očarovaní zbraní
očarovaní zbraní
k mé hrůze mě napadlo...dá se ještě očarovat zbraň, která kvůli vzhledu byla vyměněna za zbraň toolsetovou? doufám že ano, protože jinak by to bylo hodně špatné 
Spammaster zakázaného kanálu (9.10.2011 potrestán)
Re: očarovaní zbraní
Nejde.
Říkejte mi Sob
Gorok Kovadlina - Trpasličí bojovník z rodu Kovadlinů, stavbař a truhlář. Manžel Agrily.
Gorok Kovadlina - Trpasličí bojovník z rodu Kovadlinů, stavbař a truhlář. Manžel Agrily.
hmm...tak tím pádem jsem přišel o ty kamy, které Ghorin včera koval pro Nulieth...
dotaz k DM: šlo by to udělat tak, že bych nechal očarovat jiné kamy a tyto očarované + ty co již nejdou očarovat bych vyměnil za toolsetové?
zkusil jsem zadat to očarování..takže budu mít tu kamu z daného kovu předělanou z toolsetu a kamu co ponese to očarování a pak to v toolsetu sjednotím, prý by to neměl být problém (jen řešení technického nedostatku), tak jsem zvědavý
dotaz k DM: šlo by to udělat tak, že bych nechal očarovat jiné kamy a tyto očarované + ty co již nejdou očarovat bych vyměnil za toolsetové?
zkusil jsem zadat to očarování..takže budu mít tu kamu z daného kovu předělanou z toolsetu a kamu co ponese to očarování a pak to v toolsetu sjednotím, prý by to neměl být problém (jen řešení technického nedostatku), tak jsem zvědavý
- nomis_b
- Čestný člen týmu Thalie
- Location: po 8me za 5 let se zase stehuju.. uz si to proste nepamatuju
to sem teda asi jelen, ze to nechapu.černý vlk wrote:hmm...tak tím pádem jsem přišel o ty kamy, které Ghorin včera koval pro Nulieth...
nejjednodusi reseni:
nechej si udelat uplne nove ocarvane craftove kamy .
Udelej si uplne stejne v toolu a kontaktuj DM o vymenu.
Za stare si sezen od Dm prachy zpet (kdyz uz ho stejne Dm budes shanet pro predani veci z toolsetu)
A zase se craftí...
no, to není nejjednodušší řešení protože:nomis_b wrote:to sem teda asi jelen, ze to nechapu.černý vlk wrote:hmm...tak tím pádem jsem přišel o ty kamy, které Ghorin včera koval pro Nulieth...
nejjednodusi reseni:
nechej si udelat uplne nove ocarvane craftove kamy .
Udelej si uplne stejne v toolu a kontaktuj DM o vymenu.
Za stare si sezen od Dm prachy zpet (kdyz uz ho stejne Dm budes shanet pro predani veci z toolsetu)
1) jedná se o meteor kamy, rudu neseženu už
2) kovář je dělal dost dlouho, znovu ho otravovat to je věčnost
já to udělal takhle:
1) očarování jsem si nechal udělat na jiné kamě (obyčejné a kraftové)..ted jen čekám až bude někdo ochotný z řad DM ve jře a vyměním připravenou toolsetovou kamu očarovanou za tu co mám ve hře "pokaženou" a craftovou očarovanou
Předpokládam, že nevyjde nastejno očarovat meteorický kamy a normální kamy, kakže by to asi neprošlo. (teda za mýho předpokladu) 
=========================
Elundiren R'rorrok
Elundiren R'rorrok
je to naprosto stejnéhrusi wrote:Předpokládam, že nevyjde nastejno očarovat meteorický kamy a normální kamy, kakže by to asi neprošlo. (teda za mýho předpokladu)
Tak to jo to jsem nevěděl. Ale spíš se domluv konkrétně s nějakým Dm.černý vlk wrote:je to naprosto stejnéhrusi wrote:Předpokládam, že nevyjde nastejno očarovat meteorický kamy a normální kamy, kakže by to asi neprošlo. (teda za mýho předpokladu)
Elundiren R'rorrok
Elundiren R'rorrok
no to bych rád, ale nikde nikdo :phrusi wrote:Tak to jo to jsem nevěděl. Ale spíš se domluv konkrétně s nějakým Dm.černý vlk wrote:je to naprosto stejnéhrusi wrote:Předpokládam, že nevyjde nastejno očarovat meteorický kamy a normální kamy, kakže by to asi neprošlo. (teda za mýho předpokladu)
Když jsem něco potřeboval tak jsem Dm většinou sehnal ten den a ještě ten den se to vyřídilo nebo jsme se domluvili na druhej den, takže se málo snažíš. Buď rád, že jsi nehrál na nejmenováným serveru, kde mají Dm úplně opačný přístup než tady.
Elundiren R'rorrok
Elundiren R'rorrok
njn, nechci nikoho moc rušit / otravovat..nejsem zvyklý, že by se mi DM nějak věnoval (radši zdůrazním, že to neberu jako výtku)hrusi wrote:Když jsem něco potřeboval tak jsem Dm většinou sehnal ten den a ještě ten den se to vyřídilo nebo jsme se domluvili na druhej den, takže se málo snažíš. Buď rád, že jsi nehrál na nejmenováným serveru, kde mají Dm úplně opačný přístup než tady.
Obvykle ve hre nejaky DM je (s holedem na to, ze vetsina chodi do prace a do skoly). Pokud neresi nejaky problem, tak se DM snazi ozvat. Spis se mi stava, ze nekdo napise do DM kanalu a pak nereaguje.
Neaktivní a nezasahující do vývoje. Pouze nouzový support pro WB/DM.
Les jambes en l'air, comme une femme lubrique,
Brûlante et suant les poisons,
Ouvrait d'une façon nonchalante et cynique
Son ventre plein d'exhalaisons.
Les jambes en l'air, comme une femme lubrique,
Brûlante et suant les poisons,
Ouvrait d'une façon nonchalante et cynique
Son ventre plein d'exhalaisons.