Svetelny archon

Neaktuální příspěvky jsou shromažďovány zde.

Moderators: DM, WB

Locked
turiel
Nováček

Svetelny archon

Post by turiel »

Mam dotaz kouzlo vyvolany svetelny archon ma mag moznost vybrat aby si nemusel kupovat mazlicka? Dneska jsem toto kouzlo vybrala u sve postavy a kdyz ho pouzila nestacila se divit s verlkou pompou se vyvolala svetelna koule ktera je dobra akorat na hrani detem :D Hledala jsem soupis omezeni kouzel ale nenasla jsem ho :( Za odpoved jestli tu nekde je predem dekuji Turiel

PS:pardon spatny nazev kouzla jde samozrejme o kouzlo Slabsi svazani plani
-darkvision-
Bůh

Re: Svetelny archon

Post by -darkvision- »

turiel wrote:Mam dotaz kouzlo vyvolany svetelny archon ma mag moznost vybrat aby si nemusel kupovat mazlicka? Dneska jsem toto kouzlo vybrala u sve postavy a kdyz ho pouzila nestacila se divit s verlkou pompou se vyvolala svetelna koule ktera je dobra akorat na hrani detem :D Hledala jsem soupis omezeni kouzel ale nenasla jsem ho :( Za odpoved jestli tu nekde je predem dekuji Turiel

PS:pardon spatny nazev kouzla jde samozrejme o kouzlo Slabsi svazani plani
Svetelny archon je nastaven uz od nwn pro slabsi svazani plani. Jen pro zle postavy (mozna i neutralni) se to upravovalo.

EDIT: Jinak muzes mit zaroven archona i mazlicka vyvolaneho. Nebo bytost a mazlicka. Ale nejde vyvolat bytost a archona, abys je mela zaroven.
O podtemnu se v posledních letech říká, že tam hrají samé čuňata a PKčka. Tento mýtus bohužel nemáme čas vyvracet, protože "JEDEME BOMBY!"

Dočasně mimo.
Jsem Žena!

Nhill'nue Zau'ndar
Anirrinths Zau'ndar
Izzrar Zau'ndar - ten druhej, nebo první
turiel
Nováček

Post by turiel »

ano svetelny archon je stejny nazev ale nevyvolas stejnou potvurku :) driv byla svetelny archon bytost s psi hlavou a mecem :wink: dnes svetelna koule s dovednostma vse v - a s 18 zivotama toho opravdu moc neudela :twisted:
Nalkanar
Čestný člen týmu Thalie

Post by Nalkanar »

Pes má být až se svázáním plání standartně = 6. kruh, tuším že se přímo jmenuje Psí archon .. slabší svázání kde je ta koule je 5. kruh
.
-darkvision-
Bůh

Post by -darkvision- »

Nalkanar wrote:Pes má být až se svázáním plání standartně = 6. kruh, tuším že se přímo jmenuje Psí archon .. slabší svázání kde je ta koule je 5. kruh
Presne tak. Celkem jsou totiz 3svazani plání. Slabé svazání plání, Svázání plání a Silnější svázání plání.
Při čemž i prvního je ta koulička, u druhého ten archon se psí hlavou a obourucákem a u tretiho si uz nepamatuji.

EDIT: Svázání plání: Dobro vs Zlo - musím konstatovat že těch dobrých nejsou tak silní jako těch zlých. Ale to je možná tím, že zlouna je těžší hrát? :roll:

EDIT2: Zeditován EDIT.
Last edited by -darkvision- on 19:35 08. May 2010, edited 1 time in total.
O podtemnu se v posledních letech říká, že tam hrají samé čuňata a PKčka. Tento mýtus bohužel nemáme čas vyvracet, protože "JEDEME BOMBY!"

Dočasně mimo.
Jsem Žena!

Nhill'nue Zau'ndar
Anirrinths Zau'ndar
Izzrar Zau'ndar - ten druhej, nebo první
turiel
Nováček

Post by turiel »

aha to jsem nevedela ze jsou tri ty plane :) diky za odpoved
Locked