Výměna Itemů
Re: Výměna Itemů
jenže vy máte pořád top věci, jak řiká Kucik, jedny ze silnějších předmětů na serveru, jen se sníženou silou pro novej koncept.. ted stále budou lidi x času šetřit na své nové předměty, a ty budou mít sílu vaših předmětů, které jste koupili za pakatel na jednom místě při změně
jsem uctívač démonů
jsem otec tvé smrti
já vyvolávám dávné zlo
já kontroluji každý jeho nádech
já podněcuji vaše neštěstí
zrozením i zabíjením
já vyvolám armageddon
krmen tisícem duší.
jsem otec tvé smrti
já vyvolávám dávné zlo
já kontroluji každý jeho nádech
já podněcuji vaše neštěstí
zrozením i zabíjením
já vyvolám armageddon
krmen tisícem duší.
Taktez by mne zajimalo jestli to musi delat jen rejty nebo muzei nekdo jinej pac v infu je psano kontaktovat dm...neni urcone ktere:( kdyz by teda musel bejt u toho rejty poprosil bych aby pisnul treba pm kdy bude mit cas a ja se dle toho zaridim
Artorius Krows - Bývalý Paladin čestných ochránců úsvitu, člen VI.roty
Darius - RDD bez nároku na kousek štěstí.
Darius - RDD bez nároku na kousek štěstí.
Myslim, že u toho musí být Rejty.
Dělejte si s mými postavami co chcete, jen ať v tom není OOC!!!
já za sebe říkám, že nevyměňuju, protože se v tom systému nevyznám,co vyměnit a co nevyměnit...
Jedna Blondie vládne všem, jedna jim všem káže, jedna všechny přivede, do temnoty sváže.
„Nevěřím v boha, který netančí.“ — Friedrich Nietzsche
„Nevěřím v boha, který netančí.“ — Friedrich Nietzsche
Tak jinak. Nemyslím, vím, že to bylo někde řečeno. Takže se asi obrať na Rejtyho. On to kontroluje, co kdyby bylo nějaké to DM nečestné, když už mají všude ty špehy.efu_redo wrote:Myslim, že u toho musí být Rejty.
co mi ještě nesedí je důvod, proč pro plechovky jsou přidané dovednosti k předmětům a dexterům ne...příklad helma má + X AC + Y výcvik...atd....když už má všechno srážení tak proč zvýhodňovat silové buildy, které stejně mají díky síly vyšší výcvik..tohle prostě nechápu a dost mi to vadí...
a ještě prosím, znovu se zeptám, proč nemůže být na kapuci stejně jako na helmě odražení? Přijde mi opravdu škoda, že monk prakticky nepotřebuje žádnou kapuci a helmu... třeba s výcvikem helma by byla fajn, když všechno sráží, vždyť bez bonusu na odolnost je okamžitě mrtvá (po prvním sražení)
jinak neremcám, že Nuliteth na svém levlu skoro nezvládne 3 tygry v prahvozdě, že je tedy takto oslabena, jen je to rozporuplné, chudák se svým DMG a počtem životů je v porovnání se stavem před opravdu k smíchu...asi to tak má být, monky tady prostě v lásce vedení nemá
a ještě prosím, znovu se zeptám, proč nemůže být na kapuci stejně jako na helmě odražení? Přijde mi opravdu škoda, že monk prakticky nepotřebuje žádnou kapuci a helmu... třeba s výcvikem helma by byla fajn, když všechno sráží, vždyť bez bonusu na odolnost je okamžitě mrtvá (po prvním sražení)
jinak neremcám, že Nuliteth na svém levlu skoro nezvládne 3 tygry v prahvozdě, že je tedy takto oslabena, jen je to rozporuplné, chudák se svým DMG a počtem životů je v porovnání se stavem před opravdu k smíchu...asi to tak má být, monky tady prostě v lásce vedení nemá
Spammaster zakázaného kanálu (9.10.2011 potrestán)
furt mas SR, imunity a rychlost
me se ty zmeny nakonec libej kdyz si to vezmu podle rovnice:
mag sunda fightera, fighter sunda mnicha, mnich sunda maga
nwn
A zloděje zmlátěj všichni třiSveneld wrote:furt mas SR, imunity a rychlost
" Je skutečně úžasné , co všechno lidé udělají , když jim to dostatečně důrazně zakážete. "
Lord Vetinari , Patricij Ankh-Morporku
" Za každý zločin musí být někdo potrestán. Je-li to pachatel , tím lépe. "
" Za každý zločin musí být někdo potrestán. Je-li to pachatel , tím lépe. "
jak může mnich sundat mága? stačí, když bude mít kamenku a odolej elementům...s rukavicemi, které mají přídatné DMG 1d6 oheň (žádné vylepšení)..a ano, fighterovi stačí dát srážení, hodit si na něj 20 a mnich je KOSveneld wrote:furt mas SR, imunity a rychlost
ano, má SR, imky atd, ale jsou ji naprd, když chcípne po prvním sražení
To není fér. I zloděj má právo žít a být silný jako ostatní. Lobuju za epické itemy pro zloděje. Je to vážně nefér a je to diskriminaceCairon wrote:A zloděje zmlátěj všichni třiSveneld wrote:furt mas SR, imunity a rychlost
Sry za OT.
no, kdo je mág/zaklínač nebo bojovník s devastem, je celkem vpoho si myslím
když shrnu toho mnicha tak plusy jsou: imka na jed, rychlost, SR, možnost boostnout oc (ikdyž to ted oproti bojovníkovi asi nebude moc), více útoků
minusy: nemožnost kombinace s dalším povoláním, zřejmě zatím nic dobrého na hlavu, nižší ab, nižší dmg, rukavice nejsou ekvivalentní zbraním (takže kamy)
celkem ted mnichům nezávidím
a ten zloděj to má taky těžký. s odpastovaním, odemykaním a zakernakum je to holt postava do party (ted víc než předtím)
když shrnu toho mnicha tak plusy jsou: imka na jed, rychlost, SR, možnost boostnout oc (ikdyž to ted oproti bojovníkovi asi nebude moc), více útoků
minusy: nemožnost kombinace s dalším povoláním, zřejmě zatím nic dobrého na hlavu, nižší ab, nižší dmg, rukavice nejsou ekvivalentní zbraním (takže kamy)
celkem ted mnichům nezávidím
a ten zloděj to má taky těžký. s odpastovaním, odemykaním a zakernakum je to holt postava do party (ted víc než předtím)
Last edited by Lynx23 on 19:01 03. May 2010, edited 1 time in total.
paladin Daladan
pokud vim tak ty rukavice tam meli +5kovy, s tim prorazis vse, na nejakou kamenku nebo predtuchu si stezovat nemusisčerný vlk wrote:jak může mnich sundat mága? stačí, když bude mít kamenku a odolej elementům...s rukavicemi, které mají přídatné DMG 1d6 oheň (žádné vylepšení)..a ano, fighterovi stačí dát srážení, hodit si na něj 20 a mnich je KOSveneld wrote:furt mas SR, imunity a rychlost
mag sunda fightera, fighter sunda mnicha, mnich sunda maganu což, Nulieth je v důchodu, moc už nikam chodit nebude, možná Kryn, jako za starých časů, ten by měla ještě zvládat
ano, má SR, imky atd, ale jsou ji naprd, když chcípne po prvním sražení
nwn
A o tom to je. Když budu chtít hrát sám, zahraju si singl.Lynx23 wrote:a ten zloděj to má taky těžký. s odpastovaním, odemykaním a zakernakum je to holt postava do party (ted víc než předtím)
Takhle bych to nezjednodušil, protože někdo muže chtít hrát s více lidma, rád s nima něco podniknout a přesto mít možnost volby a nebýt přiliš závislý na ostatních. Jen jsem konstatoval, že zloděj závislý na ostatních je (což je ale akceptovatelný a neni to žádná novinka). Na druhou stranu v některých případech jsou zas ostatní závislí na zloději.efu_redo wrote:A o tom to je. Když budu chtít hrát sám, zahraju si singl.Lynx23 wrote:a ten zloděj to má taky těžký. s odpastovaním, odemykaním a zakernakum je to holt postava do party (ted víc než předtím)
paladin Daladan
mluvil jsem o vylepšení..vylepšení zbraní dává i DMG, což ty rukavice nedávají..takže i když prorazíš, skoro nic neudělášSveneld wrote: pokud vim tak ty rukavice tam meli +5kovy, s tim prorazis vse, na nejakou kamenku nebo predtuchu si stezovat nemusis