Bezva hra...

Neaktuální příspěvky jsou shromažďovány zde.

Moderators: DM, WB

sandoftime
Urozený

Re: Bezva hra...

Post by sandoftime »

poslední dobrý qeust od dm jsem zažil na demoně před lety kdy tam ještě řádil dm deekin :) vše co jsem potkal kdykoliv poté byla víceméně snaha o dobrý qeust, někdy na dobré cestě, jindy to bylo horší ale vždy to byla "jen" snaha, ne dobrý quest
Your strikes are way too quick to parry Your expression I can't read The game is on! Here I go, but you frighten me!
White wolf
Poutník

Post by White wolf »

wekslo wrote: Je to proste tak, kdyz DM linkuje hru hracum a nuti je hrat dle sveho gusta, ktere je z drtive vetsiny jine nez to hracu, je vse spatne a nekouka z toho pekna hra uz v prvopocatku.

Vsichni ruku na srdce, na ktery quest vzpominate nejvice a nejradeji? Dovolim si odpovedet, na takovy, ktereho jste mohli byt strujcem, anebo alespon jste meli ten pocit, ze vse se odviji od vaseho konani.
Ohledne namyslenosti/vyssiho ega ci snad zvyseni ega DMek po dosazeni postu je treba mit na pameti, ze nekteri mohou brat pokarani pri nejakem precinu jakozto povysovani onoho DM nad hracem a deje se to bezne a deje se to vsude. Na druhou stranu se na kazdym serveru najdou DMs, kteri se s timto postem opravdu citi a davaji povysenost a aroganci jasne najevo.
Tak pod tohle se wekslovi podepíšu....dle mého osobního názoru by se u questu měl bavit hráč i DM a věřte,že nikoho nepotěší,když jeho postavičku zabije DM bez jediného slova....mnoho lidí tady si své postavy piplá jako malé děti a jejich smrt je bolí daleko více než by to bylo na modulu s lehčím expením. Na druhé straně ovšem i hráč by měl myslet za svou postavu a když vidí,že před ním stojí drak tak asi není nejlepší zařvat hurá a vrhnout se do boje.....osobně dokážu více ocenit questy kde je možnost jednak se vykecat z průšvihu a také kapátko příběh utvářet. Jo a co se týká Dmkování,milý a zlatí DM já bych to nedělala ani za zlaté prase,ale občas to asi chce kapátko se nadechnout a počítat do deseti....ostatně všichni sme jen lidi a každý z nás má občas špatný den. Totéž ovšem platí i pro nás pro hráče. :wink:
Tretas
Velmistr

Post by Tretas »

A je to tu zase. Po několikáté, co se na fóru řeší jak by měl vypadat quest, co DM dělají špatně, co DM dělají dobře atd. :roll:

Skuste mrknout k jakému účelu byl tenhle topic založen a popřemýšlejte jestli náhodou nejste trochu mimo. :wink:
Hant Sendt - Ztracen neznámo kde.
Jorg syn Jargena - Trpoš-člen klanu Nordových kladiv, velitel Černého pluku a bývalý kaprál VI. roty Karathské armády.
KaTo
Ďábel

Post by KaTo »

Cože? Flame? Spam? A já jsem ještě nepřispěl?
thread_direction.gif
thread_direction.gif (6.35 KiB) Viewed 4768 times
P.S. Ať nejsem tolik OT. Nevím tedy jaké máte zkušenosti s místními DM a jejich Questy...ale mám-li soudit za Q, které jsem tu měl s mou postavou možnost vidět já, lidi buďte za místní DM rádi! (dál to nebudu rozmazávat, ať nejsem za řiťolezce :twisted: :twisted: nebo osočovače "cizích" DM z jiných shardů)
Síla tě osvobodí! - Sithský kodex, 12.12.2011 (TOR-preorder)
Bylo to peklo! - Error 37, Error 3005, Error 3007, 15.5.2012 (Diablo3)
Až s vámi skončím, nebudete věřit vlastní mysli! - Mesmer, 28.8.2012 (GW2)
Historie umírá s těmi, kteří ji pamatují. - Din Dagor, Mrazen 1147 (EQ)
Tento rok bude začátek konce. - neznámý vojín
Bluud_Elf
Obyvatel

Post by Bluud_Elf »

Tretas wrote:A je to tu zase. Po několikáté, co se na fóru řeší jak by měl vypadat quest, co DM dělají špatně, co DM dělají dobře atd. :roll:

Skuste mrknout k jakému účelu byl tenhle topic založen a popřemýšlejte jestli náhodou nejste trochu mimo. :wink:
Kde jinde pomlouvat DM nez ve flames? ^^
"We all are standing in deep mud, but just few of us still look up to stars."

Czech republic RPG klub : http://www.xfire.com/clans/budweiscompany/

Image

Nesnaž se přesvědčid bohy, že nemají pravdu. Je to boj s větrnými mlýny.
Uražená pýcha je ta nejhorší nemoc.
venomeq
Šlechtic

Post by venomeq »

Nevim proc to resite...Tu sou dobre Dm a jejich Q sou vice nez dobre...viz Caironuv dlouhodobej Q kterej nezasahuje jen urcite lidi ale i ty co se do toho neleptou...a ten kdo nezazil Kratovi armadni Q vubec nevi...Ososbne muzu rict ze snad neni jedine Q kterej by se mi nelibil bo by mne nudil i kdyz to tak obcas nevypada po case si stejne uvedomim ze ty Q byly fakt dobre.
Artorius Krows - Bývalý Paladin čestných ochránců úsvitu, člen VI.roty

Darius - RDD bez nároku na kousek štěstí.
monstera
Mistr

Post by monstera »

venomeq wrote:Nevim proc to resite...Tu sou dobre Dm a jejich Q sou vice nez dobre...viz Caironuv dlouhodobej Q kterej nezasahuje jen urcite lidi ale i ty co se do toho neleptou...a ten kdo nezazil Kratovi armadni Q vubec nevi...Ososbne muzu rict ze snad neni jedine Q kterej by se mi nelibil bo by mne nudil i kdyz to tak obcas nevypada po case si stejne uvedomim ze ty Q byly fakt dobre.
Ano, bohužel zasahuje i ty, kteří se Q nezúčastňují. Už aby skončil...
Co neumím, se naučím ( a nebo taky ne )
+ Lucia Exos, kněžka a řemeslnice, Hřbitov v Ivory, první řada vpravo, osmý hrob
+ Ranuncula Acera, řemeslnice a zaklínačka s halapartnou, Hřbitov v Karathe třetí řada vpravo
Sandra Ztruhly, nalezenec, Aasimar, kněžka a řemeslnice
Ga Muru, nešťastný plod náhodného setkání lidského ožraly a orčí děvky
Elena Spod, dívka která ztratila paměť
Desmond
Čestný člen týmu Thalie

Post by Desmond »

monstera wrote: Ano, bohužel zasahuje i ty, kteří se Q nezúčastňují. Už aby skončil...
Mozna by skoncil o neco drive kdyby ses do Q zapojila ;). A pokud nechces, je to ok, nakonec je to jen a jen na tobe, ale jak konkretne te ten Q omezuje?
sandoftime
Urozený

Post by sandoftime »

neblázni jí chuděře uplně zdražili kraft
Your strikes are way too quick to parry Your expression I can't read The game is on! Here I go, but you frighten me!
White wolf
Poutník

Post by White wolf »

Desmond wrote:
monstera wrote: Ano, bohužel zasahuje i ty, kteří se Q nezúčastňují. Už aby skončil...
Mozna by skoncil o neco drive kdyby ses do Q zapojila ;). A pokud nechces, je to ok, nakonec je to jen a jen na tobe, ale jak konkretne te ten Q omezuje?
No někdo by se i zapojil,ale po asi 15 minutách marného snažení o navázání rozhovoru a naprostého ignorování sem si halt šla po svým. Nutno říct,že to bylo na začátku tohoto Q a přímo v Isilu kdy se moje čerstvě přivandrovalá čarodějka pokoušela zjistit o co vlastně de a dozvěděla se*píp*. Ono je fajn,že je global Q,ale to taky chce aby se neignorovali postavy jen proto,že nejsou vysokej lvl či nejsou ze známýho acc. :wink:
sandoftime
Urozený

Post by sandoftime »

on je to "global" quest kde je ale vsechno prisne tajny, jinak řečeno, hráči kterých se to netýká ten quest postřehnou právě jen tím že očas potkají červeného npc gardistu, že nemůžou kraftit a že se zdražily jízdenky :D

to je přece zábavné, nebo ty myslíš že ne?
Desmond
Čestný člen týmu Thalie

Post by Desmond »

White wolf wrote: No někdo by se i zapojil,ale po asi 15 minutách marného snažení o navázání rozhovoru a naprostého ignorování sem si halt šla po svým. Nutno říct,že to bylo na začátku tohoto Q a přímo v Isilu kdy se moje čerstvě přivandrovalá čarodějka pokoušela zjistit o co vlastně de a dozvěděla se*píp*. Ono je fajn,že je global Q,ale to taky chce aby se neignorovali postavy jen proto,že nejsou vysokej lvl či nejsou ze známýho acc. :wink:
I to se muze stat, zkus to znovu. Pripadne mi napis PM nebo ve hre do tellu a nejak se domluvime. Lvl ani "znamost" acc nehrajou zadnou roli. Pokud hrajes hezky, radi se te nejak ujmeme.
Desmond
Čestný člen týmu Thalie

Post by Desmond »

sandoftime wrote:on je to "global" quest kde je ale vsechno prisne tajny
A to vychazis z vlastni zkusenosti? :P
efu_redo
Rytíř

Post by efu_redo »

Je to úplně jednoduché. Stačí hrát charakter postavy a chtít se opravdu zajímat o quest. Jedno dvě nereagování by tě nemělo odradit. Musíš se snažit a prostě hrát. Kdo chce hrát quest, může. Nevidím v tom sebemenší problém a na lvlu vážně nezáleží.
Dělejte si s mými postavami co chcete, jen ať v tom není OOC!!!
artaxas
Šlechtic

Post by artaxas »

monstera wrote:
venomeq wrote:Nevim proc to resite...Tu sou dobre Dm a jejich Q sou vice nez dobre...viz Caironuv dlouhodobej Q kterej nezasahuje jen urcite lidi ale i ty co se do toho neleptou...a ten kdo nezazil Kratovi armadni Q vubec nevi...Ososbne muzu rict ze snad neni jedine Q kterej by se mi nelibil bo by mne nudil i kdyz to tak obcas nevypada po case si stejne uvedomim ze ty Q byly fakt dobre.
Ano, bohužel zasahuje i ty, kteří se Q nezúčastňují. Už aby skončil...
Jen ať pokračuje, náhodou je parádní !! Jeden z nejlepších co si pamatuju. :D
Lorne malvo karathský strážný, lučištnik, hraničář
Locked