Poděkování

Vše, co se netýká hry samotné.

Moderators: DM, WB

pilnik
Měšťan

Re: Poděkování

Post by pilnik »

hehe no jo bylo to srandovni, nekdy mam pocit ze Bert ma napsano na cele "Bezbranne zeny padejte mi k noham, Bert se o vas postara" :lol:
Obuki - ten vod Škopku
innfra
Urozený

Post by innfra »

Rád bych poděkoval za dnešní arénku, vůbec jsem nestíhal všechno číst a ke konci jsem byl už tak utahanej, tak se omlouvám za to útočiště. Bylo to super, některý věci jsem vůbec nečekal.
Tariel Reynolt - "Kde mám dárečka?"
Tomas Tane - "Tady si jeden neodpočine."
Finnean Násir Taran - "Za kodex a za sestru!"
Alexandr Rázný - "Už mě to tu nebaví! Puste mě ven!"
Tomáš Alrik Tane - "Já vim, moc mluvim."
Tagar Kovadlina - "Háááá Hřbitůváčka!" - Smazán

Elitní Kazišuk!
G14
Rytíř

Post by G14 »

hh jo bylo to zajimave,mno ja chci podekovat SVENOVI,ze s Meg vubec vydrzi hrat,protoze to musi byt nekdy o nervy s ni :mrgreen:
"Černá paní" ISabell Trpěla odsouzená božskou krásou,kurtizánou v tmavých koutech byla.Bičem omotávala pavoučí spásou,dobré i zlé pohledem oslepila.Nenáviděna i milována.Není prolité krve,které by litovala.Kdo přežil její lásku i bolest již nezapomene.To stovkám obětí její znak připomene.Lid jí nazval Černou paní, když se jitro krví zabarvilo.Přesto ticho jen po temné zbylo
LDamian
DM Thalie

Post by LDamian »

Diky za dnesni boje v arene. :)
Půlork BU, bývalý šampión arény. BU! UGHR!
Tiefling Merakh a Amadeo Crowley. Aasimar Auriel. Hakavarn Skall Ocellom. Drow Nadas a Malzar Zau'ndar. Elf Melron Sil Naril, hobit Peranoel Thoris, lidé Ramon a Adrian Bach, Taranis a asi dvacet dalších. .o)

Aktivní, kontaktovat kvůli: záseky, questy, aréna a dění v Kel A Hazru
marii
Šlechtic

Post by marii »

Dekuji Nimue a Vendelinovi za pekne dobrodruzstvi pri navsteve u tech *ukaze palcem smerem dolu*....jste proste bajecni:)Diiky:).....
Lossë Hyaro
Esuliams
Šlechtic

Post by Esuliams »

Já bych chtěla poděkovat těm, kteří v aréně zůstali trochu dýl. Sice jsme ukázali více, než jsme chtěli, ale přesto ještě máme čím překvapit. :)
A Tariel, kuš od Lense, nebo uvidíš! :twisted:
Také dík Meg a Bagovi, některé hlášky jsou opravdu výborné. :)
P.S Myslím, že ty poslední boje byly hodně zajímavé

Esu a Lens
G14
Rytíř

Post by G14 »

dekuji za dnesni vypravu,byla sranda :)
"Černá paní" ISabell Trpěla odsouzená božskou krásou,kurtizánou v tmavých koutech byla.Bičem omotávala pavoučí spásou,dobré i zlé pohledem oslepila.Nenáviděna i milována.Není prolité krve,které by litovala.Kdo přežil její lásku i bolest již nezapomene.To stovkám obětí její znak připomene.Lid jí nazval Černou paní, když se jitro krví zabarvilo.Přesto ticho jen po temné zbylo
LDamian
DM Thalie

Post by LDamian »

Diky za dnesni turnaj, zvlast za kruh zrady, ktery mne pobavil.

A diky za Tariel a nepratelstvi s ni, i kdyz je fakt, ze rp moc nevim jak se k ni chovat. :) :wink:
Půlork BU, bývalý šampión arény. BU! UGHR!
Tiefling Merakh a Amadeo Crowley. Aasimar Auriel. Hakavarn Skall Ocellom. Drow Nadas a Malzar Zau'ndar. Elf Melron Sil Naril, hobit Peranoel Thoris, lidé Ramon a Adrian Bach, Taranis a asi dvacet dalších. .o)

Aktivní, kontaktovat kvůli: záseky, questy, aréna a dění v Kel A Hazru
Modrovousice
Měšťan

Post by Modrovousice »

Earania zas děkuji ze BUovo chování, přišel ji strašně roztomilý a ráda by si ho doma nechala jako domácí zvířátko :)
Earania Rastailo - profesionální servírka, pracovitá krejčová, ale hlavně Juanina kněžk. Ex-ředitelka sirotčince.

Rerithien Gweth - zrzavá elfkaa, bývalá žebračka, zámečnice a nynější umělkyně hledající práci

Směsice všelijakých postaviček, které hraju podle nálady.
innfra
Urozený

Post by innfra »

Děkuji všem za zápasy, škoda že to nevyšlo salífovi, na zápas s ním jsem se těšil. Bohužel jsem po tom druhém boji v kruhu využil toho, že se T urazila a odešla, jelikož mě vyprchal doping na bolest a měl jsem hlavu jak střep. Tak se omlouvám, že jsem tak rychle zmizel a ještě Isabel že jsem předevčírem při restartu usnul, ale když jsem se v půl sedmý probudil, tak jsem se logoval do hry, ale už tam nikdo nebyl :)
Děkuji, byla to vydařená akce.
Tariel Reynolt - "Kde mám dárečka?"
Tomas Tane - "Tady si jeden neodpočine."
Finnean Násir Taran - "Za kodex a za sestru!"
Alexandr Rázný - "Už mě to tu nebaví! Puste mě ven!"
Tomáš Alrik Tane - "Já vim, moc mluvim."
Tagar Kovadlina - "Háááá Hřbitůváčka!" - Smazán

Elitní Kazišuk!
Sobik
Rytíř

Post by Sobik »

DÍKY všem co se účastnili Jorgových narozenin. :D :D :D
Říkejte mi Sob
Gorok Kovadlina - Trpasličí bojovník z rodu Kovadlinů, stavbař a truhlář. Manžel Agrily.
Modrovousice
Měšťan

Post by Modrovousice »

Hehe bylo to šílené. Trpaslící se váleli všude... ani striptíz je neoderval od piva...no prostě šílenost :)
Earania Rastailo - profesionální servírka, pracovitá krejčová, ale hlavně Juanina kněžk. Ex-ředitelka sirotčince.

Rerithien Gweth - zrzavá elfkaa, bývalá žebračka, zámečnice a nynější umělkyně hledající práci

Směsice všelijakých postaviček, které hraju podle nálady.
Tretas
Velmistr

Post by Tretas »

Taky vám moc všem děkuju, to nemělo chybu. Soutěž o rychlé pití piva... to válení se tam :mrgreen:

Zas jsem si připoměl popíjení u Krkovičky za dob Nordových kladiv. :)
Hant Sendt - Ztracen neznámo kde.
Jorg syn Jargena - Trpoš-člen klanu Nordových kladiv, velitel Černého pluku a bývalý kaprál VI. roty Karathské armády.
Pajule
Bůh

Post by Pajule »

bylo to suprrrrrrrrrrrrrrrrr ;) :D sice em kolikrát byla zmatená kdo co chce hehe
Nieninquë - legenda
Lilien - magie, magie, magie

Keep talking I'm analyzing you.

,,Halapartna is the way of život!" Lusignandnes, 12.8.2020, 23:53, Discord

Thalijský gremlin, creeper první třídy, neRP hráč, bílá vrána
Sobik
Rytíř

Post by Sobik »

Díky Modrovousici za hraní trpaslice a zároveň varuju všechny ostatní trpaslíky, aby se k ní nepřibližovali. :D
Říkejte mi Sob
Gorok Kovadlina - Trpasličí bojovník z rodu Kovadlinů, stavbař a truhlář. Manžel Agrily.
Post Reply