a) Trvání GS
b) Lektvar GS, tzn muže to použít zcela kdokoliv, ani nemusí mít v ničem body. To je jako by byl lektvar IGMS - vypij a dej někomu 40d6 DMG
a) Trvání by snížit šlo, ale stejně to kouzlo slouží primárně na rychlou záchranu, popř. útěch, ne aby v něm někdo pobíhal po lokacích. Správně by v tom nemělo jít ovlivňovat okolí, tj. ani boostit nebo léčit.Problem je:
a) Trvání GS
b) Lektvar GS, tzn muže to použít zcela kdokoliv, ani nemusí mít v ničem body. To je jako by byl lektvar IGMS - vypij a dej někomu 40d6 DMG
Lektvary GS uz nejsou. Pokud ano, je to chyba k nahlaseni. Par lidi ma zrejme jeste par lektvaru ze starych zasob.Grunt wrote:
Jak už jsem psal, že hlavním problémem je maxování cross class skillů pomocí ,,schovávání bodů na později". Pak tu má kombinovaný povolání skilly jako čistý a to je špatně.Sveneld wrote:...
To jsou argumenty do pranice! Ještě přidat ,,líbí, nelíbí, zdá se mi, nemá právo" a je to kompletní!Firefox_ wrote:Hm a co teprv takový banshee tím můžu zabít několik lidí najednou ZRUŠIT
nebo Power world: Stun nehází se jen na SR nebo musím mít dost HP ZRUŠIT
Power world Kill to samé ZRUŠIT
tady ale nic maxovat s body na později nejde, zapomněls na omezení 3 skill body za lvl v jednom skillu? kdyz pak má wizard/bojovnik 10 a 10 namaxovanou jak disciplinu tak carozpyt, je to v poradku, vsak si taky kvuli tomu musel ty classy brat na stridacku a vyrazne tak omezil napriklad ucinnost svych kouzel a take vysku sveho utokuRejty wrote:Jak už jsem psal, že hlavním problémem je maxování cross class skillů pomocí ,,schovávání bodů na později". Pak tu má kombinovaný povolání skilly jako čistý a to je špatně.Sveneld wrote:...