Poděkování
Re: Poděkování
Moc diky Modrovousici za hru a prilezitost 
"Černá paní" ISabell Trpěla odsouzená božskou krásou,kurtizánou v tmavých koutech byla.Bičem omotávala pavoučí spásou,dobré i zlé pohledem oslepila.Nenáviděna i milována.Není prolité krve,které by litovala.Kdo přežil její lásku i bolest již nezapomene.To stovkám obětí její znak připomene.Lid jí nazval Černou paní, když se jitro krví zabarvilo.Přesto ticho jen po temné zbylo
- Modrovousice
- Měšťan
Moc díky G14 za hru a za budoucí spoluprácí
.
Earania Rastailo - profesionální servírka, pracovitá krejčová, ale hlavně Juanina kněžk. Ex-ředitelka sirotčince.
Rerithien Gweth - zrzavá elfkaa, bývalá žebračka, zámečnice a nynější umělkyně hledající práci
Směsice všelijakých postaviček, které hraju podle nálady.
Rerithien Gweth - zrzavá elfkaa, bývalá žebračka, zámečnice a nynější umělkyně hledající práci
Směsice všelijakých postaviček, které hraju podle nálady.
Moc rád bych chtěl poděkovat Arii za provedení po části Thalie, za některé velmi pěkné momenty a v neposlední řadě za ty skvělé rozhovory. Díky patří taky těm, které jsem zatím potkal a aspon si s nimi prohodil několi slov.
Díky
Díky
Life is a disease and death begins at birth. Every breath and every heartbeat is also a little dying - small step to the end.
Děkujeme za krásné byty k pronájmu
Také je překrásný Karathský chudobinec.
Díky Díky
Také je překrásný Karathský chudobinec.
Díky Díky
strašně moc děkuji Dm caironovi za nadherne zpestření první noci v sirotčinci s bubakem .. škoda že jsem musel jít pryč:(( .. taky děkuji Earanii , Bertoldovi a Diodricovi jak moc hezky hráli.. PS: Cairone díky za motýlky 
Qevorlos de Findeliarn Jest mág dobrého srdce, které ustupuje jeho chtíči po nesmrtelnosti. Taktéže jest vychovatelem a učitelem etiky v sirotčinci karathském.
Znuděn bojem mezi dobrem a zlem. Zcela nad těmito rozpory povznesen
magie neni černa ani bila, stejně jako svět není černobílý .. dělí se jen podle toho jak ji využijete
Febrilioviel Dy'nelamne Čarodějka z řádu azurových mágů.
Znuděn bojem mezi dobrem a zlem. Zcela nad těmito rozpory povznesen
magie neni černa ani bila, stejně jako svět není černobílý .. dělí se jen podle toho jak ji využijete
Febrilioviel Dy'nelamne Čarodějka z řádu azurových mágů.
diky Berserkovi za jeho brutalni hlasky 
"Černá paní" ISabell Trpěla odsouzená božskou krásou,kurtizánou v tmavých koutech byla.Bičem omotávala pavoučí spásou,dobré i zlé pohledem oslepila.Nenáviděna i milována.Není prolité krve,které by litovala.Kdo přežil její lásku i bolest již nezapomene.To stovkám obětí její znak připomene.Lid jí nazval Černou paní, když se jitro krví zabarvilo.Přesto ticho jen po temné zbylo
Diky Diodricovi, Virovi, paladince a dalsim za dnesni hru. Ta atmosfera, kdy vsichni jsou v noci nalezli v Ivory ma neco do sebe. 
Půlork BU, bývalý šampión arény. BU! UGHR!
Tiefling Merakh a Amadeo Crowley. Aasimar Auriel. Hakavarn Skall Ocellom. Drow Nadas a Malzar Zau'ndar. Elf Melron Sil Naril, hobit Peranoel Thoris, lidé Ramon a Adrian Bach, Taranis a asi dvacet dalších. .o)
Aktivní, kontaktovat kvůli: záseky, questy, aréna a dění v Kel A Hazru
Tiefling Merakh a Amadeo Crowley. Aasimar Auriel. Hakavarn Skall Ocellom. Drow Nadas a Malzar Zau'ndar. Elf Melron Sil Naril, hobit Peranoel Thoris, lidé Ramon a Adrian Bach, Taranis a asi dvacet dalších. .o)
Aktivní, kontaktovat kvůli: záseky, questy, aréna a dění v Kel A Hazru
taky bych ráda poděkovala,včereješk byl opravdu vydařený , zvlášt první setkáni Ket s tieflingem
pak ta kočka s dráčkem neměla chybu..moc díky a také převelíký dík patří tej jednej Alis

Ketrin- přenádherná juanina paladinka ...krve andělů o které samozřejmě neví
Isioviel - v moci draka , hledaná za vraždy co umí tančit mezi stínem
Isioviel - v moci draka , hledaná za vraždy co umí tančit mezi stínem
Děkuji moc za dnešní hru Rain.Skvěle sem se bavil a prohlídka kterou jsem umožnil po tak dlouhé době mi přišla taky vhod.Pěkně mi to vše připoměla.

Zara´thea Zau'ndar oddaná služebnice Xi´an
Souhla! Taky se mi to moc líbilo. Díky všem zůčastněným.LDamian wrote:Diky Diodricovi, Virovi, paladince a dalsim za dnesni hru. Ta atmosfera, kdy vsichni jsou v noci nalezli v Ivory ma neco do sebe.
Diodric
Lathanien
Delrick
Lathanien
Delrick
Také bych chtěl poděkovat Carcarothovi za příběh.
diky Sapalovi za vcerejsi hru 
Ja dekuji..velice ,prevelice Israelovi a Rofovi:DD ...takhle uz jsem se dlooouho nezasmala:)))
Lossë Hyaro