Poděkování

Vše, co se netýká hry samotné.

Moderators: DM, WB

Morgisek
Nováček

Re: Poděkování

Post by Morgisek »

Děkuju všem událostem, lidem a skutečnostem, které mě sem přivedly :wink:
Morgie
G14
Rytíř

Post by G14 »

Moc diky Modrovousici za hru a prilezitost :P
"Černá paní" ISabell Trpěla odsouzená božskou krásou,kurtizánou v tmavých koutech byla.Bičem omotávala pavoučí spásou,dobré i zlé pohledem oslepila.Nenáviděna i milována.Není prolité krve,které by litovala.Kdo přežil její lásku i bolest již nezapomene.To stovkám obětí její znak připomene.Lid jí nazval Černou paní, když se jitro krví zabarvilo.Přesto ticho jen po temné zbylo
Modrovousice
Měšťan

Post by Modrovousice »

Moc díky G14 za hru a za budoucí spoluprácí ;).
Earania Rastailo - profesionální servírka, pracovitá krejčová, ale hlavně Juanina kněžk. Ex-ředitelka sirotčince.

Rerithien Gweth - zrzavá elfkaa, bývalá žebračka, zámečnice a nynější umělkyně hledající práci

Směsice všelijakých postaviček, které hraju podle nálady.
Hellcz
Nováček

Post by Hellcz »

Moc rád bych chtěl poděkovat Arii za provedení po části Thalie, za některé velmi pěkné momenty a v neposlední řadě za ty skvělé rozhovory. Díky patří taky těm, které jsem zatím potkal a aspon si s nimi prohodil několi slov.

Díky
Life is a disease and death begins at birth. Every breath and every heartbeat is also a little dying - small step to the end.
CizaD
Poutník

Post by CizaD »

Děkujeme za krásné byty k pronájmu

Také je překrásný Karathský chudobinec.

Díky Díky
Agnoros
Měšťan

Post by Agnoros »

strašně moc děkuji Dm caironovi za nadherne zpestření první noci v sirotčinci s bubakem .. škoda že jsem musel jít pryč:(( .. taky děkuji Earanii , Bertoldovi a Diodricovi jak moc hezky hráli.. PS: Cairone díky za motýlky :)
Qevorlos de Findeliarn Jest mág dobrého srdce, které ustupuje jeho chtíči po nesmrtelnosti. Taktéže jest vychovatelem a učitelem etiky v sirotčinci karathském.

Znuděn bojem mezi dobrem a zlem. Zcela nad těmito rozpory povznesen

magie neni černa ani bila, stejně jako svět není černobílý .. dělí se jen podle toho jak ji využijete

Febrilioviel Dy'nelamne Čarodějka z řádu azurových mágů.
G14
Rytíř

Post by G14 »

diky Berserkovi za jeho brutalni hlasky :twisted:
"Černá paní" ISabell Trpěla odsouzená božskou krásou,kurtizánou v tmavých koutech byla.Bičem omotávala pavoučí spásou,dobré i zlé pohledem oslepila.Nenáviděna i milována.Není prolité krve,které by litovala.Kdo přežil její lásku i bolest již nezapomene.To stovkám obětí její znak připomene.Lid jí nazval Černou paní, když se jitro krví zabarvilo.Přesto ticho jen po temné zbylo
LDamian
DM Thalie

Post by LDamian »

Diky Diodricovi, Virovi, paladince a dalsim za dnesni hru. Ta atmosfera, kdy vsichni jsou v noci nalezli v Ivory ma neco do sebe. :wink:
Půlork BU, bývalý šampión arény. BU! UGHR!
Tiefling Merakh a Amadeo Crowley. Aasimar Auriel. Hakavarn Skall Ocellom. Drow Nadas a Malzar Zau'ndar. Elf Melron Sil Naril, hobit Peranoel Thoris, lidé Ramon a Adrian Bach, Taranis a asi dvacet dalších. .o)

Aktivní, kontaktovat kvůli: záseky, questy, aréna a dění v Kel A Hazru
Luciusa
Nováček

Post by Luciusa »

taky bych ráda poděkovala,včereješk byl opravdu vydařený , zvlášt první setkáni Ket s tieflingem :) pak ta kočka s dráčkem neměla chybu..moc díky a také převelíký dík patří tej jednej Alis :P :mrgreen:
Ketrin- přenádherná juanina paladinka ...krve andělů o které samozřejmě neví

Isioviel - v moci draka , hledaná za vraždy co umí tančit mezi stínem
Radim
Bůh

Post by Radim »

Děkuji moc za dnešní hru Rain.Skvěle sem se bavil a prohlídka kterou jsem umožnil po tak dlouhé době mi přišla taky vhod.Pěkně mi to vše připoměla. :mrgreen: :wink:
Zara´thea Zau'ndar oddaná služebnice Xi´an
Jkerry
Poutník

Post by Jkerry »

LDamian wrote:Diky Diodricovi, Virovi, paladince a dalsim za dnesni hru. Ta atmosfera, kdy vsichni jsou v noci nalezli v Ivory ma neco do sebe. :wink:
Souhla! Taky se mi to moc líbilo. Díky všem zůčastněným.
Diodric
Lathanien
Delrick
Dečka
Nováček

Post by Dečka »

Také bych chtěl poděkovat Carcarothovi za příběh.
G14
Rytíř

Post by G14 »

diky Sapalovi za vcerejsi hru :twisted:
Sapal
Měšťan

Post by Sapal »

Díky G14 za lekci RP. :D
marii
Šlechtic

Post by marii »

Ja dekuji..velice ,prevelice Israelovi a Rofovi:DD ...takhle uz jsem se dlooouho nezasmala:)))
Lossë Hyaro
Post Reply