Balíček pro blabla do pOstniho města Kel-A-Hazr. Chybi tam u, jen chybka mala
Balíčky do Kel-A-Hazr
Balíčky do Kel-A-Hazr
Balíčky mají špatný popis s překlepem:
=======================================================================
Stupidní otázky jsou lepší, než stupidní chyby, aneb zeptejte se, nic za to nedáte
Stupidní otázky jsou lepší, než stupidní chyby, aneb zeptejte se, nic za to nedáte
Re: Balíčky do Kel-A-Hazr
Od Dorna jsem dostal balíček KNIHOVNÍKOVI z paláce v Kel-A-Hazru, balíčky však přijímá jenom knihovníkův pomocník.. některé to může zmást 
Magbug - vesnický půlork-žoldák
Mutharil - Okřídlený elf bojující výhradně s oboustranným mečem a vlastnoručně vyrobeným lukem
Raphael le Mars
Tohle by mělo povinně hrát v každé lokaci jako hudba: http://www.youtube.com/watch?v=63W9AKlpGZk
Mutharil - Okřídlený elf bojující výhradně s oboustranným mečem a vlastnoručně vyrobeným lukem
Raphael le Mars
Tohle by mělo povinně hrát v každé lokaci jako hudba: http://www.youtube.com/watch?v=63W9AKlpGZk
- nomis_b
- Čestný člen týmu Thalie
- Location: po 8me za 5 let se zase stehuju.. uz si to proste nepamatuju
No svet neni tak lehkej, jak vypada a nekdy se holt clovek musi zeptat na cestu.. stejne jako v karadske radnici apod.
A zase se craftí...
Je škoda že to takhle vykecáš na foru, aby hráči FAKT nemuseli projevit ani náznak invence...Muthor6 wrote:Od Dorna jsem dostal balíček KNIHOVNÍKOVI z paláce v Kel-A-Hazru, balíčky však přijímá jenom knihovníkův pomocník.. některé to může zmást
hyperpasivní myšohryz
pokud mi píšete na ICQ, napište co chcete
jsem jenom autor. číst ty reálie musíte sami...
Cítím podtext nových změn u donášení balíků...... vidím to takto:DenGrasse wrote:......
"V Karathe dones tento balík kupci v Kel-A-Hazr"
"V Kel-A-Hazr po dvou hodinách hledání, občan xy: Ach ano vy myslíte tohodle kupce, tak ten před několika hodinami vyplul do Karathy...."
V Karathe po delším hledání, nervy na pochodu, časový limit na hraně. Neznámá služka zcela nahodně: "Ach tak, kupec před několika minutami odjel na koni do Doubkova."
Hrdina bez kone (posličkovstvi nedělaj boháči) vyráží do Doubkova.....
"Ale synu, kupec tu byl před několika dny...."
...
...
na cestě do Tartenu - kupec nedorazil, unesli ho banditi a požadují výkupné. následuje záchranná akce při které se dozví od posledního žijícího bandity, že kupec unikl......
Utrmácený hrdina po cestě kolem světa za méně než 80 dní, hladový nemytý, nevyspalý téměř o pet levelů výše a po deseti návštevách kněze, po kterých si vždy poslední hodinu nepomatuje.... předává Obchodníkovi balíček.
Při předání obchodníkovi:
"Co jste s tím vínem dělal??!!!" "to není víno, to je patok, že bylo na prudkém slunci? A muselo vám i nekolikrát zmerznout!. To si nahradíš syčáku......"
Konec:
A. hrdina solí - je nenapravitelnej gooder
B. hrdina se stává vrahem, nebo je hledán za těžké ublížení na zdraví
"Prohlášením, že jsi nevinen, potvrzuješ svojí vinu." Neznámý muž na neznámém míste při neznámé příležitosti.
Quido z Červíčkova - dobrácký gnóm a zapřísáhlý antiteista.
Quido z Červíčkova - dobrácký gnóm a zapřísáhlý antiteista.
hmm niekde z tymu mame asi unik informacii...ale inac si to trafil presne...takto to bude po najblizsich upravach viac menej vypadatmenderon wrote:Cítím podtext nových změn u donášení balíků...... vidím to takto:DenGrasse wrote:......
"V Karathe dones tento balík kupci v Kel-A-Hazr"
"V Kel-A-Hazr po dvou hodinách hledání, občan xy: Ach ano vy myslíte tohodle kupce, tak ten před několika hodinami vyplul do Karathy...."
V Karathe po delším hledání, nervy na pochodu, časový limit na hraně. Neznámá služka zcela nahodně: "Ach tak, kupec před několika minutami odjel na koni do Doubkova."
Hrdina bez kone (posličkovstvi nedělaj boháči) vyráží do Doubkova.....
"Ale synu, kupec tu byl před několika dny...."
...
...
na cestě do Tartenu - kupec nedorazil, unesli ho banditi a požadují výkupné. následuje záchranná akce při které se dozví od posledního žijícího bandity, že kupec unikl......
Utrmácený hrdina po cestě kolem světa za méně než 80 dní, hladový nemytý, nevyspalý téměř o pet levelů výše a po deseti návštevách kněze, po kterých si vždy poslední hodinu nepomatuje.... předává Obchodníkovi balíček.
Při předání obchodníkovi:
"Co jste s tím vínem dělal??!!!" "to není víno, to je patok, že bylo na prudkém slunci? A muselo vám i nekolikrát zmerznout!. To si nahradíš syčáku......"
Konec:
A. hrdina solí - je nenapravitelnej gooder
B. hrdina se stává vrahem, nebo je hledán za těžké ublížení na zdraví
When you make a deal with devil, there will be hell to pay.
„Povinnost je těžší než hora, smrt je lehčí než peříčko.“
Večné hľadanie cudzích chýb je jednou z najväčších chýb vlastných.
(E.Hubbard)
Yeasterday, we sought each other.
Today, we face.
For one of us, tomorrow will never be.
„Povinnost je těžší než hora, smrt je lehčí než peříčko.“
Večné hľadanie cudzích chýb je jednou z najväčších chýb vlastných.
(E.Hubbard)
Yeasterday, we sought each other.
Today, we face.
For one of us, tomorrow will never be.
Tak to potěš kotě, jestli budu za balíčky ještě platitDaanri wrote:
hmm niekde z tymu mame asi unik informacii...ale inac si to trafil presne...takto to bude po najblizsich upravach viac menej vypadat
Skutečnou verzi jak to bude vypadat ale někdo smazal, nemůžu jí najít.
Naštěstí fantazie hráčů tak daleko nesahá 
hyperpasivní myšohryz