Né kecám, ale za 30 by to už mohlo stát za to, zatim jsem kupoval NB kolem 15K(acer) a jsem spokojenej.
Nemůžu si vynachválit přenosnost a propjení s plazmou dole v obýváku.
Já měl za 25 a i NWN mi tam cukalo a nebyl zrovna špatnej.Už do toho nikdy nejdu...jedině klasikuinnfra wrote:NB rullez, přemejšlim že příště místo PC za 30 si koupim NB za 50![]()
Né kecám, ale za 30 by to už mohlo stát za to, zatim jsem kupoval NB kolem 15K(acer) a jsem spokojenej.
Nemůžu si vynachválit přenosnost a propjení s plazmou dole v obýváku.
Daanri kde prosím tě najdu specializaci pro mága...jakoukolivPovedz aku by si chcel specializaciu a ja ti poviem kde ju najdes.
stáhnul? tuhle pecku? barbare!!Radim wrote:Stáhnul jsem si to před necelým týdnem a už sem nad tím strávil zhruba 50 hracích hodin a můžu jen pochválit až na ty herní nedostatky co se týče ovládání.
PS: noťasy nebrat!!!!
Krata wrote:stáhnul? tuhle pecku? barbare!!Radim wrote:Stáhnul jsem si to před necelým týdnem a už sem nad tím strávil zhruba 50 hracích hodin a můžu jen pochválit až na ty herní nedostatky co se týče ovládání.
PS: noťasy nebrat!!!!![]()
taky už sem majitel a je to bomba
Díky moc...zrovna mě nejvíc láká ten tajemný bojovník tak počkám až se tam dostanuDaanri wrote:Takze jednu specializaciu Shapeshiftera mozes ziskat od Morrigan, staci sa s nou spriatelit a v ramci rozhovoru ju ukecat ci sa to moze naucit aj niekto iny a ona slubi, ze bude ucit kohokolvek. (Morrigan mas v podstate hned od zaciatku ako opustis Ostagar)
Wynne, ktoru mozes ziskat za splenenie Q vo vezi magov, tak ta moze naucit liecitelstvo, tak isto ju staci ukecat na priatelstvo.
Krvavy mag je myslim mozne ziskat v podzemi hradu Rudoskali (nenapada ma ako sa vola v ang., to je ten hrad co mas uzdravit toho lorda), ale presny postup ako ta nauci krvavu magiu neviem, neskusal som. Avsak pozor mohlo by to sposobit konflikty v parte najme u Wynne.
A tajemny bojovnik zatial netusim, ale podla vsetkeho by mala byt niekde u Dalskych elfov.
Záleží jakou grafiku tam máš, prodávaj se i 25K s integrovanejma hnusama či turbocashe, na mým původním jsem byl rád když se mi netrhali W3 na dotě na minimálních detailechRadim wrote: Já měl za 25 a i NWN mi tam cukalo a nebyl zrovna špatnej.Už do toho nikdy nejdu...jedině klasiku