PS:pardon spatny nazev kouzla jde samozrejme o kouzlo Slabsi svazani plani
Svetelny archon
Svetelny archon
Mam dotaz kouzlo vyvolany svetelny archon ma mag moznost vybrat aby si nemusel kupovat mazlicka? Dneska jsem toto kouzlo vybrala u sve postavy a kdyz ho pouzila nestacila se divit s verlkou pompou se vyvolala svetelna koule ktera je dobra akorat na hrani detem
Hledala jsem soupis omezeni kouzel ale nenasla jsem ho
Za odpoved jestli tu nekde je predem dekuji Turiel
- -darkvision-
- Bůh
Re: Svetelny archon
Svetelny archon je nastaven uz od nwn pro slabsi svazani plani. Jen pro zle postavy (mozna i neutralni) se to upravovalo.turiel wrote:Mam dotaz kouzlo vyvolany svetelny archon ma mag moznost vybrat aby si nemusel kupovat mazlicka? Dneska jsem toto kouzlo vybrala u sve postavy a kdyz ho pouzila nestacila se divit s verlkou pompou se vyvolala svetelna koule ktera je dobra akorat na hrani detemHledala jsem soupis omezeni kouzel ale nenasla jsem ho
Za odpoved jestli tu nekde je predem dekuji Turiel
EDIT: Jinak muzes mit zaroven archona i mazlicka vyvolaneho. Nebo bytost a mazlicka. Ale nejde vyvolat bytost a archona, abys je mela zaroven.
O podtemnu se v posledních letech říká, že tam hrají samé čuňata a PKčka. Tento mýtus bohužel nemáme čas vyvracet, protože "JEDEME BOMBY!"
Dočasně mimo.
Jsem Žena!
Nhill'nue Zau'ndar
Anirrinths Zau'ndar
Izzrar Zau'ndar - ten druhej, nebo první
Dočasně mimo.
Jsem Žena!
Nhill'nue Zau'ndar
Anirrinths Zau'ndar
ano svetelny archon je stejny nazev ale nevyvolas stejnou potvurku
driv byla svetelny archon bytost s psi hlavou a mecem
dnes svetelna koule s dovednostma vse v - a s 18 zivotama toho opravdu moc neudela 
Pes má být až se svázáním plání standartně = 6. kruh, tuším že se přímo jmenuje Psí archon .. slabší svázání kde je ta koule je 5. kruh
.
- -darkvision-
- Bůh
Presne tak. Celkem jsou totiz 3svazani plání. Slabé svazání plání, Svázání plání a Silnější svázání plání.Nalkanar wrote:Pes má být až se svázáním plání standartně = 6. kruh, tuším že se přímo jmenuje Psí archon .. slabší svázání kde je ta koule je 5. kruh
Při čemž i prvního je ta koulička, u druhého ten archon se psí hlavou a obourucákem a u tretiho si uz nepamatuji.
EDIT: Svázání plání: Dobro vs Zlo - musím konstatovat že těch dobrých nejsou tak silní jako těch zlých. Ale to je možná tím, že zlouna je těžší hrát?
EDIT2: Zeditován EDIT.
Last edited by -darkvision- on 19:35 08. May 2010, edited 1 time in total.
O podtemnu se v posledních letech říká, že tam hrají samé čuňata a PKčka. Tento mýtus bohužel nemáme čas vyvracet, protože "JEDEME BOMBY!"
Dočasně mimo.
Jsem Žena!
Nhill'nue Zau'ndar
Anirrinths Zau'ndar
Dočasně mimo.
Jsem Žena!
Nhill'nue Zau'ndar
Anirrinths Zau'ndar
aha to jsem nevedela ze jsou tri ty plane