Vadný Item

Neaktuální příspěvky jsou shromažďovány zde.

Moderators: DM, WB

tao kan
Mistr

Re: Vadný Item

Post by tao kan »

koukám, že v pravidlech jsou zakazané amulety s pohlcenim elementy 20, jak to je s prsteny? nedavno jsem koupil s Viktorem Třasák od dobrodruha s 20 pohlcenim na chlad, ještě jsem ho ani nepoužil. Nějak pro něj nemam využití, ale stejně se raděj zeptám.
TaoKan Nur,Orconur,Tanur Arged,Balran Nebojsa,Lord Aren Aylom,Jacob Achalym,Victorius Melenol,Glarik syn Argedův,Vastim Lágro,Grudur "Kamenná tvář,Drizdor Zau'ndar....hrob se naplňuje
KaTo
Ďábel

Post by KaTo »

tao kan wrote:koukám, že v pravidlech jsou zakazané amulety s pohlcenim elementy 20, jak to je s prsteny? nedavno jsem koupil s Viktorem Třasák od dobrodruha s 20 pohlcenim na chlad, ještě jsem ho ani nepoužil. Nějak pro něj nemam využití, ale stejně se raděj zeptám.
Nezapomeň, že Třaslák má -1 a -1 do dvou vlastností (Dex a Con?).
Síla tě osvobodí! - Sithský kodex, 12.12.2011 (TOR-preorder)
Bylo to peklo! - Error 37, Error 3005, Error 3007, 15.5.2012 (Diablo3)
Až s vámi skončím, nebudete věřit vlastní mysli! - Mesmer, 28.8.2012 (GW2)
Historie umírá s těmi, kteří ji pamatují. - Din Dagor, Mrazen 1147 (EQ)
Tento rok bude začátek konce. - neznámý vojín
-darkvision-
Bůh

Post by -darkvision- »

KaTo wrote:
tao kan wrote:koukám, že v pravidlech jsou zakazané amulety s pohlcenim elementy 20, jak to je s prsteny? nedavno jsem koupil s Viktorem Třasák od dobrodruha s 20 pohlcenim na chlad, ještě jsem ho ani nepoužil. Nějak pro něj nemam využití, ale stejně se raděj zeptám.
Nezapomeň, že Třaslák má -1 a -1 do dvou vlastností (Dex a Con?).
je to tak. taky ho mam
O podtemnu se v posledních letech říká, že tam hrají samé čuňata a PKčka. Tento mýtus bohužel nemáme čas vyvracet, protože "JEDEME BOMBY!"

Dočasně mimo.
Jsem Žena!

Nhill'nue Zau'ndar
Anirrinths Zau'ndar
Izzrar Zau'ndar - ten druhej, nebo první
Locked