí přednastavenej profil

jinak pozor na výraz optimalizace, je to taková lehce klamavá reklama, je myšlená optimalizace z pohledu výpočetního výkonu gpu, ne z pohledu kvality obrazu, bez všech "optimalizací" to gpu počítá na férovku, pokud nestíhá, je třeba zapnout "optimalizace" a výpočetní rutiny se začnou šidit, je to výkon na úkor kvality, takže pokud grafika stíhá, optimalizace nebrat
Usstan rin'ov ragar z'lonzic draeval shar'tleg ussta velve wun l'harventh
Locked