ČTVRTÝ VELKÝ LETNÍ SRAZ THALIE - 30. 7. až 1. 8. 2010

Neaktuální příspěvky jsou shromažďovány zde.

Moderators: DM, WB

Locked

Dorazíte na letní sraz?

Ano
30
48%
Ne
20
32%
Nevím
12
19%

Total votes: 62

Žorž
Čestný člen týmu Thalie

Re: ČTVRTÝ VELKÝ LETNÍ SRAZ THALIE - 30. 7. až 1. 8. 2010

Post by Žorž »

Ehm, když jsme u těch dotazů, nejede jedna volná sedačka přes Prahu? Uhnal jsem si slušnou kýlu a zrovna proto se mi nechce plahočit s batohem vlakem a od vlaku. Nomisovo auto nemám ještě zdaleka jistý a Kráťa bere, předpokládám, tradičně Johnnyho a oba postrachy plných půllitrů, duo N+M? Tudíž bych se nevešel.

Dobré duše, vzpomeňte na kvanta reálií, které vás nutím číst tím, že jsem je napsal. Tudíž mě nechte nasednout k vám do vozidla, abyste mi za to mohli uvnitř pořádně vyčinit! Klidně pojedu jeden z dřívějších dnů, jestli by to obnášelo místo za motorem.

A to, že mě nejspíš už tak polovina oučastníků nezná, nemusí být překážku. Budu mávat kohortou jednoho z proslulých thalijských ozbrojených sborů, abych byl při nabírání k poznání. ;)

Chcete mě?

PS. Vezmu jednu, možná dvě lahvinky medovinky, ať se cítíme medievalističtěji. Kdyby hodně lidí vyjádřilo velký zájem a slíbilo, že to zvládnou vypít, mohu teoreticky zajet do včelařského ústavu pro pětilitrové balení. To sice stojí něco pod tisícovku, leč je to vskutku nektar bohů.

PPS. Chápu dobře, Rejty, že by mi měl stačit spacák s karimatkou a přístřešek mě jakžtakž před nepřízní počasí ochrání?
Slovotepec Žorž = Písmák Matlafousek

Částečně mimo thalijský provoz, ovšem v psaní neustávající: http://kibucim.blogspot.cz/
Rejty
Vedoucí týmu Thalie

Post by Rejty »

Žorž wrote:PPS. Chápu dobře, Rejty, že by mi měl stačit spacák s karimatkou a přístřešek mě jakžtakž před nepřízní počasí ochrání?
Srub nám byl zbořen, takže musíme postavit něco provizorního z klád a plachet. Takže radši počítejte s vlastním přístřeškem...
Vedoucí týmu Thalie
Krata
Bůh

Post by Krata »

Žorž wrote:Ehm, když jsme u těch dotazů, nejede jedna volná sedačka přes Prahu? Uhnal jsem si slušnou kýlu a zrovna proto se mi nechce plahočit s batohem vlakem a od vlaku. Nomisovo auto nemám ještě zdaleka jistý a Kráťa bere, předpokládám, tradičně Johnnyho a oba postrachy plných půllitrů, duo N+M? Tudíž bych se nevešel.

Dobré duše, vzpomeňte na kvanta reálií, které vás nutím číst tím, že jsem je napsal. Tudíž mě nechte nasednout k vám do vozidla, abyste mi za to mohli uvnitř pořádně vyčinit! Klidně pojedu jeden z dřívějších dnů, jestli by to obnášelo místo za motorem.

A to, že mě nejspíš už tak polovina oučastníků nezná, nemusí být překážku. Budu mávat kohortou jednoho z proslulých thalijských ozbrojených sborů, abych byl při nabírání k poznání. ;)

Chcete mě?

PS. Vezmu jednu, možná dvě lahvinky medovinky, ať se cítíme medievalističtěji. Kdyby hodně lidí vyjádřilo velký zájem a slíbilo, že to zvládnou vypít, mohu teoreticky zajet do včelařského ústavu pro pětilitrové balení. To sice stojí něco pod tisícovku, leč je to vskutku nektar bohů.

PPS. Chápu dobře, Rejty, že by mi měl stačit spacák s karimatkou a přístřešek mě jakžtakž před nepřízní počasí ochrání?

vemte ho někdo! tedka na srazu prostě bude nebo tam pro tebe dojedu a přivážu tě na střechu auta!!
jsem uctívač démonů
jsem otec tvé smrti
já vyvolávám dávné zlo
já kontroluji každý jeho nádech
já podněcuji vaše neštěstí
zrozením i zabíjením
já vyvolám armageddon
krmen tisícem duší.
Žorž
Čestný člen týmu Thalie

Post by Žorž »

Krata wrote:
Žorž wrote:Ehm, když jsme u těch dotazů, nejede jedna volná sedačka přes Prahu? Uhnal jsem si slušnou kýlu a zrovna proto se mi nechce plahočit s batohem vlakem a od vlaku. Nomisovo auto nemám ještě zdaleka jistý a Kráťa bere, předpokládám, tradičně Johnnyho a oba postrachy plných půllitrů, duo N+M? Tudíž bych se nevešel.

Chcete mě?

vemte ho někdo! tedka na srazu prostě bude nebo tam pro tebe dojedu a přivážu tě na střechu auta!!
Pojedu každopádně, v tom mi již nic nezabrání. :mrgreen: Jde jen o to, jestli budu strhán a zničen z tahání báglu přes nádraží s kýlou, nebo spokojený, najedený a odpočatý společník v něčím autě.

Částečně mimo thalijský provoz, ovšem v psaní neustávající: http://kibucim.blogspot.cz/
-darkvision-
Bůh

Post by -darkvision- »

Žorž wrote:...
My jedeme přímo z Prahy. 3drowove v aute, pokad to chces risknout, ctvrty clovicek se k nam vejde. Odjezd by byl nekdy mezi odpolednem az vecerem. Dle toho jak to budem stihat v ten patek. Ale to by se upresnilo.
Tak dej vedet, kdybys chtel.

Ps. Medovinka se mi hodne zzamlouva.
O podtemnu se v posledních letech říká, že tam hrají samé čuňata a PKčka. Tento mýtus bohužel nemáme čas vyvracet, protože "JEDEME BOMBY!"

Dočasně mimo.
Jsem Žena!

Nhill'nue Zau'ndar
Anirrinths Zau'ndar
Izzrar Zau'ndar - ten druhej, nebo první
Žorž
Čestný člen týmu Thalie

Post by Žorž »

-darkvision- wrote:
Žorž wrote:...
My jedeme přímo z Prahy. 3drowove v aute, pokad to chces risknout, ctvrty clovicek se k nam vejde. Odjezd by byl nekdy mezi odpolednem az vecerem. Dle toho jak to budem stihat v ten patek. Ale to by se upresnilo.
Tak dej vedet, kdybys chtel.

Ps. Medovinka se mi hodne zzamlouva.
Předem díky. Ještě musím po víkendu vyzjistit od Nomise, jestli se mu povede mě nabrat, nebo ne. Pokud to s ním nevyjde, tak se vám ozvu přes PM a s dovolením se do auta vetřu.

Tak medoviny můžu vzít tak dvě klasické půllitrové lahve, na lehčí, decentní ochutnání - řekl bych, že se neztratí. A kdyžtak to vyrovnáme na místě, kdyby ji někdo lokal ve větším.

-darkvision-
Bůh

Post by -darkvision- »

Oukej, kdyz nevyjde Nomis, tak se ozvi po PM a domluvime se.
O podtemnu se v posledních letech říká, že tam hrají samé čuňata a PKčka. Tento mýtus bohužel nemáme čas vyvracet, protože "JEDEME BOMBY!"

Dočasně mimo.
Jsem Žena!

Nhill'nue Zau'ndar
Anirrinths Zau'ndar
Sobik
Rytíř

Post by Sobik »

Už se chystám. :)
Attachments
sraz.jpg
Říkejte mi Sob
Gorok Kovadlina - Trpasličí bojovník z rodu Kovadlinů, stavbař a truhlář. Manžel Agrily.
Krata
Bůh

Post by Krata »

to je málo :D
jsem uctívač démonů
jsem otec tvé smrti
já vyvolávám dávné zlo
já kontroluji každý jeho nádech
já podněcuji vaše neštěstí
zrozením i zabíjením
já vyvolám armageddon
krmen tisícem duší.
Sobik
Rytíř

Post by Sobik »

Řikám, že se chystám, tohle mám na cestu, zbytek koupim v Lázních. :D
Říkejte mi Sob
Gorok Kovadlina - Trpasličí bojovník z rodu Kovadlinů, stavbař a truhlář. Manžel Agrily.
Sobik
Rytíř

Post by Sobik »

Mimochodem bere někdo kytaru?
Říkejte mi Sob
Luelle
Velmistr

Post by Luelle »

mám takovej nápad

mám doma petrolejovou lampu - ale nemám knot a petrolej - hodila by? máte někdo zbytek aby to svítilo?
Jedna Blondie vládne všem, jedna jim všem káže, jedna všechny přivede, do temnoty sváže.

„Nevěřím v boha, který netančí.“ — Friedrich Nietzsche
Bahnak
Čestný člen týmu Thalie

Post by Bahnak »

...tak jsem se právě vrátil z výpravy pro zbraně.
Výprava byla úspěšná a na sraz spolu se mnou dorazí následující hračky na zabíjení:
Obouruční meč
Jedenapůlruční meč
Jednoruční meč
Jednoruční sekera
kombinace dvou dlouhých nožů
kombinace dvou seker
Tesák
Dýka

Mou obouruční sekeru nepujčím nikomu, ale tohle si po příjezdu lze rozebrat!
Legewiel má právo vybrat si první.
Zekafien má právo fňukat, protože si mohl než si zlámal hnátu taky vybrat co chtěl.
Zbytek zbraní bude rozebrán na místě bez možnosti jakékoliv rezervace předem, neboť bych to stejně zapoměl a budu opilý.
Zkusím ještě pro KaTo dodělat štít (stle nic neslibuju).
Pak už nevím pro koho ale katapult, trebuchet a obléhací stroje nechávám doma, neboť se nevlezou už do auta.
Petrolejku neberu, protože co jsem ji kdy kam vzal, tak jsem se ožral a petrolejku to stálo veškerý petrolej i knot, a kdo to má furt kupovat...
KDVP
Kucik:153, Bahnak:175, Drake: 48, Fryn:163, Klobouk:19, Derken:8, Vejk:8, Nomis -16, Terka:1
-darkvision-
Bůh

Post by -darkvision- »

Jen takovej dotaz. Vodnice, kdyz ji vemem, přijde vhod?

EDIT: No pokad nezapomenu, jsem vernej svy celovce, i kdyz mi krapet trvalo jak se tam menej baterie, uz to vim :lol:
Last edited by -darkvision- on 22:29 25. Jul 2010, edited 1 time in total.

Dočasně mimo.
Jsem Žena!

Nhill'nue Zau'ndar
Anirrinths Zau'ndar
Luelle
Velmistr

Post by Luelle »

blondýna zakoupí knot a petrolej a bdue čím svítit!
Jedna Blondie vládne všem, jedna jim všem káže, jedna všechny přivede, do temnoty sváže.

„Nevěřím v boha, který netančí.“ — Friedrich Nietzsche
Locked