Horsi je kdyz nekdo na neco poukaze, tak je jeste ten zlej on sam
Prasárna na entou.
Re: Prasárna na entou.
To je pravda, tech prasaren je tam hodne.
Bono volo ale sen dela por disto la sarine estes rano en mia bideo.
Tak to reste, kdyz se vam neco nelibi. Bud to proberte primo s dotycnym (treba si to neuvedomuje) a nebo to reknete DM.
Jen tak o tom mluvit fakt nicemu nepomuze.
Neaktivní a nezasahující do vývoje. Pouze nouzový support pro WB/DM.
Les jambes en l'air, comme une femme lubrique,
Brûlante et suant les poisons,
Ouvrait d'une façon nonchalante et cynique
Son ventre plein d'exhalaisons.
Les jambes en l'air, comme une femme lubrique,
Brûlante et suant les poisons,
Ouvrait d'une façon nonchalante et cynique
Son ventre plein d'exhalaisons.
Nojo, ale jak mas promluvit s nekym komu to Dm zakazalo. Ja to uzaviram, me osobne se to proste, jak jsem psal nezdalo fer vuci jistym "moralnim kodexím". Svuj nazor jsem na forum vyjadril. Jestli se to onomu cloveku zdalo moralne oukej, tak dobre no. Muj nazor ale zna.kucik wrote:Tak to reste, kdyz se vam neco nelibi. Bud to proberte primo s dotycnym (treba si to neuvedomuje) a nebo to reknete DM.
Co se tyce Tebe Cairone. Omlouvam se Ti tedy. Ty ruze, mas pravdu, to jsem si treba v danou chvili psani prispevku neuvedomil (dik za pripomenuti). Co se tyka Kelu, ted si nedokazu pod tim vyrazem nic predstavit, pokad-li se ale jedna o to co sem pri sve prvni navsteve udelal v Arene. Tak za to, a to ted neber nalehko, dekuji, za nevedemost se plati a ja jsem rad za to jak to dopadlo.
Co se tyce Sorrow. Jsem rád že ten me pochopil. Tak jsem to myslel. Chtěl jsem prostě poukazat.
Toť snad vše.
berůůůmarii wrote:Ono vubec tady prochazi spoustu veci,ktere drive byli nemyslitelne.....at uz se jedna o to co se pise na foru,nebo se deje ve hre...nechci a nebudu konkretni,ale mozna by dmka a hlavne take nase hlavni dmko, meli trosku pritvrdit...
Nieninquë - legenda
Lilien - magie, magie, magie
Keep talking I'm analyzing you.
,,Halapartna is the way of život!" Lusignandnes, 12.8.2020, 23:53, Discord
Thalijský gremlin, creeper první třídy, neRP hráč, bílá vrána
Přidal jsem tam jen tu pomlčku, ale docela tam sedí ne?Necrooo wrote:
Co mi vadí, jako ze prasárna - Muj spolecnik dnes rano byl u alansijsky, tak mi dal vedet, logl jsem a bezel za nim
Lorne malvo karathský strážný, lučištnik, hraničář
jojo je to myslim dokonce proti pravidům 
Nieninquë - legenda
*jde si pro hromadu kamení*
"Géniové vymírají.. Einstein umřel, Picasso umřel a mě je taky nějak blbě.."
- nomis_b
- Čestný člen týmu Thalie
- Location: po 8me za 5 let se zase stehuju.. uz si to proste nepamatuju
*jde si koupit vousy *
// pro neznale: http://www.youtube.com/watch?v=duIILW-ZHmo
Jinac k prasarnam : Clovek vidi kolem sebe tolik prasaren, ze tohle bych vubec neresil. To, ze kolem me nekdo probehne kdyz sem v invizu mi fakt prijde jakovec, kterou nema vyznam resit.
Kdyby si zabil matku a nekdo ti jako SD, nebo s invisem vybral podklad pred nosem a pak zdrhnul, kdyz si toho bosse zabil ty, to by byla hnusnejsi prasarna.. a i to se deje.
// pro neznale: http://www.youtube.com/watch?v=duIILW-ZHmo
Jinac k prasarnam : Clovek vidi kolem sebe tolik prasaren, ze tohle bych vubec neresil. To, ze kolem me nekdo probehne kdyz sem v invizu mi fakt prijde jakovec, kterou nema vyznam resit.
Kdyby si zabil matku a nekdo ti jako SD, nebo s invisem vybral podklad pred nosem a pak zdrhnul, kdyz si toho bosse zabil ty, to by byla hnusnejsi prasarna.. a i to se deje.
A zase se craftí...
S vyspělým přístupem, který tu prezentuje Necrooo:
Necrooo wrote:Ja to uzaviram, me osobne se to proste, jak jsem psal nezdalo fer vuci jistym "moralnim kodexím". Svuj nazor jsem na forum vyjadril. Jestli se to onomu cloveku zdalo moralne oukej, tak dobre no. Muj nazor ale zna.
..se není divit, že tu ty prasárny přibývají.Necrooo wrote:Jako me se spis ejdna vo to ze jestli tyhle veci tu sou normalni tak fajn, reknete. Ja je taky zacnu provozovat
Nevím proč o tom mluvíš jako o prasárně, když vám to jako prasárna nepřipadá.Miky wrote:S vyspělým přístupem, který tu prezentuje Necrooo:Necrooo wrote:Ja to uzaviram, me osobne se to proste, jak jsem psal nezdalo fer vuci jistym "moralnim kodexím". Svuj nazor jsem na forum vyjadril. Jestli se to onomu cloveku zdalo moralne oukej, tak dobre no. Muj nazor ale zna...se není divit, že tu ty prasárny přibývají.Necrooo wrote:Jako me se spis ejdna vo to ze jestli tyhle veci tu sou normalni tak fajn, reknete. Ja je taky zacnu provozovat
jakoby se tu ted neco protiřečilo.
Neprotiřečilo, jen jsi nepochopil kontext (já nejsem oni). Jinak, místo zbytečného tahání za slova, se zkus zamyslet nad tím, jak příště řešit podobou zápletku přímo ve hře a k pobavení všech.Necrooo wrote: Nevím proč o tom mluvíš jako o prasárně, když vám to jako prasárna nepřipadá.
jakoby se tu ted neco protiřečilo.