Gruberik

Neaktuální příspěvky jsou shromažďovány zde.

Moderators: DM, WB

Locked
-RoF-
Ďábel

Gruberik

Post by -RoF- »

Ahoj ahoj,

co se dnes stalo z jednou částí Grueberiku? Nebylo tam venku žádné NPC a jen tam ležel pytlík zlata, jako by to vymlátil hráč nebo tak. Přitom v druhé části NPC byly.

a nebo je to chybka?
Aria Oria - pohledná divoká dívka, která ráda své skvostné tělo vystavuje jen ve skromném oblečení. Její postava nese znaky dračí krve, od rudých křídel, přes oranžové dračí oči, až po tělo hřející tak, jako by měla horečku.
Měšťanka Karathy a členka Morusova stánku.

*otisk rudých rtů nad tím malý dráček držící mrkev a to vše ve zlatém poli*
efu_redo
Rytíř

Re: Gruberik

Post by efu_redo »

utok drowů?
Dělejte si s mými postavami co chcete, jen ať v tom není OOC!!!
sandoftime
Urozený

Post by sandoftime »

nebo chyba frakce a nějaké npc to tam vyrubalo
Your strikes are way too quick to parry Your expression I can't read The game is on! Here I go, but you frighten me!
maku
DM Thalie

Post by maku »

A jedno štěně porubalo všechny NPC, jo? :mrgreen:

Hej, sakra on to smazal... pff
DM THALIE
e-mail: mkubale@seznam.cz
http://youtube.com/user/ThalieDrow
Yohan
Nováček

Post by Yohan »

JJ...jedno stenatko...sem to prepisoval..ale skocila mi do toho mistrova a pak zena s detma..byl jsem sproste od kompu vyhozen ven :?

tak znova :D

Za zahadou vyprazdneneho Gruberiku stoji vlci smecka(no..mozna byl jen jeden) a jeden nestastnej listonos...co mel nakonec rychle nohy a myslenku..ze se zachrani utekem do blizke osady..no a jak to dopadlo vsichni vite...zkazena osada Gruberik byla po pravu potrestana a hodny dorucovatel balicku prezil :oops:
Luelle
Velmistr

Post by Luelle »

Yohan wrote:JJ...jedno stenatko...sem to prepisoval..ale skocila mi do toho mistrova a pak zena s detma..byl jsem sproste od kompu vyhozen ven :?

tak znova :D

Za zahadou vyprazdneneho Gruberiku stoji vlci smecka(no..mozna byl jen jeden) a jeden nestastnej listonos...co mel nakonec rychle nohy a myslenku..ze se zachrani utekem do blizke osady..no a jak to dopadlo vsichni vite...zkazena osada Gruberik byla po pravu potrestana a hodny dorucovatel balicku prezil :oops:

no počkej...asi vypustíme speciální rasu Gruberických psů, která má obzvláště vymazlenou alergii na listonoše
Jedna Blondie vládne všem, jedna jim všem káže, jedna všechny přivede, do temnoty sváže.

„Nevěřím v boha, který netančí.“ — Friedrich Nietzsche
Yohan
Nováček

Post by Yohan »

no jo no...sem nevedel,ze nemaj zadnou obranu(takova divocina a zadna domobrana) a ze ten Prastarej vlk bude tak vytrvalej....jinak bych se nechal sezrat*snazi se..aby ta posledni slova znela verohodne*...fakt 8)

navic..s donaskou jsem skoncil..Murgond jsem nenasel a jeste jsem sejvoval o 106...abych se nestal kamenou dekoraci v bazinach xD
DenGrasse
Ďábel

Post by DenGrasse »

No, čert vzal novej zéland! Teda gruberik.. stejně tam žili samí divný lidi...
hyperpasivní myšohryz
pokud mi píšete na ICQ, napište co chcete
jsem jenom autor. číst ty reálie musíte sami...
Locked