Zničeho nic se ve mě zrodil prazvláštní nápad. Nejprve popíšu modelovou situaci a pak ho nadhodím k širší rozpravě.
Představme si například klasické přepadení, kdy tři PC rabijáti obestoupí trpoše vracejícího se z výpravy za poklady. Začnou nu vyhrožovat fyzickou likvidací, pokud se s nimi, sociálně slabšími vrstvami, nerozdělí. No a milý podnikavý trpaslík se rozhodně, že je v rámci sociální solidarity maximálně ochoten nakopati jim řitě. Po výměněně názoru, kde se počastují silně obhroublými nadávkami typu "ty plantážníku" začne milý trpaslík // hledat ve výpisu postav ony tři výtečníky a nahazovat k nim odpor. Než to udělá u posledního je možné, že ho ten první už mastí železem přes záda. A k tomu se vztahuje můj nápad, o kterém nevím zda by byl k prospěchu a zda je realizovatelný.
Nápad:
Vytvořit runu zlosti (něco jako je nyní runa následování). která by šla umístit do rychlých polí a bylo by ji možno aktivovat. Po aktivaci se objeví zaměřovací kurzor (jako u kouzel) a byloby jím možno označit protivníka, čímž by se na tohoto protivníka nastavil odpor. Nastavení odporu u takovéto roztržky ba pyk vypadalo F4-kliknutí na Honzu Drtikostě, F4-kliknutí na Frantu Bezzubku, F4-kliknutí na Jožina Jednokulku.
Výhody: čistější a rychlejší nastavení odporu, předcházení dohadůmměl jsem odpor/neměl jsem odpor
Nevýhody: práce už pro tak zavaleného Kucika, nevim
Runa odporu
Runa odporu
Theogil Mistrovské ostří - strážce králova pokladu, kovář v Ivory
Boindil - trpasličí zvěd, velký čtenář a lenochod
Wahibah Zafirah al Talibah - dědic dračího odkazu, strážce legend
Re: Runa odporu
1. Dost těžko realizovatelné - každá taková akci by ti zabrala celé kolo na jednoho protivníka.
2. Pro tyhle účely stačí napsat /pc dislike, což nastaví odpor všem, s nimiž nejsi v partě. Problém, že máš pak odpor i proti postavám, proti kterým ho mít nechecš můžeš řešit buď manuálním odklikáním, nebo relogem.
2. Pro tyhle účely stačí napsat /pc dislike, což nastaví odpor všem, s nimiž nejsi v partě. Problém, že máš pak odpor i proti postavám, proti kterým ho mít nechecš můžeš řešit buď manuálním odklikáním, nebo relogem.
Neaktivní a nezasahující do vývoje. Pouze nouzový support pro WB/DM.
Les jambes en l'air, comme une femme lubrique,
Brûlante et suant les poisons,
Ouvrait d'une façon nonchalante et cynique
Son ventre plein d'exhalaisons.
kucik wrote:1. Dost těžko realizovatelné - každá taková akci by ti zabrala celé kolo na jednoho protivníka.
Tohle mě nenapadlo, to je závažný nedostatek, tím to nejspíše padá.
Jasný, tohle je mi známo, jednalo se mi o pomůcku pro ty co mizerně a pomalu píší (jako já) a hlavně odbourat to manuální naklikání, odklikání, v hodské strkanici taky vystartuješ jen po tom co tě prudí a né po celé knajpě - příklad. Domníval jsem se, že výběr protivníků by zamezil nepříjemnostem typu příležitostný útok, sekáček, prokletá píseň, některá plošná kouzla - zasáhlo by to pouze ty co to zasáhnout mělo. Nicméně limitující je bod jedna - moc děkuji za objasnění.
Theogil Mistrovské ostří - strážce králova pokladu, kovář v Ivory
-
Prasokralik
- Bůh
Mizerné a pomalé psaní jde trošku napravit tím, že si ten příkaz dáš do textového makra na quickslot. Já to tak mám a mám tam třeba i emoce, protože fakt že před každým emotem by musela postava máchat ručičkama a čekat celé kolo mě neskutečně obtěžoval 
Ignore list: Theogil I, Krysak, Koninho87, Kokosak, Grin, efu_redo
Pain is temporary. Victory is forever.
Pain is temporary. Victory is forever.
Ano, také jsem používal toto textové makro, je to nejjednodušší a kupříkladu pro hráče v podtemnu jedno z nejpoužívanějších tlačítek na liště.
KDVP
Kucik:153, Bahnak:175, Drake: 48, Fryn:163, Klobouk:19, Derken:8, Vejk:8, Nomis -16, Terka:1
Kucik:153, Bahnak:175, Drake: 48, Fryn:163, Klobouk:19, Derken:8, Vejk:8, Nomis -16, Terka:1
to spíš udělat pak makro něco jako /pc like
... odbourá se manuální klikání
▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬
Molly23 alias Mišák
▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬
Molly23 alias Mišák
▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬
Kdyby to misto runy byl feat/spell tak myslím že by šlo normálně bez akce - instant.
Šlo by využít jeden z těch deseti volnejch player tools, ale přijde mi to jako zaplácnutí docela zbytečnou funkcionalitou. Na druhou stranu samozřejmě zatím pro ně ani neni jiné využití.
Neaktivní a nezasahující do vývoje. Pouze nouzový support pro WB/DM.
Mam stejny nazor, myslim, ze textove makro je na tohle vice nez dostacujici.kucik wrote:Šlo by využít jeden z těch deseti volnejch player tools, ale přijde mi to jako zaplácnutí docela zbytečnou funkcionalitou. Na druhou stranu samozřejmě zatím pro ně ani neni jiné využití.