Boty
Boty
Myslím, že je v krejčovině chybka.
Když ušiju boty mistrovské kůže s ohnivým opálem jsou +3odolnost +2OČ.
Když ušiju velmistrovské+opál opět je to +3odolnost +2OČ.
Legendární potom +4odolnost a +3OČ.
Mohl by se na to někdo podívat?
Díky, Esu
Díky, Esu
Re: Boty
Pokud vím, tak u legentárních je věc náhody, jestli je odolnost +4 nebo jen +3...Esuliams wrote:Myslím, že je v krejčovině chybka.
Díky, Esu
Co neumím, se naučím ( a nebo taky ne )
+ Lucia Exos, kněžka a řemeslnice, Hřbitov v Ivory, první řada vpravo, osmý hrob
+ Ranuncula Acera, řemeslnice a zaklínačka s halapartnou, Hřbitov v Karathe třetí řada vpravo
Sandra Ztruhly, nalezenec, Aasimar, kněžka a řemeslnice
Ga Muru, nešťastný plod náhodného setkání lidského ožraly a orčí děvky
Elena Spod, dívka která ztratila paměť
+ Lucia Exos, kněžka a řemeslnice, Hřbitov v Ivory, první řada vpravo, osmý hrob
+ Ranuncula Acera, řemeslnice a zaklínačka s halapartnou, Hřbitov v Karathe třetí řada vpravo
A tobě se to zdá dost?
Pokud je mistr +3, tak velmistr by měl být +4 a tím pádem legenda +5.
Aspoň to by mi přišlo logické, přeci jen platit tolik zlatek navíc za nic?
No ono to bude asi jeste trochu slozitejsi. Treba ja pokud vyrobim luk z mahagonu se zlatym zdobenim, tak je casto lepsi nez luk z tisu se zlatym zdobenim, presto ze je vic nez 2x tak drahy. Stejne tak kombinace mahagon-platina mi dala horsi luk nez mahagon-zlato.Esuliams wrote:A tobě se to zdá dost?
Můj závěr je tedy takový, že prostě není dané co vyrobíš, jednou uděláš +2 a pak najednou ze stejného materiálu +3. O jeden stupeň lepší materiály mají prostě větší šanci, že budou lepší, ale není to 100%.
Fuko - Na první pohled dobrácký, však lehce velkohubý půlčík, dobrý obchodník a mistr práce na koze. Svou skutečnou identitu však poodhaluje v temných uličkách Karathy a za chladných nocí v dorenském lese..
legenda je pevná, to ostatní se občas hýbe...aspon podle toho jak se to dařilo mi...musiš tam cpát lepší kamínky at to stojí za to....
omlouvám se, ta paměť... dělal jsem boty legenda s rubínem celkem 6x, a vždy mi vyšly +4 odolnost +4 OČ, i když prý Rokovi někdy vyšly s hodnotami +5 +4, což mělo být náhodnou veličinou.. mě se to nepodařilo.Esuliams wrote:A tobě se to zdá dost?
lepší kamínky do bot než rubín asi nejsou...loadr wrote:legenda je pevná, to ostatní se občas hýbe...aspon podle toho jak se to dařilo mi...musiš tam cpát lepší kamínky at to stojí za to....
Sem tam se podaří +5, ale je to fakt vzácnost.
Půlork BU, bývalý šampión arény. BU! UGHR!
Tiefling Merakh a Amadeo Crowley. Aasimar Auriel. Hakavarn Skall Ocellom. Drow Nadas a Malzar Zau'ndar. Elf Melron Sil Naril, hobit Peranoel Thoris, lidé Ramon a Adrian Bach, Taranis a asi dvacet dalších. .o)
Aktivní, kontaktovat kvůli: záseky, questy, aréna a dění v Kel A Hazru
Tiefling Merakh a Amadeo Crowley. Aasimar Auriel. Hakavarn Skall Ocellom. Drow Nadas a Malzar Zau'ndar. Elf Melron Sil Naril, hobit Peranoel Thoris, lidé Ramon a Adrian Bach, Taranis a asi dvacet dalších. .o)
Aktivní, kontaktovat kvůli: záseky, questy, aréna a dění v Kel A Hazru
Mohli byste si tady přestat honit příspěvky?
Psala jsem, že mám problém hlavně u opálu. nepřijde mi normální, že legendární věci jsou +3 (vzácně +4). Jestli to je nebo není chyba, to by měl posoudit WB.
O rubínu jsem nic nepsala , nezkoušela jsem ho.
Jediné co jsem chtěla, aby se na to někdo(myšleno WB) podíval a pak mi řekl, zda to je či není chyba a jak to tedy s tím vůbec je. Tohle mi dělají jen boty.
Díky
Psala jsem, že mám problém hlavně u opálu. nepřijde mi normální, že legendární věci jsou +3 (vzácně +4). Jestli to je nebo není chyba, to by měl posoudit WB.
O rubínu jsem nic nepsala , nezkoušela jsem ho.
Jediné co jsem chtěla, aby se na to někdo(myšleno WB) podíval a pak mi řekl, zda to je či není chyba a jak to tedy s tím vůbec je. Tohle mi dělají jen boty.
Díky
Připomínám tento starší topic...
boty z mistrovské kuže +ohnivý opál měly naprosto stejné vlastnosti jako boty z VELmistrovské kuže + ohnivy opal
Cenový rozdíl 50k za jiný vzhled itemu v inventáři
boty z mistrovské kuže +ohnivý opál měly naprosto stejné vlastnosti jako boty z VELmistrovské kuže + ohnivy opal
Cenový rozdíl 50k za jiný vzhled itemu v inventáři
Jake Buchar, Kybernautický detektiv
A když se to těm ouřadům na radnici nelíbí, můžou si strčit do tý svý zazobaný zadnice tenhle prostředníček a tak hluboko, až budou pištět jako prasata na líbánkách!
Azhael Morten Hbitý tiefling s vyššími zájmy, uctívač Helgarona a prince pekla Astarotha
Grombo Omborg Vychytralý půlkork s velikými ambicemi, PRASOBIJEC
A když se to těm ouřadům na radnici nelíbí, můžou si strčit do tý svý zazobaný zadnice tenhle prostředníček a tak hluboko, až budou pištět jako prasata na líbánkách!
Azhael Morten Hbitý tiefling s vyššími zájmy, uctívač Helgarona a prince pekla Astarotha
Grombo Omborg Vychytralý půlkork s velikými ambicemi, PRASOBIJEC
šil jsem nedávno boty +5 AC +4 odolnost, proto je jejich cena u překupníka tak vysokomonstera wrote:omlouvám se, ta paměť... dělal jsem boty legenda s rubínem celkem 6x, a vždy mi vyšly +4 odolnost +4 OČ, i když prý Rokovi někdy vyšly s hodnotami +5 +4, což mělo být náhodnou veličinou.. mě se to nepodařilo.Esuliams wrote:A tobě se to zdá dost?
Spammaster zakázaného kanálu (9.10.2011 potrestán)
- -darkvision-
- Bůh
+1AC se mi nezda jako nic.Esuliams wrote:A tobě se to zdá dost?
O podtemnu se v posledních letech říká, že tam hrají samé čuňata a PKčka. Tento mýtus bohužel nemáme čas vyvracet, protože "JEDEME BOMBY!"
Dočasně mimo.
Jsem Žena!
Nhill'nue Zau'ndar
Anirrinths Zau'ndar
Izzrar Zau'ndar - ten druhej, nebo první
Dočasně mimo.
Jsem Žena!
Nhill'nue Zau'ndar
Anirrinths Zau'ndar
Izzrar Zau'ndar - ten druhej, nebo první
Přečti si to ještě jednou a celé..-darkvision- wrote:+1AC se mi nezda jako nic.Esuliams wrote:A tobě se to zdá dost?
Celý problém je ten, že mistr dává skoro vždy +3, velmistr až na vyjímky také +3 a legenda +3 nebo +4
Tedy skoro žádný rozdíl. Šila jsem pět legendárních bot a z toho pouze jedny byly +5, ostatní +4 nebo +3. Za ty peníze se vyplatí pouze mistrovská kůže, protože žádnej krejčí nebude zkoušet pět krát legendu než se povede. (šije se více jak 2hodiny s rubínem)
Já bych řekl, že to je docela dobrý.. Cesta k top equipu nikdy neni lehká a pokud je to takhle doopravdy, tak kdo chce prostě top, tak musí být trpělivý a podstoupit to.Esuliams wrote:Přečti si to ještě jednou a celé..-darkvision- wrote:+1AC se mi nezda jako nic.Esuliams wrote:A tobě se to zdá dost?
Celý problém je ten, že mistr dává skoro vždy +3, velmistr až na vyjímky také +3 a legenda +3 nebo +4
Tedy skoro žádný rozdíl. Šila jsem pět legendárních bot a z toho pouze jedny byly +5, ostatní +4 nebo +3. Za ty peníze se vyplatí pouze mistrovská kůže, protože žádnej krejčí nebude zkoušet pět krát legendu než se povede. (šije se více jak 2hodiny s rubínem)
Omlouvám se za spam, ale nedalo mi to.
Tvůrce a ničitel
-------
Neaktivní
-------
.: Damian je můj rypák a Xantipka má bohyně :.
-------
Neaktivní
-------
.: Damian je můj rypák a Xantipka má bohyně :.