CHA CHA CHA
to takhle jednou prijdete k doktoru ze mate velke bolesti a lekar vas posle domu se slovy "ono to jiste brzy prejde a to je myslim velmi, velmi pozitivni prognoza pane pacient"
Wow Kiri ještě jeden příspěvek a máš 300! Tak jak říkáš, doufam že ti to vydrží a přijdeš až to tu začne mít cenuKiri wrote:ok poslete mejla, zatim to tu nema cenu...
To jsem quotoval Kiriho, jen mě zajímá jak dlouho vydrží pan lovec příspěvků než dosáhne počtu 300Theo wrote:to Igor : Az to tu zacne mat cenu? Tak to je premna sklamanie taky postojAle zase asi pravdivy ...
Promiň, ale na to musím zareagovat. Neber to nijak osobně a ani tím neútočím na team a práci co děléte, ale prostě mlžíte. A to dost. Jaký máte důvod netuším, ale komunikaci mezi hráči a týmem si představuju trošku jinak. Samozřejmě bych byl rád, aby Thalie běžela co nejdřív a už bych si rád zahrál, ale štvě mě něco jiného.kucik wrote:Jo, Theo nas posouva dopredu, abysme v tom pocasi neprimrzi prdeli k zemi.
A okolo spusteni tady nikdo nemlzi. Bylo jasne napsano, ze se Thalie spusti, coz je myslim velmi, velmi pozitivni prognoza.
Ok, ale tohle měl prvotně napsat někdo z Teamu. Ale i tak aspoň nějaké relevantní informace.igor wrote:Nejsem v teamu Thalie, ale měla by brzo běžet pokud půjde vše hladceProblém je s tim že se neočekávaně objevily problémy s nekompatabilitou věcí z Mintaky s Thalijskýma hakama či něčim podobnym. Team se nechce vyjadřovat ohledně přesného datumu, protože dopředu neví kolik času to zabere, ale usilovně na tom pracuje
Diky.igor wrote:Nejsem v teamu Thalie, ale měla by brzo běžet pokud půjde vše hladceProblém je s tim že se neočekávaně objevily problémy s nekompatabilitou věcí z Mintaky s Thalijskýma hakama či něčim podobnym. Team se nechce vyjadřovat ohledně přesného datumu, protože dopředu neví kolik času to zabere, ale usilovně na tom pracuje
Nj, platí ale mizerněTheo wrote:Dakujem Igor. Mal by si byt clenom teamu ! Ako spojka k hracom
Já si myslim že většina rozumnejch lidí to chápe, děláte to zadarmo a ve svym volnym čase. Tak přece nikdo nemůže chtít např. po Rejtym, kterej má plno zkoušek, aby místo učení makal dnem a nocí pro partu gamblerůkucik wrote:...