Vadný Item
Re: Vadný Item
koukám, že v pravidlech jsou zakazané amulety s pohlcenim elementy 20, jak to je s prsteny? nedavno jsem koupil s Viktorem Třasák od dobrodruha s 20 pohlcenim na chlad, ještě jsem ho ani nepoužil. Nějak pro něj nemam využití, ale stejně se raděj zeptám.
TaoKan Nur,Orconur,Tanur Arged,Balran Nebojsa,Lord Aren Aylom,Jacob Achalym,Victorius Melenol,Glarik syn Argedův,Vastim Lágro,Grudur "Kamenná tvář,Drizdor Zau'ndar....hrob se naplňuje
Nezapomeň, že Třaslák má -1 a -1 do dvou vlastností (Dex a Con?).tao kan wrote:koukám, že v pravidlech jsou zakazané amulety s pohlcenim elementy 20, jak to je s prsteny? nedavno jsem koupil s Viktorem Třasák od dobrodruha s 20 pohlcenim na chlad, ještě jsem ho ani nepoužil. Nějak pro něj nemam využití, ale stejně se raděj zeptám.
Síla tě osvobodí! - Sithský kodex, 12.12.2011 (TOR-preorder)
Bylo to peklo! - Error 37, Error 3005, Error 3007, 15.5.2012 (Diablo3)
Až s vámi skončím, nebudete věřit vlastní mysli! - Mesmer, 28.8.2012 (GW2)
Historie umírá s těmi, kteří ji pamatují. - Din Dagor, Mrazen 1147 (EQ)
Tento rok bude začátek konce. - neznámý vojín
Bylo to peklo! - Error 37, Error 3005, Error 3007, 15.5.2012 (Diablo3)
Až s vámi skončím, nebudete věřit vlastní mysli! - Mesmer, 28.8.2012 (GW2)
Historie umírá s těmi, kteří ji pamatují. - Din Dagor, Mrazen 1147 (EQ)
Tento rok bude začátek konce. - neznámý vojín
- -darkvision-
- Bůh
je to tak. taky ho mamKaTo wrote:Nezapomeň, že Třaslák má -1 a -1 do dvou vlastností (Dex a Con?).tao kan wrote:koukám, že v pravidlech jsou zakazané amulety s pohlcenim elementy 20, jak to je s prsteny? nedavno jsem koupil s Viktorem Třasák od dobrodruha s 20 pohlcenim na chlad, ještě jsem ho ani nepoužil. Nějak pro něj nemam využití, ale stejně se raděj zeptám.
O podtemnu se v posledních letech říká, že tam hrají samé čuňata a PKčka. Tento mýtus bohužel nemáme čas vyvracet, protože "JEDEME BOMBY!"
Dočasně mimo.
Jsem Žena!
Nhill'nue Zau'ndar
Anirrinths Zau'ndar
Izzrar Zau'ndar - ten druhej, nebo první
Dočasně mimo.
Jsem Žena!
Nhill'nue Zau'ndar
Anirrinths Zau'ndar
Izzrar Zau'ndar - ten druhej, nebo první