Vyvolavaní

Neaktuální příspěvky jsou shromažďovány zde.

Moderators: DM, WB

sendys
Rytíř

Re: Vyvolavaní

Post by sendys »

ja rad pisu patlaniny jestli zavidis tak to mas blby:) jinak stale nechapete ano expete si ten skill ale nekde na odlehlim miste:) navic ja hranu hraju a sumoning sem nikdy nepotreboval a ani ho nejak extra nevyuzil:)
Život je svině, a teď vypadni mám práci.
-darkvision-
Bůh

Post by -darkvision- »

sendys wrote:navic ja hranu hraju a sumoning sem nikdy nepotreboval a ani ho nejak extra nevyuzil:)
Btw. Nebyls to náhodou ty, kvůli komu zvířata dostali imky a poctiví hraničáři si teď moc nezahrajou? Bo z toho nemaj takovy RP když se jim nepovede ovládnout jezevec apod.
Mluvím o těch ovládaných gorilách, bossovi, kterého jsi pak nechal povraždit gorilami apod věcičky :o)

Jinak sory za OT ale nedalo mi to.
O podtemnu se v posledních letech říká, že tam hrají samé čuňata a PKčka. Tento mýtus bohužel nemáme čas vyvracet, protože "JEDEME BOMBY!"

Dočasně mimo.
Jsem Žena!

Nhill'nue Zau'ndar
Anirrinths Zau'ndar
Izzrar Zau'ndar - ten druhej, nebo první
Bahnak
Čestný člen týmu Thalie

Post by Bahnak »

Zdravím všechny roztomilé summonery.
Flejmy už mě začínají unavovat:

ANO: je problém že někdo vyvolá 20xpotvoru lvl1-9 v jezevčím doupěti
Je to kravina a dle mě systémová blbost, ale co mi není rovno, po tom je mi ...

NE nedělají to jen lowové, opravdu to dělají i high lvly a dělají to i ZÁMĚRNE
Tady naopak mají ode mě zelenou. Vysvětlím.

Když se jde drow v noci proběhnout po povrchu a když už nemá do koho kudlu zabořit, tak tam aspoň nechá překvápko.
Beru to a souhlasím.
To samé mužou dělat i povrchnani dole. (nebudu se s nikým hádat, prostě můžou a že to nedělají je mi šumák)

Život je boj.
Je akorát prasárna prásknout silnou potvoru přímo do přechodu.
Chtěl bych ve vší slušnosti požádat summonery, aby alespoň házeli potvory po lokaci s rozumem a ne do přechodu.
Slibuji, že jedinkrát uvidím, že tohle někdo prasí, tak mu osobně vynutím odpočinek, sundám mu všechny kouzla přemistim ho doprostřed jeho mazlíků a nechám si ho vychutnat vlastní šťávu.

Problém má prostě dvě strany mince, snažte se na to nahlížet oběma směry a ne jen odsoudit.
Naběhneš do známé lokace poslepu a s prstem v nose, protože "víš" že je prázdá? Bav se!
Jseš obezřetný a dáváš si majzla? Přežiješ.
Nic víc říct k tomuto tématu nechci a více neřeknu, jste lidi, chovejte se tak prosím.
Děkuji.
KDVP
Kucik:153, Bahnak:175, Drake: 48, Fryn:163, Klobouk:19, Derken:8, Vejk:8, Nomis -16, Terka:1
Arsen
Měšťan

Post by Arsen »

Vemte si, že i když vyvoláš tu potvoru kamkoliv jinam než k přechodu, tak se dost často může stát to, že tam někdo půjde všimne si potvory uteče do nejbližší lokace a ta potvora zůstane u přechodu v původní lokaci a teď jak někdo může dávat pozor když vstupuje do lokace a dostane ránu ještě před kompletním naloadováním například..

To, že drow vyjde na povrch a nikoho nepotká, neznamená že za každou cenu musí něco udělat
"Pak by te mohlo neco zabit a nemuselo by mit ani nahozene stinove zabiti..."
"Tady nešlo o zabijeni někoho v AFK - jak jinak chceš napsat že ho chceš omráčit, vezmeš ho zbraní po hlave (zabiješ) "
sendys
Rytíř

Post by sendys »

hmmm smula je ze to asi kvuli me ani nebylo :) a ochocovat s da furt zatim sem nejak extra nenarazil ze by neco melo imku :) dale co se tyce toho screenu co jsme kdyzsi poridil byl jen potvrzenim neceho co uz jsem posilal kucikovy :)
ripatko
Poutník

Post by ripatko »

sendys wrote:dale co se tyce toho screenu co jsme kdyzsi poridil byl jen potvrzenim neceho co uz jsem posilal kucikovy :)
chlape, ty jsi permanetně v lihu, pač co příspěvek, to perla :)
sendys
Rytíř

Post by sendys »

ne jen ty si asi nechapavej a totalne mimo kdyz nevis o co jde tak mlc:)
XŠevyX
Rytíř

Post by XŠevyX »

Tak , abych taky něco k tomu dodal. Včera jsem se se svou postavou vracel z Karathy , a na co to nenarazím ... :) Po načtení přechodu u ivorského hřbitova na mě bafla vyvolaná obluda , a nebýt invisu , tak už čichám kytičky.Popojel jsem tedy na koni o kousek dál , a vyvolal svého sumonna. Chvíli se tam spolu pobíjeli , ale ten nepřátelský měl značnou převahu , mojemu sumonnu tedy ubíhaly postupně HP dolů. Potom sem vedl mě oběvil Morbiel , a zapojil se taky do šarvátky se sumonnem.vyvolaný slaad a archon měli co dělat s nepřátelským sumonnem , i když sem jim vypomáhal kouzly a Morbiel, který stál vedle mě, a lukem pomáhal taky . Potom se na nás obluda vrhla , a začala házet sražení . Já s koněm popojel dále , a Morbiel se snažil vstát , a utéci. jenže to se mu nepovedlo , a obluda ho sejmula. Morbielovi ubíhaly HP do podsvětí , a já na poslední kouzlo sejmul potvoru a okamžitě jel k Morbielovi . tak tak jsem stihl použít lékarničku , a ještě ho postavit na nohy . Tímhle bych chtěl jen podotknout , že vyvolaný sumonn u Ivorského hřbitova , byl pevný tak , že s ním měl problém 15 mage a 15 klerik .... Potom natož skupinka lowíku co jdou do kobky ... Chtěl bych požádat dotyčného ,ať si tohodle sumonna jde povolávt někde do krynu , a ne před hradby ivory .... díky :)
=============
Seart
Z´harra
Poutník

Post by Z´harra »

XŠevyX wrote:Tak , abych taky něco k tomu dodal. Včera jsem se se svou postavou vracel z Karathy , a na co to nenarazím ... :) Po načtení přechodu u ivorského hřbitova na mě bafla vyvolaná obluda , a nebýt invisu , tak už čichám kytičky.Popojel jsem tedy na koni o kousek dál , a vyvolal svého sumonna. Chvíli se tam spolu pobíjeli , ale ten nepřátelský měl značnou převahu , mojemu sumonnu tedy ubíhaly postupně HP dolů. Potom sem vedl mě oběvil Morbiel , a zapojil se taky do šarvátky se sumonnem.vyvolaný slaad a archon měli co dělat s nepřátelským sumonnem , i když sem jim vypomáhal kouzly a Morbiel, který stál vedle mě, a lukem pomáhal taky . Potom se na nás obluda vrhla , a začala házet sražení . Já s koněm popojel dále , a Morbiel se snažil vstát , a utéci. jenže to se mu nepovedlo , a obluda ho sejmula. Morbielovi ubíhaly HP do podsvětí , a já na poslední kouzlo sejmul potvoru a okamžitě jel k Morbielovi . tak tak jsem stihl použít lékarničku , a ještě ho postavit na nohy . Tímhle bych chtěl jen podotknout , že vyvolaný sumonn u Ivorského hřbitova , byl pevný tak , že s ním měl problém 15 mage a 15 klerik .... Potom natož skupinka lowíku co jdou do kobky ... Chtěl bych požádat dotyčného ,ať si tohodle sumonna jde povolávt někde do krynu , a ne před hradby ivory .... díky :)
Aspoň nějaká akce, ne? Buďte rádi, že se nenudíte :-P Co já bych dala za nějakou akšn tam u nás dole :-P :-D

Každopádně, jak tak koukám, stává se to dost často, nenapadlo vás, že se vám tam toulá nějakej površan hajzlík a dělá to IC naschvál? teror Ivory a okolí... :weap_90: :mus_3:
Z´hiarra Zau´ndar - "Vel'bol bauth fol jiv'undus? Z'reninth uns'aa..Usstan tlun Jabbress d'jiv'elgg...!"

Image
LDamian
DM Thalie

Post by LDamian »

Co to bylo za summona? Jsem asi neco minul, kdyz jsem naposledy listoval knihou povolavani. :)
Půlork BU, bývalý šampión arény. BU! UGHR!
Tiefling Merakh a Amadeo Crowley. Aasimar Auriel. Hakavarn Skall Ocellom. Drow Nadas a Malzar Zau'ndar. Elf Melron Sil Naril, hobit Peranoel Thoris, lidé Ramon a Adrian Bach, Taranis a asi dvacet dalších. .o)

Aktivní, kontaktovat kvůli: záseky, questy, aréna a dění v Kel A Hazru
Derken-
Bůh

Post by Derken- »

LDamian wrote:Co to bylo za summona? Jsem asi neco minul, kdyz jsem naposledy listoval knihou povolavani. :)
Taky by mě to zajímalo :D
Tvůrce a ničitel
-------
Neaktivní
-------
.: Damian je můj rypák a Xantipka má bohyně :.
XŠevyX
Rytíř

Post by XŠevyX »

Androsfinga ..... :) ale podotýkám , že patřila mezi ty lepší ..
=============
Seart
LDamian
DM Thalie

Post by LDamian »

XŠevyX wrote:Androsfinga ..... :) ale podotýkám , že patřila mezi ty lepší ..
No... pokud by ji ten kdo ji povolal, dal i par boostu co nejsou videt...

Ale androsfingu nepovola nikdo se zlym presvedcenim. Takze to nevypada na zamer zle postavy.
Půlork BU, bývalý šampión arény. BU! UGHR!
Tiefling Merakh a Amadeo Crowley. Aasimar Auriel. Hakavarn Skall Ocellom. Drow Nadas a Malzar Zau'ndar. Elf Melron Sil Naril, hobit Peranoel Thoris, lidé Ramon a Adrian Bach, Taranis a asi dvacet dalších. .o)

Aktivní, kontaktovat kvůli: záseky, questy, aréna a dění v Kel A Hazru
Sveneld
Šlechtic

Post by Sveneld »

mozna to byl zly zamer dobre postavy :D
nwn
XŠevyX
Rytíř

Post by XŠevyX »

Sveneld wrote:mozna to byl zly zamer dobre postavy :D