Poděkování

Vše, co se netýká hry samotné.

Moderators: DM, WB

sandoftime
Urozený

Re: Poděkování

Post by sandoftime »

trochu všeobecnější, ale díky všem dm které jsem tu zatím potkal, naposledy když mi kdosi sundal postavičku z útesu(doteď nechápu jak se mi tam ten trouba zasekl ale nemohl se ani hnout)

dm s takovou ochotou poradit a pomoct jsem dlouho neviděl, bez ironie, díky
Your strikes are way too quick to parry Your expression I can't read The game is on! Here I go, but you frighten me!
Xantipa
DM Thalie

Post by Xantipa »

ATom wrote:
LDamian wrote:
DM, Nulieth, Rithien, Bageshur, Miawill, Aysha, Pako Pakal, Hemirrhagus.

No a nakonec vsem statecnym obrancum podtemna, a
Děkuji vám za bitvu, ikdyz jsem si moc nezabojoval díky mému nestíhajícímu PC :), ale pěkný zážitek. :twisted:
ja take dekuji spoluhracum za napad... DM (vsem zucastnenim), ze na to reagovali a protistrane taky.
Prima jsem se bavila, skoda akorat tech lagu..
Xantipa
DM Thalie

Post by Xantipa »

Bahnak wrote:bitva byla veselá, díky ritjien a BUovi že mou zoufalou potřebu ochránit rodne město v zárodku típli...:-)
Jinak bitva z meho pohledu:

Přechod
LAG
Armada
LAG
Drak
LAG
Armada s lebkama nad hlavou
LAG
Rithien
LAG
Načitani posveti :-)

Pak mě DMka zvedli: Přechod/zbytky armady/BU/Načítání podsvetí :-)

Fajn bitva...:-)
To jsme to meli dost podobne. U nas to zacalo tim, ze jsem psala na PJ ze ohlasuji utok na mesto...
a pak jista malinka postavicka provokovala straze az vybehli...
Pak jsem se s Ayshou prosla az ke zricim (ona rada provokace) a vybehl nejaky bojovnik, zmaten zustal stat pred mostem...
pak mi to padlo :)
log do hry a Bu krici utok na mesto ... chvilka cekani...
LAG slibujici zabavu :)

objevila se armada
drsny LAG
drak
drsny LAG
vidim Kor Rorrok ma vycisteni hlavy, ale to uz se k nemu riti rychla smrt
LAG
honicka s drowim bojovikem priskokama vpred
LAG
drak je mrtvy, ale armada take proridla
nejaky klerda a caryfuk od vas delaji dobre double kombo kouzel a moje "luxusni ferrari" zacina vztekle vrcet.
zavladne zmatek a vsichni kousek ustupuji...
dokouzlujeme co bylo odkouzlene a davame druhou vlnu...
LAG
jedna soukroma bitva s jistym NPC klerikem... :wink:
LAG
nesu telo Valdora, kouzlim ... na co alergicky reaguje zrici a haze odkouzleni :)
to me trochu nakrklo, jakoby to parta vedela a zrici mydlen bojovniky brzy umira :)
okradam Valdora a zjistuji ze mam u sebe zbytecne moc zlata..a on hrozne malo :) az 38 ...
a tak rada souhlasim s tim ze ustupujeme...
... bloudime ... a prechazime priskokama vpred diky lagum
... nastesti mame mezi sebou zkusene znalce podtemna a nabirame spravny kurz smer povrch
... porad se nekdo flaka vzadu...
... tesne u vychodu nejaky utajeny speh od vas zkousi odtahnout vzadu se flakajiciho bojovnika, nastesti jsme si toho vsimli, bezime na schody, hledame dobre schovaneho speha :) a pak otravene mirime ven...
... jednomu z nasich padlych nekdo dole seknul hlavu a tim padem rozhodl, ze si riznem taky...
... chvilku jeste premyslim jestli nevytahnout drowaky na slunicko, ale pak nekdo rika, ze nejsme jako oni... :) tos me ferrari prestane bublat a s radosti kuchne prvniho co ji nekdo hodi k nozkam,
za ten podpis na foru jsem mela chut riznout si uz davno, takze dekuji :) ja ti dam, jako s kvetinkou!!! :twisted:
G14
Rytíř

Post by G14 »

Tak ja chci moc moc moc podekovat DM Pajky :P
zvladas to proste bravurne,porod byl zabavny a dle prani :P
taky patri diky i postave Israel de Aers za pekny herni zazitek a doufam,ze nebyl posledni :wink:
taky Bageshurovi za hrani poradnyho bridila :twisted:
"Černá paní" ISabell Trpěla odsouzená božskou krásou,kurtizánou v tmavých koutech byla.Bičem omotávala pavoučí spásou,dobré i zlé pohledem oslepila.Nenáviděna i milována.Není prolité krve,které by litovala.Kdo přežil její lásku i bolest již nezapomene.To stovkám obětí její znak připomene.Lid jí nazval Černou paní, když se jitro krví zabarvilo.Přesto ticho jen po temné zbylo
Pajule
Bůh

Post by Pajule »

*červená se* :oops: uá no , ale ..taky co to doprovázelo :D

to by tu nešlo ani rozepsovat páč by se to sem nevšlo díky zúčasteněným ;) :D
Nieninquë - legenda
Lilien - magie, magie, magie

Keep talking I'm analyzing you.

,,Halapartna is the way of život!" Lusignandnes, 12.8.2020, 23:53, Discord

Thalijský gremlin, creeper první třídy, neRP hráč, bílá vrána
de Aers
Urozený

Post by de Aers »

Také děkuji, bylo to moc fájn :)
"Géniové vymírají.. Einstein umřel, Picasso umřel a mě je taky nějak blbě.."
Luciusa
Nováček

Post by Luciusa »

já chci poděkovat všem co se motají kolem Ket :) hlavně Stanovi,Diovi,Ottovi..?Merakhovi(bohužel jen jedou :( ) a samozřejmě Alis :P

a tedko i kolem Isi hlavně Israelovi (je to rhozně fajn) a Halle(alis :) )
Ketrin- přenádherná juanina paladinka ...krve andělů o které samozřejmě neví

Isioviel - v moci draka , hledaná za vraždy co umí tančit mezi stínem
Bahnak
Čestný člen týmu Thalie

Post by Bahnak »

poděkování patří G14, vyborna hra, klavesnice notebooku už me zoufale prosi o milost, soused na mě bušil asi 10 minut že by se i rad vyspal, Mág v dilnach ktery chtel očarovat me dva vyrobky už po ste poslal prosebny tell, a ja ne a ne skončit... PS: v rodině panuje fama že jsem co se jistych věci tyče uchyl... klobouk dolu, ještě se mám co učit :-)
KDVP
Kucik:153, Bahnak:175, Drake: 48, Fryn:163, Klobouk:19, Derken:8, Vejk:8, Nomis -16, Terka:1
G14
Rytíř

Post by G14 »

ty mi lichotis :twisted: :oops:
i ja ti moc dekuju,fakt pekna hra a doufam ze bude mit pokracovani :P
taky nesmim zapomenout na Sapala a jeho Gemliho,oba si zaslouzite potlesk! :mrgreen:
"Černá paní" ISabell Trpěla odsouzená božskou krásou,kurtizánou v tmavých koutech byla.Bičem omotávala pavoučí spásou,dobré i zlé pohledem oslepila.Nenáviděna i milována.Není prolité krve,které by litovala.Kdo přežil její lásku i bolest již nezapomene.To stovkám obětí její znak připomene.Lid jí nazval Černou paní, když se jitro krví zabarvilo.Přesto ticho jen po temné zbylo
Sobik
Rytíř

Post by Sobik »

Kiitos Modrovousici za moc pěkné RP. :)
Edit: Ta poslední věta mě dostala. :D
Říkejte mi Sob
Gorok Kovadlina - Trpasličí bojovník z rodu Kovadlinů, stavbař a truhlář. Manžel Agrily.
Sobik
Rytíř

Post by Sobik »

Dík všem zúčastněným za dnešní akci.
Říkejte mi Sob
Gorok Kovadlina - Trpasličí bojovník z rodu Kovadlinů, stavbař a truhlář. Manžel Agrily.
LDamian
DM Thalie

Post by LDamian »

Taky dekuju. Musim rict, ze mne dost prekvapil ten vyvoj situace. A kralovsky sem se bavil pri vyslechu vedenem Arii. :wink:
Půlork BU, bývalý šampión arény. BU! UGHR!
Tiefling Merakh a Amadeo Crowley. Aasimar Auriel. Hakavarn Skall Ocellom. Drow Nadas a Malzar Zau'ndar. Elf Melron Sil Naril, hobit Peranoel Thoris, lidé Ramon a Adrian Bach, Taranis a asi dvacet dalších. .o)

Aktivní, kontaktovat kvůli: záseky, questy, aréna a dění v Kel A Hazru
pilnik
Měšťan

Post by pilnik »

diky mockrat vsem statecnym zachrancum, hnusnym podtemnakum a DM.
Hlavni dik patri samozrejmne Marii a jeji Miawill, za to jak vse snasela a s kterou sem si to dlouhe vezeni uzil.. Omlouvam se za ten smradlavejsi konec :lol:
Obuki - ten vod Škopku
marii
Šlechtic

Post by marii »

Tak...sice jsem ze zacatku vubec nadsena nebyla..kdyz se tam u jezirka objevil Bers,Elrien a Grrg,ale nakonec se s toho vyklubala docela legracni zalezitost:)..Dekuji Caironovi a Ravagornovi za pestrejsi pobyt v cele..Bertovi za spolecnost a povidani.A Arii, Raine,Israelovi,Ghorinovi,Merakhovi a Sermine ,ze byli ochotni jit do toho s nasazenim vlastnich zivutku a penez.
Asi to presne nedopadlo,jak si Bers a Elrien predstavovali,ale nakonec jsou vsichni tam ,kam patri....Dekuji :)

PS : a nesmim zapomenout na Lienela..pobyt tri tel v jednom pytli se smradochem muselo byt bajecny:D
Lossë Hyaro
Deevi
Nováček

Post by Deevi »

taky dík, po dlouhé době nějaké vzrůšo :) .. hlavní dík patří Urlaenovi a Sin.. (nevzpomenu si na zbytek jména :) ) za hezké věznění
Aidan Bradan - cesty života jsou nevyspitatelné, nepřítel dokáže se stát přítelem, přítel nepřítelem...
Post Reply