Podtemno x Povrch aneb suroviny kde ste?
Re: Podtemno x Povrch aneb suroviny kde ste?
Nechtěl jsem ragovat, hlavně ne hned, už jsem klidny, tak mužu.
Suroviny dole i nahoře jsou dostačujici.
To že nahoře neni meteor a par šutriku? Craftil jsem nahoře, vím o čem mluvím a musím se smát.
Na povrchu jsem leštil všechny podtemňacke kamínky... At mi nikdo neříká že se nedaj sehnat. Daj. Je to jen o RP a troše srandy.
Těm co chcou za každou cenu solovat a mit za dva dny hry 40 level a vedle dilny dul s meteorem bych rad něco vzkazal, ale neudělám to.
Těm co ví a craftí děkuji že povětšinou vubec nereagovali, neboť mi ten TOPIC přijde v zakladu jako stížnost dítěte mamince, že ta holčička vedle má hezčí šatičky.
To Carion: jsou tady i ti, co si váží vaší práce a cení si ji. Mlčí když padne servr, neobtěžují hovadinama co si dodelaji sami za hodinu dvě ve hře. Díky vám, že pořád makáte a nikdo to neocení, pořád jen samé: CHCI, chci, a chci.
Pro připadne zajemce vybuduju servr kde bude jedna mistnost, postave ihned po logu vypadne 1 miliarda zlatych a expu a nad hlavou se objevi zlaty napis "BUH"... Snad se bude většině zde odpovidajich hraču libit a budu mít "plno".
To že nahoře neni meteor a par šutriku? Craftil jsem nahoře, vím o čem mluvím a musím se smát.
Na povrchu jsem leštil všechny podtemňacke kamínky... At mi nikdo neříká že se nedaj sehnat. Daj. Je to jen o RP a troše srandy.
Těm co chcou za každou cenu solovat a mit za dva dny hry 40 level a vedle dilny dul s meteorem bych rad něco vzkazal, ale neudělám to.
Těm co ví a craftí děkuji že povětšinou vubec nereagovali, neboť mi ten TOPIC přijde v zakladu jako stížnost dítěte mamince, že ta holčička vedle má hezčí šatičky.
To Carion: jsou tady i ti, co si váží vaší práce a cení si ji. Mlčí když padne servr, neobtěžují hovadinama co si dodelaji sami za hodinu dvě ve hře. Díky vám, že pořád makáte a nikdo to neocení, pořád jen samé: CHCI, chci, a chci.
Pro připadne zajemce vybuduju servr kde bude jedna mistnost, postave ihned po logu vypadne 1 miliarda zlatych a expu a nad hlavou se objevi zlaty napis "BUH"... Snad se bude většině zde odpovidajich hraču libit a budu mít "plno".
KDVP
Kucik:153, Bahnak:175, Drake: 48, Fryn:163, Klobouk:19, Derken:8, Vejk:8, Nomis -16, Terka:1
Kucik:153, Bahnak:175, Drake: 48, Fryn:163, Klobouk:19, Derken:8, Vejk:8, Nomis -16, Terka:1
Bahnak wrote:Nechtěl jsem ragovat, hlavně ne hned, už jsem klidny, tak mužu.
co na to říct , snad jen ,že má pravua že souhlasim!
Nieninquë - legenda
Lilien - magie, magie, magie
Keep talking I'm analyzing you.
,,Halapartna is the way of život!" Lusignandnes, 12.8.2020, 23:53, Discord
Thalijský gremlin, creeper první třídy, neRP hráč, bílá vrána
Lilien - magie, magie, magie
Keep talking I'm analyzing you.
,,Halapartna is the way of život!" Lusignandnes, 12.8.2020, 23:53, Discord
Thalijský gremlin, creeper první třídy, neRP hráč, bílá vrána
Nojono, tak hold jak někdo něco nemá, tak je nervózní.
Já sem dám jen takový nápad.
Dole by měli meteor a například diamant. Bylo by to stále odloučené od povrchu jako do teď. Ale u povrchňanů by zase byl smaragd a safír, který by byl taky odloučený zase od podtemna. Pomohlo by to k RP, bylo by to zajímavé a přitom by stížnosti být neměly. (samozřejmě někdo si stížnost najde vždy
)
Je to můj názor, a návrh, tak me neukamenujte!
Já sem dám jen takový nápad.
Dole by měli meteor a například diamant. Bylo by to stále odloučené od povrchu jako do teď. Ale u povrchňanů by zase byl smaragd a safír, který by byl taky odloučený zase od podtemna. Pomohlo by to k RP, bylo by to zajímavé a přitom by stížnosti být neměly. (samozřejmě někdo si stížnost najde vždy
Je to můj názor, a návrh, tak me neukamenujte!
Hant Sendt - Ztracen neznámo kde.
Jorg syn Jargena - Trpoš-člen klanu Nordových kladiv, velitel Černého pluku a bývalý kaprál VI. roty Karathské armády.
Jorg syn Jargena - Trpoš-člen klanu Nordových kladiv, velitel Černého pluku a bývalý kaprál VI. roty Karathské armády.
nekamenuju Jorgu
hezky napad, skoda ze již podobne funguje
A pokud ne tak at mi dotycny ukaze prstem dole na ohnivy opal...
(ale treba se mylim a nekde tam je a treba se mylime vsichni a nahore je taky vsechno)
(ale treba se mylim a nekde tam je a treba se mylime vsichni a nahore je taky vsechno)
KDVP
ohnivý opál je pro podtemno přístupný - je v ...Bahnak wrote:nekamenuju Jorgu
Lorne malvo karathský strážný, lučištnik, hraničář
pokud to beres takto tak ano, je pristupny, pokud se nekdy bude hlasovat pro jeho absolutni znepristupneni podtemnakum, klidne zvedam ruku...
KDVP
Bahnaku, nevím jestli jsem to nepochopil já nebo ty, ale já měl na mysli zamezení přístupu jen k surovinám které jsou nejlepší, prostě legendy.
Opál by zůstal (podle mojeho návrhu).
Opál by zůstal (podle mojeho návrhu).
Hant Sendt - Ztracen neznámo kde.
Opál je v Podtemnu taky
že ja radsi nemlčel, ale neda mi to... co treba nechat DMka přepočítat kolik postav má nahoře prsteny a amulety s kameny zespoda (nejlepe z meteoru), kolik zbraní je nahoře z meteoru. Sečíst, podtrhnout a porovnat s podtemnakama...
To by jeden neveril k jakym cislum by sme se dostali...
KDVP
Ted jsem to tam chtel napsatartaxas wrote:ohnivý opál je pro podtemno přístupný - je v ...Bahnak wrote:nekamenuju Jorgu
Bahnacku nejde o to neco znepristupnit, to by jsme sli o krok do zadu. Nejdriv cti a pak pis
Tak kdyz si to podmeno nehlidate a kazdej tam ma kamaradicky, v dnesni dobe jede ten podtemnej turismus (to jsou ti co nemaj postihy ani dole ani nahore)Bahnak wrote:že ja radsi nemlčel, ale neda mi to... co treba nechat DMka přepočítat kolik postav má nahoře prsteny a amulety s kameny zespoda (nejlepe z meteoru), kolik zbraní je nahoře z meteoru. Sečíst, podtrhnout a porovnat s podtemnakama...
V tom připadě nadale nechapu co se zde řeší...Istvan wrote:Tak kdyz si to podmeno nehlidate a kazdej tam ma kamaradicky, v dnesni dobe jede ten podtemnej turismus (to jsou ti co nemaj postihy ani dole ani nahore)
Vlastně si tim chtěl říct že souhlasíš že není problém si ty suroviny obstarat a na druhou stranu se tu pořád omílá ten "strašlivý" nedostatek zmíněných surovin.
Nerozumím, necham to plavat, nemam k tomu co dodat.
KDVP
Me stve ten zpusob jakym to jde sehnat. (jde velmi tezce) Me jde jen o to aby ty lokace byli pristupny... uz tady bylo uznane ze to je chyba pri predelavani lokaci v podtemnu, tak prosim neobhajujte chybu ktera nastala, ale reste jeji napravu. To, ze to fuguje i s chybou je jako jezdit v protismerce... jde to ale ne vzdy je to ciste, aspon tak to citim ja.Bahnak wrote:V tom připadě nadale nechapu co se zde řeší...Istvan wrote:Tak kdyz si to podmeno nehlidate a kazdej tam ma kamaradicky, v dnesni dobe jede ten podtemnej turismus (to jsou ti co nemaj postihy ani dole ani nahore)
Vlastně si tim chtěl říct že souhlasíš že není problém si ty suroviny obstarat a na druhou stranu se tu pořád omílá ten "strašlivý" nedostatek zmíněných surovin.
Nerozumím, necham to plavat, nemam k tomu co dodat.
Jako sory, ale resite tu *zastavi se na chvili a vydechne* blbosti.
Tak jako neni ten a ten kov a ten a ten kamen. Kdyz si to neumite sehnat v Rp rovine, tak mate smulu. Jako sory, ale tohle me dokaze vzdy nasrat, kdyz si lidi zacnou stezovat ze to a to je moc tezky a aby se to zjednodusilo atd atd.
Tym se k tomu vyjadril a vy tu debatujete o sr.....
Nezlobte se na me, ale fakt jako malí tohleto. Vaše problémy bych chtěl mít v reálu.
Tak jako neni ten a ten kov a ten a ten kamen. Kdyz si to neumite sehnat v Rp rovine, tak mate smulu. Jako sory, ale tohle me dokaze vzdy nasrat, kdyz si lidi zacnou stezovat ze to a to je moc tezky a aby se to zjednodusilo atd atd.
Nezlobte se na me, ale fakt jako malí tohleto. Vaše problémy bych chtěl mít v reálu.
A nekdo nepochopil o co jde tak zkusil fintu ala dospelej a posila ostatni hrace na piskoviste...Necrooo wrote:Jako sory, ale resite tu *zastavi se na chvili a vydechne* blbosti.
z topicku ma vypovidajci hodnotu max prvni stranka, zbytek ani necti