Poděkování
Re: Poděkování
hehe no jo bylo to srandovni, nekdy mam pocit ze Bert ma napsano na cele "Bezbranne zeny padejte mi k noham, Bert se o vas postara" 
Obuki - ten vod Škopku
Rád bych poděkoval za dnešní arénku, vůbec jsem nestíhal všechno číst a ke konci jsem byl už tak utahanej, tak se omlouvám za to útočiště. Bylo to super, některý věci jsem vůbec nečekal.
Tariel Reynolt - "Kde mám dárečka?"
Tomas Tane - "Tady si jeden neodpočine."
Finnean Násir Taran - "Za kodex a za sestru!"
Alexandr Rázný - "Už mě to tu nebaví! Puste mě ven!"
Tomáš Alrik Tane - "Já vim, moc mluvim."
Tagar Kovadlina - "Háááá Hřbitůváčka!" - Smazán
Elitní Kazišuk!
Elitní Kazišuk!
hh jo bylo to zajimave,mno ja chci podekovat SVENOVI,ze s Meg vubec vydrzi hrat,protoze to musi byt nekdy o nervy s ni 
"Černá paní" ISabell Trpěla odsouzená božskou krásou,kurtizánou v tmavých koutech byla.Bičem omotávala pavoučí spásou,dobré i zlé pohledem oslepila.Nenáviděna i milována.Není prolité krve,které by litovala.Kdo přežil její lásku i bolest již nezapomene.To stovkám obětí její znak připomene.Lid jí nazval Černou paní, když se jitro krví zabarvilo.Přesto ticho jen po temné zbylo
Diky za dnesni boje v arene. 
Půlork BU, bývalý šampión arény. BU! UGHR!
Tiefling Merakh a Amadeo Crowley. Aasimar Auriel. Hakavarn Skall Ocellom. Drow Nadas a Malzar Zau'ndar. Elf Melron Sil Naril, hobit Peranoel Thoris, lidé Ramon a Adrian Bach, Taranis a asi dvacet dalších. .o)
Aktivní, kontaktovat kvůli: záseky, questy, aréna a dění v Kel A Hazru
Tiefling Merakh a Amadeo Crowley. Aasimar Auriel. Hakavarn Skall Ocellom. Drow Nadas a Malzar Zau'ndar. Elf Melron Sil Naril, hobit Peranoel Thoris, lidé Ramon a Adrian Bach, Taranis a asi dvacet dalších. .o)
Dekuji Nimue a Vendelinovi za pekne dobrodruzstvi pri navsteve u tech *ukaze palcem smerem dolu*....jste proste bajecni:)Diiky:).....
Lossë Hyaro
Já bych chtěla poděkovat těm, kteří v aréně zůstali trochu dýl. Sice jsme ukázali více, než jsme chtěli, ale přesto ještě máme čím překvapit. 
A Tariel, kuš od Lense, nebo uvidíš!
Také dík Meg a Bagovi, některé hlášky jsou opravdu výborné.
P.S Myslím, že ty poslední boje byly hodně zajímavé
Esu a Lens
A Tariel, kuš od Lense, nebo uvidíš!
Také dík Meg a Bagovi, některé hlášky jsou opravdu výborné.
P.S Myslím, že ty poslední boje byly hodně zajímavé
Esu a Lens
dekuji za dnesni vypravu,byla sranda 
"Černá paní" ISabell Trpěla odsouzená božskou krásou,kurtizánou v tmavých koutech byla.Bičem omotávala pavoučí spásou,dobré i zlé pohledem oslepila.Nenáviděna i milována.Není prolité krve,které by litovala.Kdo přežil její lásku i bolest již nezapomene.To stovkám obětí její znak připomene.Lid jí nazval Černou paní, když se jitro krví zabarvilo.Přesto ticho jen po temné zbylo
Diky za dnesni turnaj, zvlast za kruh zrady, ktery mne pobavil.
A diky za Tariel a nepratelstvi s ni, i kdyz je fakt, ze rp moc nevim jak se k ni chovat.

A diky za Tariel a nepratelstvi s ni, i kdyz je fakt, ze rp moc nevim jak se k ni chovat.
Půlork BU, bývalý šampión arény. BU! UGHR!
- Modrovousice
- Měšťan
Earania zas děkuji ze BUovo chování, přišel ji strašně roztomilý a ráda by si ho doma nechala jako domácí zvířátko 
Earania Rastailo - profesionální servírka, pracovitá krejčová, ale hlavně Juanina kněžk. Ex-ředitelka sirotčince.
Rerithien Gweth - zrzavá elfkaa, bývalá žebračka, zámečnice a nynější umělkyně hledající práci
Směsice všelijakých postaviček, které hraju podle nálady.
Rerithien Gweth - zrzavá elfkaa, bývalá žebračka, zámečnice a nynější umělkyně hledající práci
Děkuji všem za zápasy, škoda že to nevyšlo salífovi, na zápas s ním jsem se těšil. Bohužel jsem po tom druhém boji v kruhu využil toho, že se T urazila a odešla, jelikož mě vyprchal doping na bolest a měl jsem hlavu jak střep. Tak se omlouvám, že jsem tak rychle zmizel a ještě Isabel že jsem předevčírem při restartu usnul, ale když jsem se v půl sedmý probudil, tak jsem se logoval do hry, ale už tam nikdo nebyl
Děkuji, byla to vydařená akce.
Děkuji, byla to vydařená akce.
Tariel Reynolt - "Kde mám dárečka?"
Elitní Kazišuk!
Elitní Kazišuk!
DÍKY všem co se účastnili Jorgových narozenin.

Říkejte mi Sob
Gorok Kovadlina - Trpasličí bojovník z rodu Kovadlinů, stavbař a truhlář. Manžel Agrily.
Gorok Kovadlina - Trpasličí bojovník z rodu Kovadlinů, stavbař a truhlář. Manžel Agrily.
- Modrovousice
- Měšťan
Hehe bylo to šílené. Trpaslící se váleli všude... ani striptíz je neoderval od piva...no prostě šílenost 
Earania Rastailo - profesionální servírka, pracovitá krejčová, ale hlavně Juanina kněžk. Ex-ředitelka sirotčince.
Taky vám moc všem děkuju, to nemělo chybu. Soutěž o rychlé pití piva... to válení se tam
Zas jsem si připoměl popíjení u Krkovičky za dob Nordových kladiv.
Zas jsem si připoměl popíjení u Krkovičky za dob Nordových kladiv.
Hant Sendt - Ztracen neznámo kde.
Jorg syn Jargena - Trpoš-člen klanu Nordových kladiv, velitel Černého pluku a bývalý kaprál VI. roty Karathské armády.
Jorg syn Jargena - Trpoš-člen klanu Nordových kladiv, velitel Černého pluku a bývalý kaprál VI. roty Karathské armády.
bylo to suprrrrrrrrrrrrrrrrr
sice em kolikrát byla zmatená kdo co chce hehe
Nieninquë - legenda
Lilien - magie, magie, magie
Keep talking I'm analyzing you.
,,Halapartna is the way of život!" Lusignandnes, 12.8.2020, 23:53, Discord
Thalijský gremlin, creeper první třídy, neRP hráč, bílá vrána
Lilien - magie, magie, magie
Keep talking I'm analyzing you.
,,Halapartna is the way of život!" Lusignandnes, 12.8.2020, 23:53, Discord
Thalijský gremlin, creeper první třídy, neRP hráč, bílá vrána
Díky Modrovousici za hraní trpaslice a zároveň varuju všechny ostatní trpaslíky, aby se k ní nepřibližovali. 
Říkejte mi Sob